Dolar nereye koşuyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakabvo

Kayıtlı Üye
Piyasalar tepetaklak euro 3 lira oldu,dolar 2.20 ye dayandı,nereye kadar yükselir acaba?!enflasyon zirve yapar yine yakında!!!

bu ülkede koç holding ve bi o kadar zengin faiz lobileri olduğu sürece türk parası değer kazanmaz. adamlar yattıkları yerden ortalığı karıştırıyorlar ve ekonomiyle oynuyorlar. adamların milyarlarca doları var. tl ye çevirip 1 günde bikaç milyar dolar kazanıyolar yattıkları yerden. kısacası zengin ve aç gözlü gözü doymayan godomanların işi bu ekonomiyi alt üst etmek. tabi bunun içinde abd lisinden israillisine kadar godoman var sadece türk deil. kısacası türk halkını çok farklı bir yöntemle soyuyorlar ve bunada 3-5 ağacı bahane ederek sokaklara döktükleri türk gençliğini alet ediyorlar. bu durumda kendi kendini soyduran bir millet olarak tarihde yerimizi sağlamlaştırmış oluyoruz.

Kriz olmalı, balonlar inmeli....İstanbulda yeni bir ev 500 bin tl başlıyor...Büyük balon var, faiz artmalı emlak balonu inmeli....

Şu son yolsuzluk olaylarından dolayı oldu. 2.04 lerden şuan 2 günde 1 kuruş değer kazandı. Altın alacaktım. Almadım 4 tl arttı 2 3 günde. Her ne kadar yolsuzluk var mı yok mu bilmem ama kazanan yine abd oldu. Geçmiş olsun. Umarım bir müdahale gelir dolara.

Umarım bir müdahale gelir dolara.

Merkez Bankası günde 400milyon $ satıyor $ düşe düşe 0.02 Kuruş düşüyor.
İstediği kadar müdahale etsin.
:D

$ yıl sonu en fazla düşşe 2.10'ları görür.
( oda düşmez ya Merkez bankası Başkanı 1.90 dedi yanıldı bende 2.10 deyip yanılam )
:cool:

iddia yolsuzluk miktarı birkaç yüz milyon dolar
ama türkiyenin son 10 gündeki zararı 50 milyar dolar.

eğer bir ülkede güvensiz bir ortam olusursa dolar yükselir borsa düşer.

bu ülkede koç holding ve bi o kadar zengin faiz lobileri olduğu sürece türk parası değer kazanmaz. adamlar yattıkları yerden ortalığı karıştırıyorlar ve ekonomiyle oynuyorlar. adamların milyarlarca doları var. tl ye çevirip 1 günde bikaç milyar dolar kazanıyolar yattıkları yerden. kısacası zengin ve aç gözlü gözü doymayan godomanların işi bu ekonomiyi alt üst etmek. tabi bunun içinde abd lisinden israillisine kadar godoman var sadece türk deil. kısacası türk halkını çok farklı bir yöntemle soyuyorlar ve bunada 3-5 ağacı bahane ederek sokaklara döktükleri türk gençliğini alet ediyorlar. bu durumda kendi kendini soyduran bir millet olarak tarihde yerimizi sağlamlaştırmış oluyoruz.

Bit çok mesajında siyasi içerik bulundurup, İktidar propogandası yapıyorsun. Yapma!
Başbakanın söylemleriyle, kahvehane de dönen muhabbetler ile yükselecek kadar kolay değil o dövizler. 3-5 Ağacı bahane edenler dediğin topluluk içerisinde bende vardım, ve ben 3-5 ağaç bahane etmedim. Ülkenin gidişatına isyan ederek gittim oraya. Kendilerine karşı gelen her şey ya ABD işi ya İsrail işi.

biz de hangi durumlarda dolar artar biliyoruz ama her seferinde sadece seyrediyoruz.her seferinde voleyi vuran vuruyor.

ülkede güvensiz ortam durduk yere de olmuyor ayrıca.bir kaç kendini bilmez,kendini milletten akıllı sanıyor ve eline yüzüne bulaştırıyor.

Merkez Bankası günde 400milyon $ satıyor $ düşe düşe 0.02 Kuruş düşüyor.
İstediği kadar müdahale etsin.
:D

$ yıl sonu en fazla düşşe 2.10'ları görür.
( oda düşmez ya Merkez bankası Başkanı 1.90 dedi yanıldı bende 2.10 deyip yanılam )
:cool:

1.90 olabilirde olmadı değil. Ama bu olayların patlak vereceğine bilemezlerdi. Bende doların ve onsun düşeceği beklentisi ile altına yönelecektim ama nerde bizde o şans. Amerika baktı burada ki pazar payı düşüyor Halkbank iyice yükseldi onlar müdahale etti. ) Arkadaşın dediği gibi içeriden de olabilir mi olabilir.
Bir ingiliz general mi ne sözü vardı biz dışarıdan onlar içeriden bir bitiremedik şu ülkeyi diye ) umarım 2 seviyelerine gelir dolar ons da 1180 sınırına geldi mi tamamdır.

---------- Mesaj saat 12:33:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:31:03 civarında gönderildi. ----------

Bit çok mesajında siyasi içerik bulundurup, İktidar propogandası yapıyorsun. Yapma!
Başbakanın söylemleriyle, kahvehane de dönen muhabbetler ile yükselecek kadar kolay değil o dövizler. 3-5 Ağacı bahane edenler dediğin topluluk içerisinde bende vardım, ve ben 3-5 ağaç bahane etmedim. Ülkenin gidişatına isyan ederek gittim oraya. Kendilerine karşı gelen her şey ya ABD işi ya İsrail işi.
Kendimize karşı gelen değil. Türk lirasının değer kaybetmesi devlet bankasının milyarlarca dolar zarara uğraması sadece bizi mi ilgilendiriyor ?? Bu sadece bize karşı gelen bir şey değil tüm ülkenin kaybı.

Anlayamadığım nokta;
Bir ülkede yıllardır yolsuzluk yapılıyor,
yıllardır özelleştirmeler emsal değerlerinin altında peşkeş çekiliyor,
yıllardır kamu arazileri imara açık olmayan araziler Ali Ağaoğlu'na özel izinle veriliyor,
yıllardır bu ülke soyuluyor,
Kemal Unakıtan'dan başlayıp RTE'ye kadar bütün üst seviye bürokratların adı büyük yolsuzluklara karışıyor,
Evlerde para sayma makinaları, ayakkabı kutularında milyonlarca dolar bulunuyor,
Herşey kanıtlanmış, alınan rüşvet belli değil, dönen yolsuzluk miktarı belli değil

Herkes kalkmış olaya karışanlara değil de olayın gün yüzüne çıkartılmasına kızıyor. Ülkede istikrar bozuluyormuş, TL değer kaybediyormuş, Borsa düşüyormuş vs vs vs.

Arkadaşım neden bunlar oluyor o zaman bunu konuşalım. Neden yolsuzluklar senelerdir biliniyor da üstü kapatıldı bunları konuşalım. Nasıl bu kadar büyük vurgunları yapanlar yargılanamıyorlar bunları konuşalım. Forum siyasi tartışmalara kapalı olduğu için ben böyle üstün körü konuşuyorum ayrıntılara girmiyorum ancak;

Dün Kurtlar Vadisi izleyen herkes gelmiş lobilerden başlamış, ülkenin durumunu başka şeylere bağlamış. Demek ateş var ki duman daha fazla gizlenemiyor. Buyrun Muharrem İnce'yi 2 dk ayırıp dinleyin. Tabi önce at gözlüklerinizi çıkarmanız gerekiyor

Hitler zamanında hitlere yapılan herşey almanyaya yapılır sayılırdı..Şuan durum da aynı tayyipe yapılan herşey bu ülkeye yapılıyor algısı var. Nedeni tayyip bu ülkenin sahibi cünkü. Padişahımız diktatorümüz ve onun sevgili kulları cok yaşasın...

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri