Dolar İşaretlerinin Kaybolması [ANA KONU] 16.07.2014

benim para kazanmalar geri geldi

spam kanallarımda bu sorunu yaşamamıştım ama ilk ve tek özgün kanalımda yaşadım bu sorunu yt yine bir şeyler çeviriyor ama bakalım etkisi ne olacak

aklıma yeni kanalları inceleme tarzında bir filtreleme gibi bir şey geliyor ama emin olamadım

Birşey derdimde zihinsel engelli arkadaşlarımıza hakaret olur. Yeni kategori aramam spam yapacağım anl***** mı geliyor yüksek zekalı arkadaşım :)

neyse senle tartışmıcam %100 özgün hayatında sana başarılar

Neye göre bu dolar gidiyor, bilen varmı ?

Neye göre bu dolar gidiyor, bilen varmı ?

Hayalperestligimizi konuşturup habire tahminlerde bulunuyoruz fakat hepsi boş çıkıyor :) mesela benim boş çıkan ucuk dusuncem .. 2 vds de 1 kanala video yuklemistim 1 vds de yuklediklerim para kazanmaları gitti .. ( alakası yok vds ile çalışmayanlara da olmuş bu olay )

EDITTTT unlem degil para kazanmasi gitti yanlıs yazmısım

bu seferde dünya geneli gelenlere dolar işareti geri geldi. ama izlenimler sıfırlanmış izlesemde hep sıfır yazıyo. bence yt beyni yandı.

Hocam yt sizin kanallari deney tahtasi olarak kullaniyor bence. Ilk fixleri senden duyuyorum :) :) :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=13396]Youtube2014[/MENTION] Yönetimle ilgili şikayetlerinizi lütfen forum ortasında yazmadan önce adminlere pm atarak iletin.

benimde 8 10 videomda gitmiş arkadaşlar . Ne yapmak lazım bunları silmek mi ?

Ben dollar giden videoları silmisdim iyi ki yeni yukledigim henuz izlenim almamis olanlardi . zarar az

Merhabalar . Bu videolar için yaptığınız bir yöntem var mı arkadaşlar ? Bir yolu yordamı varsa halledeyim çok videomda olmuş bu olay

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri