Dolar ve Euro yükselişte :)

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
dün yuroya bastım 10 dakikada 20 lira kaybım oldu sabah baktığımda çıkmış şuan 5 lira zarardayım :D zarar kurtarayım çekecem parayı

valla hocam tam bozdurucaktım webmoney kuru 2.784 tü telefon geldi geç kaldık şimdi dahada düşüyor. Ama dediğin kadar çıkmaz sanmıyorum hocam.

sabah bozdurmayı bende düşündüm ama vazgeçtim. merkez bankasından müdahale geldi zaten..

Tam bir istikrar olusuna kadar piyasada ciddi anlamda dalgalanmalar yasanacak gibi duruyor hayirlisi diyelim . Ulkemiz icin yararina olan olaylar gerceklesir ins. Bizim burdak ikazancimizdan cok daha onemli bir durum.

Arkadaşlar bizler benciliz yapacak bişey yok...doalrın artması iyide cebimize gircek paradan dolyıa ama ülkemiz kaybediyor farkındasınız değilmi !!!!

yükseleceği falan yok buraya yazıyorum doları yükseltenlerin görevi bitti düşürecekler artık. dolarda düşer euroda...

Koalisyon veya azınlık hükümeti bir nebze düşürebilir yada sabit tutar ancak erken seçim bekleyişi ve siyasi belirsizlik mutlaka doların çıkışını etkileyecektir. Bozum için erken gibi duruyor MB müdahelesi öncesi 2.8 idi 2.76 lara düştü. Kar İçin değilde yatırım olarak düşünüyorsanız (uzun vadeli) dolar şuan alınabilir.
YTD

ah ah ey gidi kafa 2.55ken dolar alıcaktım bi miktar vazgeçmiştim olan olaya bak şimdi 1-2 haftaya 3ü bulur

Koalisyon veya azınlık hükümeti bir nebze düşürebilir yada sabit tutar ancak erken seçim bekleyişi ve siyasi belirsizlik mutlaka doların çıkışını etkileyecektir. Bozum için erken gibi duruyor MB müdahelesi öncesi 2.8 idi 2.76 lara düştü. Kar İçin değilde yatırım olarak düşünüyorsanız (uzun vadeli) dolar şuan alınabilir.
YTD

şu şartlar koalisyon veya azınlık hükümeti çıkması imkansız. uzun vadede doların yükseleceğinde hem fikirim.

Konu ilk açıldığında dolar alsaymışk köşeymişiz :)

merkez bankası müdahale ediyor,bence ani alım satımlar yapmayın,3 ü göreceğini zannetmiyorum doların

beyler son olarak napalım alınır mı bu fiyattan .. (sanırım koalısyon zor gibi)

dolar 2.80 de...

1yaRjb.png

Şimdi Baktım yandex 2,7645, google ise 2,78454577 diyor.

Daha fazla yükselirse ülkenin ekonomisi batar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri