Domain + Hosing + Kurulum + Tasarım 99tl

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye

Arkadaşlar Merhaba Web sitesi açmayı kurmayı tasarlamayı bilmeyen yada vakti olmayan birçok ytpara üyesi var.

Neden Web sitesi açmalıyız?
Günümüzde bir çok firma artık iş yeri açmaktansa websitesi açarak daha büyük bir alana hitap etmekte farklı illerle hatta ülkelerle bile iş yapabilmekteler. Sizinde tanıtmak istediğini bir ürün,işyeri,bir yeteneğiniz yada kendinize özel kişisel bir web sayfanız olsun istiyorsanız birlikte çalışabiliriz.
Web sitele işlerinize talibim.
Bir yıllık domain ve sınırsız hosting de dahil kurulmuş tasarlanmış bir şekilde sadece 99tl ye size teslim edeblirim.
bir yıldan sonraki her yıl için yıllık ortalama 30 tl ile dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

Örnek site olarak Şablon düzenleyerek tasarlamış olduğum bir web sitesi vermek istiyorum.

www.klipcim.com

Film sitesi örneği

izlemenebak.com

Web sitenizi sadece 24 saat içerisinde sizin beğenilerinize sunuyorum
Aynı zamanda 5 yıllık after effects ve videolar konusunda uzmanım diyebilirim. Web siteniz için Logo intro vs hizmetlerinide sunabilirim bununla ilgili uzun zamandır hizmet veriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri