Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence konu çok gereksiz. Bunun için zaten tonlarca site var ve saniyelik kur değişimini gösteriyor. Konuyu açan kişi her saniye burada olacak mı?
hocam konu zaten sohbet için çok detaylı bişey yok. euro saniye'de 2 kere değişebiliyor, nasıl güncellesinBence konu çok gereksiz. Bunun için zaten tonlarca site var ve saniyelik kur değişimini gösteriyor. Konuyu açan kişi her saniye burada olacak mı?
Bence konu çok gereksiz. Bunun için zaten tonlarca site var ve saniyelik kur değişimini gösteriyor. Konuyu açan kişi her saniye burada olacak mı?
Sen bu forumda gereklimisin peki ? ama sen iste yeterkikonunun gereksizliğini ortadan kaldırmak için ben 3 dk'da bir güncellerim fiyatları
![]()
Sen bu forumda gereklimisin peki ? ama sen iste yeterkikonunun gereksizliğini ortadan kaldırmak için ben 3 dk'da bir güncellerim fiyatları
![]()
Nerelerden nerelere gelmiş diye bakayım dedim.Bu konuda bile tartışma çıkmış.Ne diyeyim.Yiyin birbirinizi.
yani ben sadece faydalı olabileceğim ve insanlara yardım edebileceğim konuları açıp buluyor ve üşenmeden uzun uzun yazıyorum. Adminlerden de rica et benim postlarımı gösterebilirse sana göstersin. Asıl sen gerekli misin? mesaj sayısı kasmak için yapmadığınız saçma ve gereksiz yorum kalmıyor. R10 ve wmaracı gibi yerlerden geliyoruz biz.2457 tane post atmışsın kaç tanesi iyi niyetli ve yardım için çok merak ediyorum gerçekten. Ayrıca bu grupta da tamamen gerekli olmak için duruyorum yoksa youtube kanallarımı 3 yıl önce satmıştım yine bu gruptan birine.
Hadi işinize bakın
Dolar 3,44 olmuş şaşırdım gerçekten . 3,50 nin altına düşmesine sevindim![]()
3.56 iken bozdurdum ciddi karım oldu.İyiki de bozdurmuşum
Yıl sonu bence yine 3.70-3.80 arası olucaktır ama bu Trumpın sağı solu belli olmuyor hayırlısı bakalımİnşallah düşürür daha tek umudum o
![]()
Dolar düşüyor ne hikmetse akaryakıta indirim yerine zam geliyor.Daha neler görücez bakalım........
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.