Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neyse yastık altındakilerini çıkartma zamanı geldi
Yastık altındakiler eriyip gittikten sonra çıkartsak ne faydası var? (TL birikimleri için söylüyorum.)
Ekmek tup kuyruğu olsada bu kadr herseye zam gelmese.olsun ekmek alabiliyoruz tüp kuyrugu yok !
ya arkadaş bu konu dert yanma veya bir şeyleri eleştirme konusu mu ? Dolar la ilgili tahmini ve güncel kuru yazın çıkın
bu tip konularda konu dışı mesaj atmak yasak değil mi ?
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ; [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ; [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] ; [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] ; [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Dert yanma ve elestirme yapmiyorum. Turkiyede yasamadigim icin izinlerde gorduklerimi yazdim.
Ve gercektende merak ettim nasil oluyor diye.
Konuya ne yazilip yazilmicani sana sorulacagini bilmiyordum.
Benim anlamadigim sey;
herkesin elinde son model telefon ?
Herkeste araba var? (koyun cobaninda bile).
Yapilan yeni daireler evler daha bitmeden satiliyor?
Herkeste 4-5 tane banka karti.
Bircogunda marka elbise, ayakkabi canta vs..
Lux restoranlar,cafeler agzina kadar dolu.
Alisveris merkezlerinde igne atsan yere dusmez.
Benzin - mazot - et urunleri ve maasa gore kira pahali.
Daha da uzatilabilir ....
Isin garip tarafi calisan ailelerin ortalama geliri 1500 & 4000 tl arasi.
Acaba yukarda saydiklarimi, bu insanlar bu gelir seviyesi ile nasil basariyorlar ?
Hep merak etmisimdir.
yok hocam sadece size söylemiyorum konu açıldığından beri sürekli bu yapılıyor
konun açılış amacı dolar kuru nun son durumuna bakıp dolarla ilgili iç ve dış piyasalardaki haberleri almak
Benim anlamadigim sey;
herkesin elinde son model telefon ?
Herkeste araba var? (koyun cobaninda bile).
Yapilan yeni daireler evler daha bitmeden satiliyor?
Herkeste 4-5 tane banka karti.
Bircogunda marka elbise, ayakkabi canta vs..
Lux restoranlar,cafeler agzina kadar dolu.
Alisveris merkezlerinde igne atsan yere dusmez.
Benzin - mazot - et urunleri ve maasa gore kira pahali.
Daha da uzatilabilir ....
Isin garip tarafi calisan ailelerin ortalama geliri 1500 & 4000 tl arasi.
Acaba yukarda saydiklarimi, bu insanlar bu gelir seviyesi ile nasil basariyorlar ?
Hep merak etmisimdir.
Kanka karışmım diyordum ama duramadım![]()
dolar düştüğünde kımse yazmıyor konuya bakmıyor bıle ama ne zaman artış olsa bırılerı gırıp batıyoruz yazıp pesine gulucuk koyuyuor anlamoyorum neden gulucuk koyuylar
dolar ne zaman yukselişe geçse knouya sabit bazı arkadaşlar girip felakt tellalığı yapıyor
![]()
dolar düştüğünde kımse yazmıyor konuya bakmıyor bıle ama ne zaman artış olsa bırılerı gırıp batıyoruz yazıp pesine gulucuk koyuyuor anlamoyorum neden gulucuk koyuylar
dolar ne zaman yukselişe geçse knouya sabit bazı arkadaşlar girip felakt tellalığı yapıyor
![]()
Dolar 1 düştüyse 5 yükseldiği içindir abiFelaket tellallığı yapıp siyasi görüşünü insanların gözüne sokanlardan ben de hoşlanmıyorum ama insanlar doların yükselmesinde kaygılanıyorlar ve haklılar da.
Edit: ve evet yeri kesinlikle burası değil..
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.