Dolar Kuru Sevindirici

• Kullanıcı Bin903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
dolar arttıgında sevınen bazı ınsanlar var turkıye genelınde halbukı haberlerı yok aldıgınız faızın fazla paranın vs.. sızden kat kat ve kat alındıgını..
ben yada neyse soylemek
doların artması herzaman kotudur...
ıscıyi esnafı batırır faızle dolar alanın ocagına ates dusuyor neyse yazacak cok sey var da anlayan yok ..

ülkemiz adına üzücü bişey tamam doların var elinde biraz kazanıyorsun 3 kazanıyorsun 10 kaybediyorsun çoğu şey dolar üzerine doların arttığına sevinecek bişey göremiyorum ben şahsen

doların artmasına sevinmek doğru değil. peki ben sana bir sey sorayım dolar artınca 3 kazanıyorum 10 kaybediyorum ya. para tl olunca kaç kaybedecem veya kazanacam ?

doların artmasına sevinmek doğru değil. peki ben sana bir sey sorayım dolar artınca 3 kazanıyorum 10 kaybediyorum ya. para tl olunca kaç kaybedecem veya kazanacam ?

şimdi hocam genel itibariyle dışa bağımlı ülkeyiz birçok şeyi dışardan alıyoruz doların artması demek cebinden daha çok paranın çıkması demek , kazanıyorsun deme ise eğer youtubeden kazanç elden ediyorsan kazancın biraz artması demek .. Ama genel itibariyle doların artması herkesi kötü etkiliyorum biraz kazanıyorsun ama fazlasını kaybediyorsun

Çünkü Quizde ve diğer partnerlerde bolca kanalları var ama yakında dolar dibi görür çok sevinmeye gerek yok ben bugün bir haber aldım %99 doğru dolar dibe vuracak ispanyadan arkadaşımla konuştum dolar bitmiş
Yalnız ,İspanya da düşen dolar burda da düşecek diye bir durum olmaz ..
arkadaşın için hava hoş ...

Doların artması bizim gibi insanların işine gelsede devletin ekonomisine büyük zararı var.Çoğu malzeme yurt dışından dolar olarak temin edildiğinden örneğin 10 sene önce aynı özellikte bir pc 300 tl ise şuan 650 tl olucaktır.

üzgünüm sizin işinizede gelmiyor.

Yazdığınız bilgisayardan kullamdığınız internetten, yediğiniz etten , ısındığınız doğalgazdan bindiğiniz arabadan arabanın mazotundan geçtiğiniz otobanan dıdısının dısının dıdısına kadar hepsi ithal.

Yani aslında dolar yükseldikçe üzülmelisiniz, üzülmeliyiz.

50tl yine 50 tl diyenlere selam olsun :confused:

Doların artması bizim gibi insanların işine gelsede devletin ekonomisine büyük zararı var.Çoğu malzeme yurt dışından dolar olarak temin edildiğinden örneğin 10 sene önce aynı özellikte bir pc 300 tl ise şuan 650 tl olucaktır.

şimdi hocam genel itibariyle dışa bağımlı ülkeyiz birçok şeyi dışardan alıyoruz doların artması demek cebinden daha çok paranın çıkması demek , kazanıyorsun deme ise eğer youtubeden kazanç elden ediyorsan kazancın biraz artması demek .. Ama genel itibariyle doların artması herkesi kötü etkiliyorum biraz kazanıyorsun ama fazlasını kaybediyorsun

evet hocam dediklerinde haklısın sözlerine diyecek bir kelimem bile yok. pm.

ayın 16 sında fed faiz kararı açıklayacak. 3 ü geçer bu gidişle. forexe para yatırmak lazım. az da olsa vurgun yapalım bari ayın 16 sında. en az 3 4 kuruş artar. 1k dolarla 100 lü kaldıraç yapsan 3 4 bin tl kazandırır.

sene olmus 2016 halen dısa bagımlıyız. dısa bagımlıyız lafını bizim torunlarda soyleyecek bu gidisle.

ispanya krizden cok etkilendi durumu hic iyi degil.ispanyollar hayal gormus

üzgünüm sizin işinizede gelmiyor.

Yazdığınız bilgisayardan kullamdığınız internetten, yediğiniz etten , ısındığınız doğalgazdan bindiğiniz arabadan arabanın mazotundan geçtiğiniz otobanan dıdısının dısının dıdısına kadar hepsi ithal.

Yani aslında dolar yükseldikçe üzülmelisiniz, üzülmeliyiz.

50tl yine 50 tl diyenlere selam olsun :confused:
Youtube gelirleri için demiştim hocam ama dediğiniz doğru.Sadece rakam olarak fazla gelir gözüküyor.O orantıda gider de artıyor.

Valla yazmak için eve gelmeyi bekledim 4 durak geçtim otobüsle,
İnsanlarda bi koşuşturma telaş sor bakalım dolar umrundamı. istikrar ?
İstikrar ne yavv der ama kitlesel kitlenip istikrar bozulcak abii yaağğ der

Neyse bu dolar konularına forumda 2,50 olmaz diyen bile mevcuttu,
3 olacak 2016 sonu dendiğinde vatan haini diyen bile var şimdi biri cıkar
3,5 olmaz yaa der olur olur istikrar
3 lira kardeşim başından beri cakılca yer 3 bunun

Bloomberg de geçen istanbul iş hayatının önde gelen ismi cıkmış
Pazardaki teyze gibi bizi etkilemiyor biz 2015 planlarını 2,75 den yapmıştık zaten diyor
Ama 2015 in 4 - 5 ayı 2,90 üzerinde geçti hesabı yansıtmıyor
Niye onların istikrarı başka
Bu adam asgari ücret konusunda bizde artsın istiyoruz ama
Devlet destek i şart diyor, zübük o zaman desene
Hesap ettiklerimiz gibi gitse devlete gerek kalmazdı diye

Yani kardeşim iş adamını etkilemiyor, halkıda ilgilendir miyor

Bu durumda Devlet seni mi beni mi düşünür.

Sadece kendimi bile düşünsem youtube geliri dolar ile ödüyor diye sevinmek yerine yine
üzülüyorum çünkü o parayı harcadığım şeyler hep dolarla ilgili. Ne güzel aliexpress'e girip 1 dolara şeyleri hiç düşünmeden alıyordum şimdi 3 lira ya pahalı deyip almıyorum. :)

Arkadaşlar dolar veya euro neye göre bianda artıyor son hafta euro tam 25 kuruş arttı bu çok büyük bi artış neye göre arttıyor bunlar çok analize ihtiyaç duymadan evvelden nasıl tahmin edebiliriz cnn türkte son bi haber paylaşıldı fed faizi arttırdı diye blomberg tv de kimi zaman fedden bahsediliyor fedin faiz arttırması demek doların yükselmesimi demek oluyor biri beni aydınlatırsa sevinirim

fed kararı çıkacağı için arttı. bugün karar çıktı. faiz arttırımına gidildi. normalde bu karar çıktığı için dolar artmalıydı. 3ü geçmesi bekleniyordu hatta. fakat bu faiz arttırımı beklentisi bile doları fiyatlandırdı.

olay çok kaba bir şekilde bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri