domain satın alamıyorum (yardım)

dreamblack

Kayıtlı Üye
s.a arkadaslar ben bir domain alıcaktım fakat 4 gündür denemedigim yöntem kalmadı artık tak etti diyebilirim bu konuda umarım yardımcı olursunuz bana. sorun su domain alıcam fakat kredi kartım olmadıgı için alamıyorum atm kartından denedim olmuyor paypal kabul ediyor fakat paypala para aktarmak içinde kredi kartı lazım belki olur diye sanal kart çıkarttım fakat onlada ne domain alabiliyorum nede paypal hesabıma para aktarabiliyorum sizce ne yapmalım ?

yorumlarınızı esirgemezseniz minnettar olurum

İstersen birinden sanal kart alabilirsin.Veya türk firmalarında örneğin sadecehosting veya isimtescil tel ödeme kabul ediyor hatta doğrudan banka hesabına atmden havale dahi kabul ediyor.

ilgili firmanın banka hesabına ödeme yapın ?

İstersen birinden sanal kart alabilirsin.Veya türk firmalarında örneğin sadecehosting veya isimtescil tel ödeme kabul ediyor hatta doğrudan banka hesabına atmden havale dahi kabul ediyor.

kendi sanal kartım var fakat sistem kabul etmiyor, hostum var bundan önce domain almıstım fakat kredi kartı ile suan kartları kapattım ve nasıl halledicemi hiç bilmiyorum. paypala farklı yöntemler ile para aktarımı mevcutmudur acaba ?

eft havaledemi kabul etmiyor ?

malesef

ilgili firmanın banka hesabına ödeme yapın ?

ödeme yöntemlerinden sadece kredi kartı ve paypal mevcut

Niye tek bir firmaya bağlı kaldınız hocam ? Başka firmalara bakın ?

paypalınızı parayla onaylatıp paypal dolar almanız gerekiyor.Ticaretini yapanlar var ama hiç yoktan 30-40 tl masraf.Başka bir firmayla çalışmanızı öneririm.

Niye tek bir firmaya bağlı kaldınız hocam ? Başka firmalara bakın ?

bu firmada bir çok domainim var onun için bu firmayı tercih ediyorum suan parçalamak istemiyorum anlıycanız üstelik ek olarak host paketi vs bidaha masraf anlıycanız

---------- Mesaj saat 02:12:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:10:45 civarında gönderildi. ----------

paypalınızı parayla onaylatıp paypal dolar almanız gerekiyor.Ticaretini yapanlar var ama hiç yoktan 30-40 tl masraf.Başka bir firmayla çalışmanızı öneririm.

peki hesabımı onaylatmadan baska bir hesaptan dolar aktarımı yapamıyormuyuz illa onaylımı olması gerek ?

Alışveriş yapmanız için onaylı olması gerek.Başka biryerden domain alırken de sadece domain alabilirsiniz.Host paketi falan ekstra masraf olmaz.

Hocam sen kredi kartsız nasıl sanal kart açtın Garanti bankasındamı bende paypal hesabımı onaylatmak için açıcaktım şimdi çelişkiye düştüm bi arkadaş sanal kartla paypal hesabını onaylatabilirsin demişti

Alışveriş yapmanız için onaylı olması gerek.Başka biryerden domain alırken de sadece domain alabilirsiniz.Host paketi falan ekstra masraf olmaz.

eyvallah hocam ozaman o sekilde yapmaktan baska secenekte yok .

yorumlar için herkese tşkler arkadaslar keske 4 gün önce açsaydım konuyu =)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri