Doları ne zaman bozalım, dolar daha artar mı ?

Size en güzel taktiği söyleyeyim. Yorumları okuyun millet topluca ne yapıyorsa tersini yapın kazançlı çıkarsınız :)

Dolar daha cok yukselir bence fetret devrine girdik bunlar hukumet kuramadikca dolar artar :D

eylül 15-20 dolar 3 TL....2,80 bandı sınırdı aşıldı ise durmaz !! yazın biyere 15 eylülde görüşüz

2,93 olmuş be dolar, ne oluyor böyle. Quizden atılan kanalların etkisi olmasın :D Ödese de quiz bozdursak hemen bari.

Arkadaşlar dolar rekor seviye gidiyor 1 ay önceki öngörüm doğru çıktı dolar ve euro bozmadım.Dolar hakkında şunu söyliyebilirim.Hükümetsizlik belirsizlik olduğu sürece iç karışıklıklar peşimizi bırakmıyor dolar yükselecek.Dahada yükselecek.

Ne zaman seçim olur.Seçimden sonra doları kesinlikle düşeceğini düşünüyorum.Bu şekilde yükselecek.

Dolar bundan sonra öyle 10-15 kuruş felan düşmez.
Erken seçim kararı resmi ağızdan söylendikten sonra seçime kadar kuruş kuruş artmaya devam eder.
Seçim öncesi 3tl'yi zorlar, geçebilir %99.
Sonrasında ise 3 Altını görmez artık kimse rüya görmesin.

arkadaşlar şuan dolar 2,98 napalım webmoney bozduralım mı?

ben bozdurdum bile tam zamanı bence.... üzüldüm tabi

aynen hocam insan üzülüyor ama napalım yapacak bir şey yok.. benimde real işimi etkiliyor.. piyasa gerçekten çok kötü.. ama elimizde dolar varken bunu değerlendirmek zorundayım (şahsen)

valla bizde belkiyoz direk dolar olarak cekebileceksiniz demisti wm yetkisi ama su gunlerde dolar cekecekmiyiz diye sorunca orali olmiyor bakalim nolacak..para lazim degilse bekleyin bence

mobilden yazilmistir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri