Dolar nereye gidiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çin ve rusynanın kendine hayrı yok? :D el insaf...

hocam demek istediğim sen cidden çin ve rusyadan bir hayır geleceğini sanıyor musun türkiyeye? Daha doğrusu türkiyeye hiçbir ülkeden hayır gelmez kendi ekonomimizi kurmadıktan sonra. Destek verseler ne olacak herkes kendi işine bakıyor çıkarı yoksa hiçbiri istemez bizi. Oda niye diyorlarki avrupaya yakın olacağına bize yakın olsun sıcak sular davası ;) Ha yine yarın öbürgün kandırılmak istiyorsanız koşa koşa gidersiniz çin ve rusyaya :)

4.cu hava saldırısını yedik suriye de siz dolar rusya ab derdine düşmüşsünüz
malesef şehitlerimiz var :(

hocam demek istediğim sen cidden çin ve rusyadan bir hayır geleceğini sanıyor musun türkiyeye? Daha doğrusu türkiyeye hiçbir ülkeden hayır gelmez kendi ekonomimizi kurmadıktan sonra. Destek verseler ne olacak herkes kendi işine bakıyor çıkarı yoksa hiçbiri istemez bizi. Oda niye diyorlarki avrupaya yakın olacağına bize yakın olsun sıcak sular davası ;) Ha yine yarın öbürgün kandırılmak istiyorsanız koşa koşa gidersiniz çin ve rusyaya :)

hadi diyelim bizi 53 yıldır parmağında oynatan AB bianda bizi almaya karar verdi , (yersen ). hadi aldı diyelim onlardan mı hayır gelicek bize sen bunamı inanıyosun :)

Hocam yalaka olmakla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Çıkarımız oldukça ülke olarak ilişkilerimizi iyi tutmatlıyız bundan bahsediyorum. Şimdi avrupa ile ne çıkarımız var dersen en başta ticaret sonra sosyal olark derim ki birsürü vatandaşımız var avrupada. Ayrıca bu coğrafyada ortadoğuya yakın olacağıma ben AB yi seçerdim açıkçası ortadoğunun hali ortada. Neyse fazla gurur nokta nokta diye bir laf var inş o hesaba dönmez :D AB yi niye istiyor insanlar zaten gelişmiş ülkeler olduğu için hep. Bizde zaten daha gelişmediğimiz için daha da geriye gittiğimiz için hakettiğimiz bir yer değil daha geçen gün sunulan yasa tasarısını görmüşsünüzdür. Bunu sunanda adalet bakanı 13 yaşında bir kızın evlenmesinde bir hata görmeyen bir kişilik. Yani lafı uzatmayalım ama ben ülkeden ümidimi kestim herkese hayırlı traşlar :D

Hocam iyi diyon hoş diyon da şöyle bi durum var. ADAMLAR BİZİ İSTEMİYOR BİZ NEDEN İSTEYELİM ?

olay burada bitiyor hocam. Adamlar bizi istemiyor, zorlamanın alemi yok asyada da vatandaşımız var bizim. Gelişmiş ülkeler diye yani biz geriye falan gitmiyoruz, sadece hızlı ilerlemiyoruz. Çin aklını kullandı üretime dayandırdı uçuyor. Bizde kullanalım bir şekilde bir şeylerimizi artık neyimiz varsa :D En azından musulu alabilirsek petrol çıkarır satarız ne yapacağız ? Fazla yolumuz yok bizim zaten, tam ortadayız her taraf sıkıntı bize. Savaş dibimizde yani olacak bu kadar.

[MENTION=11648]Rayjon32[/MENTION] musulu alabilirsek mi sen birde bu kafayla burada akıl mı veriyorsun vah vah :(

konuyu kitleyin bu seviyede olduğunu bilsek zaten konuşmazdık kime ne anlatıyoruz la

iban at kefen paranı veriyim giyde sınırı bi geç

bunda bir sorun göremedim ? cb eğer böyle bir şey diyorsa demek ki umursamıyorum diyor alternatifim var diyor ille tercüme mi etmemiz gerek yani ?

Dostum Türkiye küresel etkisi bakımından Orta Büyüklükte Devlet (OBD) olduğu için küresel politika izlerken populist politikalarla manevra yapamaz, yapmamalı. Dış politikada duygularla değil gerçeklerle hareket edilir. Bunu ısrarla anlamıyorlar.

Türkiye ayrıca ticaretinin büyük çoğunluğunu AB ülkeleriyle yapıyor. Ekonomik yaptırım gelince ne olacak bana söyler misin? Rusya'ya atarlandın, göğsünün gere gere "ben düşürdüm" dedin. Sonra ne oldu? Çiftçi, turizmci herkes kötü etkilendi. Onu geçtim Suriye'de manevra yapamadın. Ülkede hergün bombalar patladı. Sonra gittin paşa paşa Izvinite dedin.

Şimdi AB'ye atarlanıyorsun. Yarın bugün adamlar senin iş adamlarını ülkelerine almadıklarında da bu popülizmini devam ettirebilecek misin?

Haksızsam haksızsın de ve şu alternatifi bir açıkla. Ben de konuşmayayım.

Ayrıca Şangay İşbirliği Örgütü kurulalı 20 sene oldu. İlla bir yere yönelmek için bir taraftaki kapının kapanması mı lazım? Onu geçtim hani Avrasya politikan? Asarım keserim mi çok boyutlu dış politika?

Son düzenleme:
[MENTION=11648]Rayjon32[/MENTION] musulu alabilirsek mi sen birde bu kafayla burada akıl mı veriyorsun vah vah :(

konuyu kitleyin bu seviyede olduğunu bilsek zaten konuşmazdık kime ne anlatıyoruz la

ahahaha :D Hiç politikadan siyasetten anlaşmalardan ve savaşlardan anlamadığınız ortada. Şuan istersek musulu ilhak edebiliriz. Biraz araştırın, öğrenin ve buraya gelip tekrar sallayın bakalım.
Dostum Türkiye küresel etkisi bakımından Orta Büyüklükte Devlet (OBD) olduğu için küresel politika izlerken populist politikalarla manevra yapamaz, yapmamalı. Dış politikada duygularla değil gerçeklerle hareket edilir. Bunu ısrarla anlamıyorlar.

Türkiye ayrıca ticaretinin büyük çoğunluğunu AB ülkeleriyle yapıyor. Ekonomik yaptırım gelince ne olacak bana söyler misin? Rusya'ya atarlandın, göğsünün gere gere "ben düşürdüm" dedin. Sonra ne oldu? Çiftçi, turizmci herkes kötü etkilendi. Onu geçtim Suriye'ye manevra yapamadın. Ülkede hergün bombalar patladı. Sonra gittim paşa paşa Izvinite dedin.

Şimdi AB'ye atarlanıyorsun. Yarın bugün adamlar senin iş adamlarını ülkelerine almadıklarında da bu popülizmini devam ettirebilecek misin?

Ayrıca Şangay İşbirliği Örgütü kurulalı 20 sene oldu. İlla bir yere yönelmek için bir taraftaki kapının kapanması mı lazım? Onu geçtim hani Avrasya politikan? Asarım keserim mi çok boyutlu dış politika?

Hocam haklısın, da eksik noktalar var. Dış politikada her şeyi yapma potansiyelimiz var. Sağımız solumuz belli değil doğru fakat bunun nedeni dünyanın şuan ki psikolojik durumudur. Altımızda savaş, sağımızda terörist, solumuzda bizi sevmeyen ve istemeyen avrupa birliği, üstümüzde yine savaş var. Bizim her yanımız karışık durumda dış politikada ne desek haklıyız yani kime saracağımızı bilemedik. İçimizdeki teröriste saldırıyoruz Avrupa birliği "HOOP KARDEŞ TERÖRİSTE ÖYLE DAVRANIRSAN ALMAYIZ" diyor. Sen şimdi buna ne dersin ? Söyle bana sen ülkeyi yönetsen ve içindeki teröristi öldürünce AB Sana kızsa ne dersin ? Bunun cevabını bekliyorum öncelikle. Devamına gelirsek zaten avrupa bize yaptırım uyguluyor psikolojik yaptırım bile yeterli zaten. Ekonomiyi avrupaya bağımlı olmak yerine genel olarak tüm dünyaya bağımlı olsa, her ülke ile iletişimimiz olsa o zaman etkilemez çok fazla. Rusya ile evet tarım alışverişimiz var fakat başka ülke ile Rusya kadar olmadığı için çok etkilendik. Rusya uçağını düşürdükten sonraki manevra zaten olması gerekendi ne yapmalıydık ? Geri adım atmasak tarım ekonomisi çökecekti haberlere çıktı birebir söylüyorum domatesler elimizde kalmış :D Bu ticarette stok kalmasa, başka ülkeye de satsak iletişimimiz olsa ticaretimiz gelişse çok fazla koymaz. Biz Avrupa birliğine 50 senedir bağımlı yaşıyoruz. Adamlar bizi başka ülkeyle ticaret yaptırmamaya zorluyor resmen. Ona kızıyor buna kızıyor şunu yapma bunu yapma diyor. Geçende kaç madde çıkardır 50-60 madde sayısını unuttum şuan %80 ini gerçekleştirdik sonra dediler ki terörist olayı üstte yazdığım gibi. Tüm maddeleri yerine getirsek bizi yine almazlar, çünkü biz onlar için doğuluyuz.

Şhangey 5lisine giriyoruz. sırtımızı batıya döndük beyler. Tepki için avrupa ve amerika'dan mal almıyoruz. Hatta iphone, laptop ne varsa yere çarpın üstüne de kola dökün. Şimdi onlar düşünsün bunlar daha türkün gücünü bilmiyor.

Böyle kafa yapılarıyla imkanı yok başa çıkamazsın. Yukarida adamin biri bu durumun hükümetle ne alakasi var diyor. Burdaki adam musulu alip petrol çıkarabileceğini ve hatta satabilecegini düşünüyor. Inanmis yani buna gercekten.

Iyice bkun icine batmadan uyanmaz bu kitle. Birakiniz hocam. Gerci uyandiklarinda da vatan haini olarak yine senin benim gibileri suclayacak bunlar. Olsun. Yapilmasi gereken bunlara bos vakit harcamak degil. Gelecek icin saglilikli dusunebilen bilim odakli çağdaş bireyler yetiştirmek.

Türkiye ayrıca ticaretinin büyük çoğunluğunu AB ülkeleriyle yapıyor. Ekonomik yaptırım gelince ne olacak bana söyler misin? Rusya'ya atarlandın, göğsünün gere gere "ben düşürdüm" dedin. Sonra ne oldu? Çiftçi, turizmci herkes kötü etkilendi. Onu geçtim Suriye'de manevra yapamadın. Ülkede hergün bombalar patladı. Sonra gittin paşa paşa Izvinite dedin.

Kaldı ki girmek istediğimiz Şangay örgütünün en önemli ülkesi Rusya bugün Elbab da bize saldırıda bulundu.Dışişleri sözcüsü türkiye uçak krizinden gerekli dersleri almıştır gibi bir açıklamada bulundu.

hadi diyelim bizi 53 yıldır parmağında oynatan AB bianda bizi almaya karar verdi , (yersen ). hadi aldı diyelim onlardan mı hayır gelicek bize sen bunamı inanıyosun :)

53 yıldır parmağında oynatılacağına sen onları oynat? Adamlar nasıl seni parmağında oynatıyor çünkü sendne güçlü bunu kabul etmek lazım. Senin şuan yazdığın klavyeden tut bilgisayarın herşeyinin arge si orda yapılıyor. Sen ne yaptın bu sürede gıpta edip örnek alacağına rest çektin? 2 kuruşluk ekonomin vardı o da yok olacak o zaman göreceksiniz. Herkes atar gider ile dış politika yürümez. Emin ol bu atılan adımların hepsi anlık ve duygusal hiçbirşekilde ileriyi düşünmeden yapılan hareketler. Bunun neticesini göreceğiz yakında ki her gün artan dolar ile görüyorsun.

53 yıldır parmağında oynatılacağına sen onları oynat? Adamlar nasıl seni parmağında oynatıyor çünkü sendne güçlü bunu kabul etmek lazım. Senin şuan yazdığın klavyeden tut bilgisayarın herşeyinin arge si orda yapılıyor. Sen ne yaptın bu sürede gıpta edip örnek alacağına rest çektin? 2 kuruşluk ekonomin vardı o da yok olacak o zaman göreceksiniz. Herkes atar gider ile dış politika yürümez. Emin ol bu atılan adımların hepsi anlık ve duygusal hiçbirşekilde ileriyi düşünmeden yapılan hareketler. Bunun neticesini göreceğiz yakında ki her gün artan dolar ile görüyorsun.

taraf tutmazsan bertaraf olursun diye güzel bi laf var. istediğin kadar herkesle aranı güzel tutmaya çalış HERKESLE aranı güzel tutamazsın! yok öyle bi dünya hayallerde yaşamayın. trumpın başkan olmasıyla birlikte abd/rusya arasında sıcak vaadlerle politika benzerlikleriyle kesinlikle zaman içinde gelişcek. hem trumpın hem putinin karşılıklı açıklamarı var. abd/rusya/çin açısından uzun vadede piyasa çok rahatlıcak. e sen bu durumda RUSYAya mı yanaşırsın AB ye mi ? sırf eleştirmek için eleştiriyosunuz .. ha bu arada çook merak ettim hadi oynat parmağında bakalım AByi nasıl oynatcaksan :))

ahahaha :D Hiç politikadan siyasetten anlaşmalardan ve savaşlardan anlamadığınız ortada. Şuan istersek musulu ilhak edebiliriz. Biraz araştırın, öğrenin ve buraya gelip tekrar sallayın bakalım.

Hocam haklısın, da eksik noktalar var. Dış politikada her şeyi yapma potansiyelimiz var. Sağımız solumuz belli değil doğru fakat bunun nedeni dünyanın şuan ki psikolojik durumudur. Altımızda savaş, sağımızda terörist, solumuzda bizi sevmeyen ve istemeyen avrupa birliği, üstümüzde yine savaş var. Bizim her yanımız karışık durumda dış politikada ne desek haklıyız yani kime saracağımızı bilemedik. İçimizdeki teröriste saldırıyoruz Avrupa birliği "HOOP KARDEŞ TERÖRİSTE ÖYLE DAVRANIRSAN ALMAYIZ" diyor. Sen şimdi buna ne dersin ? Söyle bana sen ülkeyi yönetsen ve içindeki teröristi öldürünce AB Sana kızsa ne dersin ? Bunun cevabını bekliyorum öncelikle. Devamına gelirsek zaten avrupa bize yaptırım uyguluyor psikolojik yaptırım bile yeterli zaten. Ekonomiyi avrupaya bağımlı olmak yerine genel olarak tüm dünyaya bağımlı olsa, her ülke ile iletişimimiz olsa o zaman etkilemez çok fazla. Rusya ile evet tarım alışverişimiz var fakat başka ülke ile Rusya kadar olmadığı için çok etkilendik. Rusya uçağını düşürdükten sonraki manevra zaten olması gerekendi ne yapmalıydık ? Geri adım atmasak tarım ekonomisi çökecekti haberlere çıktı birebir söylüyorum domatesler elimizde kalmış :D Bu ticarette stok kalmasa, başka ülkeye de satsak iletişimimiz olsa ticaretimiz gelişse çok fazla koymaz. Biz Avrupa birliğine 50 senedir bağımlı yaşıyoruz. Adamlar bizi başka ülkeyle ticaret yaptırmamaya zorluyor resmen. Ona kızıyor buna kızıyor şunu yapma bunu yapma diyor. Geçende kaç madde çıkardır 50-60 madde sayısını unuttum şuan %80 ini gerçekleştirdik sonra dediler ki terörist olayı üstte yazdığım gibi. Tüm maddeleri yerine getirsek bizi yine almazlar, çünkü biz onlar için doğuluyuz.

Tamam bak Rusya konusunda aynı dilden konuşuyoruz. Geri adım atmamız tabiki de güzel oldu. Ama bak önceki mesajımda ne dedim? Göğsünü gere gere ben yaptım şeklinde iç politikaya yönelik popülizm rüzgarı, duvara toslayıp mecbur geri adım atmak zorunda kalınca bir anda tersine döndü. İlişkiler bir nebze düzeldi ama Putin demiyor mu eskisi gibi olmaz diye? Yarın bugün Avrupa ile de aynısı olacak. Olan kaybedilen zamana ve ekonomik etkilerine olacak. Kastettiğim şey bu. Yani düşünmeden, anlık söylemlerle kendimizi zor duruma düşürüyoruz. Ve iktidar partisi maalesef bunu sürekli yapıyor.

AB içinde de duygusal düşünüp gerçek dışı politika izleyen ülkeler de var. Bunlar Türkiye'yi net bir şekilde istemeyen ülkeler. Şimdi Türkiye AB içindeki bu kesimin kurduğu tuzağa bile bile düşmüş oldu. Oyunu kurallarına göre oynamak yerine kavga etmeyi seçti Türkiye. Ekonomik açıdan sonuçları büyük olacak. AB hibeleri, yardımları, projeleri askıya alınacak. vs vs.

Tüm dünya ile ticaret yapalım diyorsun. İyi hoş da mesafenin de ekonomik boyutu var. Bunu da unutmamak gerek.

Vize muafiyeti konusunda (terör maddesi) ise benim anladığım şu : AB sana terör yasasını değiştir derken "Terörün net bir tanımını yap" dyor. Yani herkesi paldır küldür içeri alma diyor. Hükümetin yaptığı farklı görüş içerisindeysen direkt terörsün, bu yüzden içeri alalım seni gibisinden politikalar.

Bir de haberlerin söylediklerine de inanma. Kimi iyi bir durumu kötü olarak gösterir, kimi de cidden kötü şeyi göz göre iyi diye anlatır ki şu an en çok olan şey bu.

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:10 ----------

İşte anlatmaya çalıştıklarımın özeti :) +1

Bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Arge marge dedin de aklıma geldi. Binali Yıldırım, Ulaştırma Bakanı iken diyordu ya "Cloud, Bulut at geç. Arkana yaslan. Oh mis". Obama ise insanlarına seslenirken "Cloud güzel bir şey. Ama bununla yetinmemek lazım. Siz de düşüncelerinizle daha yeni şeyler üretmeye çalışın vsvs." İşte fark burada yatıyor. :)

Son düzenleme:
herkes herseyi bilir, en iyisini bilir, dogru ve haklı olan hep odur. vs vs vs...
insanlar sanki meclisde vekil gibi sadece konusur, sonrada bir birlerine tekme tokat dalarlar.

genelde kimse karsıt gorusun haklı oldugu konuları gormez, bunlardan faydalanmak varken tam tersine gider.

not: ingiliz sevdalısı italyanlar da buyuk bir ihtimal ab den ayrılacak, kesin degil sadece benim gorusurum.

dipnot: cem karacanın sarkısını size uyarlıyorum, spamcısın sen spamcı kal

saygılarla

taraf tutmazsan bertaraf olursun diye güzel bi laf var. istediğin kadar herkesle aranı güzel tutmaya çalış HERKESLE aranı güzel tutamazsın! yok öyle bi dünya hayallerde yaşamayın. trumpın başkan olmasıyla birlikte abd/rusya arasında sıcak vaadlerle politika benzerlikleriyle kesinlikle zaman içinde gelişcek. hem trumpın hem putinin karşılıklı açıklamarı var. abd/rusya/çin açısından uzun vadede piyasa çok rahatlıcak. e sen bu durumda RUSYAya mı yanaşırsın AB ye mi ? sırf eleştirmek için eleştiriyosunuz .. ha bu arada çook merak ettim hadi oynat parmağında bakalım AByi nasıl oynatcaksan :))

Neyse hocam bişey demiyorum 6 ay içinde görüşürüz :)

Tamam bak Rusya konusunda aynı dilden konuşuyoruz. Geri adım atmamız tabiki de güzel oldu. Ama bak önceki mesajımda ne dedim? Göğsünü gere gere ben yaptım şeklinde iç politikaya yönelik popülizm rüzgarı, duvara toslayıp mecbur geri adım atmak zorunda kalınca bir anda tersine döndü. İlişkiler bir nebze düzeldi ama Putin demiyor mu eskisi gibi olmaz diye? Yarın bugün Avrupa ile de aynısı olacak. Olan kaybedilen zamana ve ekonomik etkilerine olacak. Kastettiğim şey bu. Yani düşünmeden, anlık söylemlerle kendimizi zor duruma düşürüyoruz. Ve iktidar partisi maalesef bunu sürekli yapıyor.

AB içinde de duygusal düşünüp gerçek dışı politika izleyen ülkeler de var. Bunlar Türkiye'yi net bir şekilde istemeyen ülkeler. Şimdi Türkiye AB içindeki bu kesimin kurduğu tuzağa bile bile düşmüş oldu. Oyunu kurallarına göre oynamak yerine kavga etmeyi seçti Türkiye. Ekonomik açıdan sonuçları büyük olacak. AB hibeleri, yardımları, projeleri askıya alınacak. vs vs.

Tüm dünya ile ticaret yapalım diyorsun. İyi hoş da mesafenin de ekonomik boyutu var. Bunu da unutmamak gerek.

Vize muafiyeti konusunda (terör maddesi) ise benim anladığım şu : AB sana terör yasasını değiştir derken "Terörün net bir tanımını yap" dyor. Yani herkesi paldır küldür içeri alma diyor. Hükümetin yaptığı farklı görüş içerisindeysen direkt terörsün, bu yüzden içeri alalım seni gibisinden politikalar.

Bir de haberlerin söylediklerine de inanma. Kimi iyi bir durumu kötü olarak gösterir, kimi de cidden kötü şeyi göz göre iyi diye anlatır ki şu an en çok olan şey bu.

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:10 ----------

İşte anlatmaya çalıştıklarımın özeti :) +1

Bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Arge marge dedin de aklıma geldi. Binali Yıldırım, Ulaştırma Bakanı iken diyordu ya "Cloud, Bulut at geç. Arkana yaslan. Oh mis". Obama ise insanlarına seslenirken "Cloud güzel bir şey. Ama bununla yetinmemek lazım. Siz de düşüncelerinizle daha yeni şeyler üretmeye çalışın vsvs." İşte fark burada yatıyor. :)

Hocam vize muafiyeti durumu terörün bi tanımını yaptan ziyade doğudaki teröristi öldürme sorgula da diyor. Adam molotof atsın biz onu öldürmeyelim mi şimdi ? Sizin dediğiniz gibi olsaydı zaten tanımını da yapardık ama bizden müdahalelerimizi hafifleştirmemizi istediler. Hocam avrupa projeleri hakkında haklısınız fakat ta onların bu tutumu değiştirmesi gerek. Eğer tutumu değiştirirlerse bizde tutumumuzu değiştiririz ama ab bizi zaten istemiyor parlemento sürekli aleyhimize kararlar. Almanya başkentinde pkk lı teröristleri kaçan milletvekillerini muhafaza ediyor. Şimdi gelin de bana ab deyin yani.

Yahu beyler boşverin avrupa birliğide kimmiş. Evlad-ı osmanlı geri döndü 82 kerkük 83 musul 84 venedik 85 paris 86 münih... Sabrımızı sınamasınlar bir gece ansızın sadfaxssadf :D

Son düzenleme:
1 - Teröre Sahip Çıkar
2 - Teröre Destek Verir
3 - İç ve Dış Olaylarına Müdahale Eder
4 - Ülkeye Zarar Olucak Her Şeye Destek Verir
5 - Kendini Savunmak İçin Hamle Yaparsın Karşına Çıkar
6 - Darbeye Yapmaya Ülkeyi Bölmeye Çalışanları Asmak İstersin Karşı Çıkar
7 - Mültecileri Sen Tut Bizim Ülkemize Gelmesin Aman Diyip Yalakalık Yapar
8 - 53 Yıldır alıcaz diye kapısında tutar

Avrupa birliği budur bugüne kadar bize ne yararı oldu ki müzakereleri durdurunca zararı olsun oldum olası kötülüğümüzü isterler ister ab ye alsın ister almasın bu devletler bizim kötülüğümüzü istiyorlar terörü desteklemeye devam edicek ülkemizi kızıştırmaya devam edicekler ağızımızla kuş tutsak bunlar yinede bizimle uğraşıcak o yüzden boş boş laflar yapıp yok kötü oldu yok nolcak şimdi demeyin .

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Yahu beyler boşverin avrupa birliğide kimmiş. Evlad-ı osmanlı geri döndü 82 kerkük 83 musul 84 venedik 85 paris 86 münih... Sabrımızı sınamasınlar bir gece ansızın sadfaxssadf :D 6 ay önce uçak vurulduğunda rusyada kimmiş bizden domates alıyor bize bağımlı diyenler rusyaya sığınıyor şuan şaka gibi :(((

Tarihi ile dalga geçen insan yazık :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri