Dolar isigi yanmiyormus :(

çok eski videolarıma 3.eşleşen gelmeye başladı,bence şu anda didik didik ediyorlar bütün kanalları,toplu yükleme yapanlar dikkatli olsunlar!!!

Kendi hazirladigim slayt videosunda dahi isik yanmadi kac gündür.

sorun hala devam ediyor

beni düşündüren sadece bir kaçımızdamı sorun var???

diğer büyük bir çoğunluk bu konunun pek üzerine düşmüyorlar gibi, bu şekilde giderse farklı alternatifler bulmak lazım gibi geliyor parasızlıktan kuruyacağız :D

ramazan geldi işler açılır dedik ama olmadı :-|

Düzelene kadar kendime tatil verdim video yüklemiyorum.Çok şükür şuan gene kazanıyoruz olanlardan. :D

telaş yapmayıp sakin kalanlar video yatırımını önceden yapanlar : )

evet şuan yüklediğim videolarda ışıklar yanıyo. ama eskilerinin de yanması lazım. o kadar video geri yüklenmez sırf yansın diye :(

vallahi yanmaya başladı yanlız eskileri para kazanmaya kapatıp tekrar açın o şekilde yanıyor

nasıl yani hocam
bu mesaja cevap verirken alıntı yapıp verirseniz memnun olurm
hocam yanmayan eski videoları sırasıyla sayfadaki 30 videoyu seçin işlemler nenüsünden gelişmiş,para kazanma, reklamlardan para kazanmayı kapatın sonra sırasıyla aynı işlemleri yapıp para kazan deyin bu sefer hepsi para kazanmaya açılıyor,tek tek ugraşılmaya gerek yok

ben an itibari ile tüm o durumda olan videoların para kazanmasını kapattım ünlem olayından dolayı ama sabah bi hareketlilik sezdim sanki yanma konusunda. şimdide yanmaya başladı diyenler var 1-2 saat daha bakalım durum ne hepsini tekrar açarım. risk edemedim yani.

---------- Mesaj saat 15:31:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:30:57 civarında gönderildi. ----------

eskileri nasıl yapacağız ayrıntılı yazabilir misiniz.

hocam videoları seçin sonra uyarı vercek tüm videolarınızı seçmek istiyormusnz diye ona tıklayın kanaldaki tüm video seçilir.

BEYLER gözlerime inanamıyorum YANIYOR !! SADDSASAD

bundan sonra gece gündüz video atmayan adam değildir : )

dolar ışığının kıymetini anladık resmen.

bendeki şansa bak 50 yi geçkin videodan sadeçe 2 si yanmış geri kala !!!!! işareti olmuş vay arkadaş ya ticari kullanım hakkı istiyor hepsi :) dun attım 15.00 ni geçkın izlenim olmuştur boşa gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri