Dolar Youtube Geliri

Cnpstf

Kayıtlı Üye
Merhaba simdi bu dolar kurundan dolayi youtube gelirlerimizde de artis oluyor dimi?

Oluyor diyenler açıklarsa sevinirim.
Nasıl oluyor o artış?

Diyelimki senin adsense tbm ortalaması 0.02 TL.
Yarın tbm 0.03 TL olmayacak ki?

Yani Türk adsensen varsa hiçbir artış olmaz.

Olduğunu düşünüyorum ama sevinmeye gerek yok, hepsini güzel ülkemizde harcadığımızda zarar dahi etmiş olabiliriz :)

Nasıl oluyor o artış?

Adsense 'deki tl degeri dolardan donusturlmus olarak gozukuyor. Haliyle dolar gelirin artarsa tbm bgbg degeride tl bazinda artar.

içerik türkçe ise artış olmaz yabancı ise olur burda adam tbm yi tl olarak belirliyor diğer adamda dolar olarak

Günlük kazançlar bir önceki günün $ kurundan belirlenir yani artış oluyor.

Adsense Hesaplarınızda ARTIŞ ...
Memleket Hesaplarınızda DİBE ÇÖKÜŞ ...

Şeklinde Artış ve Azalma Oluyor ...!!!

TR kanallarım ing adsense bağlı benim. normalde 1800 beklentim varken 1990 yattı bu ay. 6.0'dan bozulunca fazladan geldi 190 lira

Nasıl oluyor o artış?

Adsense tbm diye birşey yoktur reklamın tbmsi vardır.Yani reklamına göre eğer yabancı içerikse artış tabiki olacaktır.

ülkeye döviz sokuyorum diyen youtuberlar var ne kadar doğru? :D :D

yoksa bunu yapan spamcılar mı? :D

Adsense tbm diye birşey yoktur reklamın tbmsi vardır.Yani reklamına göre eğer yabancı içerikse artış tabiki olacaktır.

Hocam onu demiyorumki ben, onu tartıştık bitti gitti.
Zamanında 0.10$ tbm alıyorduk ilk başlarda Tbm Tl'ye döndükten sonra 0.10TL yazmaya başlamıştı.
O zaman bile kaçta kaç zarardaydık, şimdi zaten atıyorum Tbm 0.02Tl yazıyor yarın bu birden bire 0.03Tl yazmayacak.
Bunu diyorum.
Yazacak diyenler çok iyimserler malesef TL adsensede daha en başında zaten yemiştik zararı.

Ha diyorsanızki benim adsensem Abd - Alman - İngiliz o zaman zaten kur arttıkça gelir artıyor.

Hocam onu demiyorumki ben, onu tartıştık bitti gitti.
Zamanında 0.10$ tbm alıyorduk ilk başlarda Tbm Tl'ye döndükten sonra 0.10TL yazmaya başlamıştı.
O zaman bile kaçta kaç zarardaydık, şimdi zaten atıyorum Tbm 0.02Tl yazıyor yarın bu birden bire 0.03Tl yazmayacak.
Bunu diyorum.
Yazacak diyenler çok iyimserler malesef TL adsensede daha en başında zaten yemiştik zararı.

Ha diyorsanızki benim adsensem Abd - Alman - İngiliz o zaman zaten kur arttıkça gelir artıyor.

tamamdır hocam şuan net olarak doğru oldu.glir kısmında o gün yansıyan neyse muhtemelen onun üzerinden etki edecektir.daha önce 1 ayda böyle büyük bir dolar artışı olmadığından ufak hesap yapılmıyordu ama bu ay ak koyun kara koyun belli olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri