Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba simdi bu dolar kurundan dolayi youtube gelirlerimizde de artis oluyor dimi?
Merhaba simdi bu dolar kurundan dolayi youtube gelirlerimizde de artis oluyor dimi?
Adsense 'deki tl degeri dolardan donusturlmus olarak gozukuyor. Haliyle dolar gelirin artarsa tbm bgbg degeride tl bazinda artar.Oluyor diyenler açıklarsa sevinirim.
Nasıl oluyor o artış?
Diyelimki senin adsense tbm ortalaması 0.02 TL.
Yarın tbm 0.03 TL olmayacak ki?
Yani Türk adsensen varsa hiçbir artış olmaz.
Oluyor diyenler açıklarsa sevinirim.
Nasıl oluyor o artış?
Diyelimki senin adsense tbm ortalaması 0.02 TL.
Yarın tbm 0.03 TL olmayacak ki?
Yani Türk adsensen varsa hiçbir artış olmaz.
Adsense tbm diye birşey yoktur reklamın tbmsi vardır.Yani reklamına göre eğer yabancı içerikse artış tabiki olacaktır.
Hocam onu demiyorumki ben, onu tartıştık bitti gitti.
Zamanında 0.10$ tbm alıyorduk ilk başlarda Tbm Tl'ye döndükten sonra 0.10TL yazmaya başlamıştı.
O zaman bile kaçta kaç zarardaydık, şimdi zaten atıyorum Tbm 0.02Tl yazıyor yarın bu birden bire 0.03Tl yazmayacak.
Bunu diyorum.
Yazacak diyenler çok iyimserler malesef TL adsensede daha en başında zaten yemiştik zararı.
Ha diyorsanızki benim adsensem Abd - Alman - İngiliz o zaman zaten kur arttıkça gelir artıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.