Dolar ve Euro yükselişte :)

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
youtuber olarak değerlendireyim..

Doların yükselmesi çok güzel tarif edilemez bir duygu yükseldikçe mutlu oluyorum :D

Ben Kuzey Kıbrısta okuyorum ve sterlin ile kira veriyorum yıl başında olan kur 3,40 tı ve bu kurdan kira verdim sonra seçim yaklaştı ve şuan 4,10 seçim olan her yerde kur yükseliyor bundan sadece vatandaş etkileniyor ve birileri zengin oluyor.

bu döviz de hep banka hesapları sıfırken artar....
elde altın var bozdurup dolar alsak bozdurmaktan zaten zarar olacak :(

Euro 2.67 Doları 2.20 alan biri olarak her zaman mutluyum ve aylardır bozmuyorum.Dolar 3.00 kesin görcektir.Euro yükselişte olur.

Dolar alınabilir aslında yükseleceği kesin kimse zarar etmez

Şimdi şuraya 20 satır yazı yazardım ya yönetici arkadaşları da zora sokmamak adına es geçiyorum.

Nacizane tavsiyemdir;

Her ne kadar doğal olarak yükselişe geçse de Doları bu bantta asla tutmayacaklardır, özellikle koalisyon öncesi bir seçim döneminde doların çıkışı mutlaka engellenecektir...

Elinde doları olan arkadaşlar 2,78 - 2,81 bandında kaçabilirler...

Muhtemelen 1 hafta içerisinde yapılan hamlelerle tekrar 2,65 - 2,70 seviyelerine düşmesi öngörülebilir...

koalisyon olursa koalisyon yapan tuttuğum parti benim için bitmiştir doların artışına sevinmem koalisyon olursa

3KKuoLz.png

şaka maka 2,80 olmuş dolar :o

Bakalım gün içerisinde kaçı bulacak çok ani değişimler oluyor sizce kac kurunda dolarlar bozdurulmali?

Dolar bozduracaklar ŞekerBanka bir baksınlar genelde oranın kurları iyi oluyor.

2.784 ten bozduracaktım acil telefon geldi geri döndüm bi baktım düşmüş zarara uğradım :) Edit: Belki yükselir dedim şuan dahada düşmüş şans 0 :)

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] cumartesi gece zaten 3,05 ti ben yurtdışı işlem yaptığımdan 3,05 işlem görüyordu seçimin aşırı etkilediğini düşünmüyorum ama borsa fena tosladı

paypalda kur 2,60 çekimde

Bu paypal kadar çakal görmedim. Dolar olmuş 2,80 . Paypalda hala 2,59

2,59 TL (1 USD = 2,59532 TRY)

Bu ücret, yabancı para birimi toplu satış maliyeti ve para birimi dönüştürme ücretinin toplamıdır. Bu ücret, dönüştürme yaptığınız para birimine göre değişir. Ayrıntılar için Kullanıcı Sözleşmesi'nin “Ücretler”> “Ek Ücretler”> “Para Birimi Dönüştürme Ücreti” bölümüne bakın.

Son düzenleme:
Abim amerika'ya bilet almıştı iyi ki daha önceden almış yoksa sıkıntı olucaktı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri