Dolgu acıtır mı ?

Acitmaz 😊 azina tarifsiz bir tat geliyor tabi basta 4 -5 igne darbesi sonra disciye bakarak hayal kur o yapar isini ....

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Hiçbirşey olduğu yok sürekli dişe gidiyorum dişçi hobi oldu artık bende :)

o iğneyi vuruş anı var ya bağımlı oldum :D

Ağrıtmaz diye birşey mi var dişine kürdan değse acıyor da iğneler , o dönen bir tane vızz diye makina var onlar mı acıtmıcak :)

dişçiden korkumdan curukleri tedavi ettiremiyorum :)

şaka bi yana arkadaşlar, 10 12 disciye gittim kimisi dediki dişinde 6 curuk var kimisi dedi 10 çürük var kimisi dedi ki onu diyen doktoru göster bana dislerinde bisey yok. kimisi dedi ki 20ligi cerrahi cekimle çekmemiz lazim kimisi dedi ki 20likleri bosuna cektirme sıkıntılı degiller kimisi dediki otur hemen cekeyim 20ligi cerrahi isleme felan gerek yok.

saka yapmiyorum beyler baya baya boyle herkes farkli bisey diyo diye disci disci gezdim gezdikce kafam karıştı. durduk yere saglam dislere dokundurtmak istemiyorum kime nasil inanip guvenicem ben?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benimde 20 lik 90 derece yan yatmış bildiğin cerrahi mudahale dedi kadın dedim he he ağrımayan dişe niye elleyeyim dursun orda:) sen kanalını yap bacım:))

Acıtmıyor hocam rahat ol. Kendini kasma doktora bırak yeter. Kanal tedavisi ve doldu yaptırdım. Öyle aham şaham bir şey olmuyor. Ne olduğunu bile hissetmiyorsun. Diş etine uyuşturucu yapıyor ve yaptığı taraf boksörden yumruk yemiş gibi hissizleşiyor. Hiçbir şey hissetmiyorsun. Ve bildiğim kadarıyla dolgu da o iğne de yapılmıyor. Gerçi benim hoşuma gidiyor o iğne, çok büyük kafası var :p .

Dolguda hiçbirşey yok çok basit.Kanaldaki çürükleri temizleyip aletle.İçine dolgu yapıyolar.Korkulcak birşey yok yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri