Dolar Tahminleriniz

greancoder

Kayıtlı Üye
--

Merhaba,

Sizce dolar almak için uygun bir zaman mı? yıl sonunda kaç ile kapatır?

Son düzenleme:
eskiden dolar yükselirdi, bazen dururdu ama hiç aşağı inmezdi çıkmaya başladımı kimse durduramazdı. şimdi iniyor dolar cazibesini kaybetti

İyimser bir hava var siyasal açıdan ve MB mümkün olduğunca baskılayıp bu durumu değerlendirip daha da düşürmek istiyor. Tahminimce seçime kadar 1-2 kere daha yükselecektir ancak erken seçim duyrulacağına inanıyorum bu duyuruyla birlikte 5tl nin altına bile düşebilir. Seçimden sonra tekrar yükselme trendine girer, hızlı bir şekilde 6tl üstüne çıkar ve 2019 sonunda 10tl üstü rakamlara alışırız. Siyasal olaylarla değişiyor ekonomimiz, başka bir şey yok zaten... Eğer tekrar ABD ile bir uyuşmazlık, isteklerini yerine getirmeme gibi bir durum olursa bu durum daha hızlı patlak verebilir... Başra Reza Zarrap olmak üzere ellerinde çok büyük kozlar var, bunları kullanırsa bu ağustos ayında olanlar tekrarlanabilir.

Son düzenleme:
Doların bu düşmesine aldanmayın :D 8-10 tl ye kadar çıkıcak

İyimser bir hava var siyasal açıdan ve MB mümkün olduğunca baskılayıp bu durumu değerlendirip daha da düşürmek istiyor. Tahminimce seçime kadar 1-2 kere daha yükselecektir ancak erken seçim duyrulacağına inanıyorum bu duyuruyla birlikte 5tl nin altına bile düşebilir. Seçimden sonra tekrar yükselme trendine girer, hızlı bir şekilde 6tl üstüne çıkar ve 2019 sonunda 10tl üstü rakamlara alışırız. Siyasal olaylarla değişiyor ekonomimiz, başka bir şey yok zaten... Eğer tekrar ABD ile bir uyuşmazlık, isteklerini yerine getirmeme gibi bir durum olursa bu durum daha hızlı patlak verebilir... Başra Reza Zarrap olmak üzere ellerinde çok büyük kozlar var, bunları kullanırsa bu ağustos ayında olanlar tekrarlanabilir.

Doların bu düşmesine aldanmayın :D 8-10 tl ye kadar çıkıcak

Madem bu kadar eminsiniz varınızı yoğunuzu basın dolara zengin olursunuz :))))

Madem bu kadar eminsiniz varınızı yoğunuzu basın dolara zengin olursunuz :))))

Hiçbir şeyin kesinliği yok ama piyasayı takip edecek kadar aklım var. Dolar düşse bile pazarcı bile indirim yapmıyor mb bile sene sonu için 6.50 öngörüyor, faizler bile düşürülemiyorsa bu dolar 10tl rahat bulur. Ha yerden fabrikalar fışkırır yada dünya markalarımız olursa orası başka. Çoğu insan dolarda bekliyor, yabancı adsense kulanıyor. Ben al sat yapıyorum ama günü geldiğide nakit varlığımla dolar, euro, sterlin fiziki şekilde geçeceğim.

Son düzenleme:
Amcam yaklaşık 3 - 4 ay önce Amerika dan döndü. Yaklaşık olarakta bi 25 - 30 sene Amerika da yaşadı. (ABD Vatandaşlıgı bile var...) Aynı soruyu bende kendsine sordum. DOLARI DÜŞÜREMEZLER , DÜŞÜRSELER BİLE TEKRARDAN ÇıKACAKTIR... Cevabını aldım ... Hataa geldiginde bir miktar DÖVİZ (Dolar) vardı. Yüksek miktarıyla ev aldı , kalan az bir miktar parasını bile hala bozmadı , geçen yine sordum kaale alıncak bir tutar degıl 3k - 5k $ bir para bozup vadeli TL hesaba atsana diye , Yine Çıkacaktır dedi bozmadı ...

Yatırım Tavsiyesi değil ama bir öneridir !!!

Cebimde 20 lira var gittim.dolar aldim ��seko artik dolarla alis veris yapacam

Kaldırıp itekleme formasyonu birebir uygulanıyor... en üst tepede 5.85 direnç noktası 5.49 altında yarında kapanış olması halinde ilk uğrayacağı nokta 5.30 , yeniden kaldırıp itekleme formasyonu oluşur... (5.10) Tl lar civarına bir salınım bekliyorum. Şunu kimse hayal etmesin Dolar güvensiz bir liman olduğunu insanlara hisettirdi.. 10 Tl olacak ve benzeri düşüncelere girmeyin... 5 ile 6 tl olarak düşünüyorum 5 tl aşağı sarkmalar kısa süreli olabilir...

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Piyasalara 8 10 tl olacak diye verilen bilgiler ile bir çok kişi 6.60 ile 7 civarı dolara geçti şuan ellerinde patladı , Uzun bir süre elinde taşımak zorunda kalacaklar... Doların orta vadede güvenli bir liman olması için çalışmalar yapılıyor Lütfen Dikkat Edin..

tam alım zamanı aldanmayın düşüşe ilk tepkiyi 8 tl cıvarında olacaktır bu tepki 3 ile 6 ay sürmesi bekleniyor 2019 ortalarında yani 10 ay için dede 10 tl ile 15 tl bandında gezecektir.. bu notum dursun burada.

Dostum kimsenin tavsiyesine güvenerek yatırım yapma.Kendin araştır öğren karar ver.
Türkiye de herkes bir anda futbol yorumcusu,ekonomist,mühendis olabilir onun için ne dolar 4 tl olcak diyenlere nede 14 tl olcak diyenlere güvenerek yatırım yapma emin ol sana tavsiye verenlerin çoğu söylediğini kendi bile yapmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri