domainle ne yapabilirim, satabilirmiyim?

caglar1

Yasaklanmış
encokizlenenler.com aranırken böyle bi domaine denk geldim hoşuma gitti ve aldım bunun üstüne nasıl proje geliştirebilirim iş görür mü

edit: r10 da teklifli satış konusu yada sponsor aranıyor diye konu açabilecek var mı yada bu siteden sponsor olabilecek

Son düzenleme:
Güzel domainmiş r10 üyeliği varsa satış konusu aç derim

Adı üstünde hocam en çok izlenenler. Türkiye' de popüler olan videolardan başlayıp tüm dünyada popüler olan videoların yayınlandığı bir video portalı yapılabilir. Örneğin 4 kez hacca gittiğini iddaa eden eleman vardı görmüşündür :D o gibi patlama potansiyeli olan videolar gördün mü koy siteye zamanla büyür veya farkedilir satın alınır

Adı üstünde hocam en çok izlenenler. Türkiye' de popüler olan videolardan başlayıp tüm dünyada popüler olan videoların yayınlandığı bir video portalı yapılabilir. Örneğin 4 kez hacca gittiğini iddaa eden eleman vardı görmüşündür :D o gibi patlama potansiyeli olan videolar gördün mü koy siteye zamanla büyür veya farkedilir satın alınır

anladım hocam teşekkürler fikriniz için ve bayağı bi yattı aklıma :)

Domain cok güzel, masraf edebilirsen 59 saniye tarzı bi site kurulabilir. Youtube da, break, liveleak de patlamıs videoları özenle secerek paylaşabilirsin. yabancı videoları Türkçe başlıklarla atarsın. telifle falan da işin olmaz.

Domain cok güzel, masraf edebilirsen 59 saniye tarzı bi site kurulabilir. Youtube da, break, liveleak de patlamıs videoları özenle secerek paylaşabilirsin. yabancı videoları Türkçe başlıklarla atarsın. telifle falan da işin olmaz.

59saniye sitesini bilmiyordum ama o sisteme güzel oturur bu domain yorumunuz için teşekkürler ama ne kadar masraf çıkartır yt patladığı için yüksek meblağlar benim için zor

59saniye sitesini bilmiyordum ama o sisteme güzel oturur bu domain yorumunuz için teşekkürler ama ne kadar masraf çıkartır yt patladığı için yüksek meblağlar benim için zor

Başka sitelerden embed koduyla kendi sitene alırsan cok masraf cıkmaz. ama videolarda cıkan reklamlardan kazanc elde edemezsin... sadece sitedeki reklamlar kazandırır...

direk kendin spamlarsan kendi sitene , ziyaretci durumuna göre sunucu masrafın olur. Ama burda para harcaman gereken kısım reklam.

59 saniye ekşiyle birlikte çalısıyo. Ziyaretin cogu ordan geliyo. seninde ilk etapta cok reklam yapman lazım. geriye kalan kısım cok tutmaz.

Başka sitelerden embed koduyla kendi sitene alırsan cok masraf cıkmaz. ama videolarda cıkan reklamlardan kazanc elde edemezsin... sadece sitedeki reklamlar kazandırır...

direk kendin spamlarsan kendi sitene , ziyaretci durumuna göre sunucu masrafın olur. Ama burda para harcaman gereken kısım reklam.

59 saniye ekşiyle birlikte çalısıyo. Ziyaretin cogu ordan geliyo. seninde ilk etapta cok reklam yapman lazım. geriye kalan kısım cok tutmaz.

anladım hocam o bütçe benden çıkmaz şimdilik çıksa da uğraşamam gibi tekrardan teşekkürler yorumunuz için

anladım hocam o bütçe benden çıkmaz şimdilik çıksa da uğraşamam gibi tekrardan teşekkürler yorumunuz için

Düşük bütçeyle o işler çok zor artık (imkansız değil ) yukarda arkadaşın dediği gibi R10 da okut bence , güzel domain.

r10 da cogu domaın 1 tl den 5 tl den acılır oyle satılır acık arttırma dıye ama domaın en kralı olsun gıne cok fazla para edıcegını sanmıyorum dostum bu forumda satmayı dusunursen yanlıs yere tezgah acarsın r10 da bır uzman sor sana zaten fıyat verır ortalama ne ne kadar edıcegını.

r10 da cogu domaın 1 tl den 5 tl den acılır oyle satılır acık arttırma dıye ama domaın en kralı olsun gıne cok fazla para edıcegını sanmıyorum dostum bu forumda satmayı dusunursen yanlıs yere tezgah acarsın r10 da bır uzman sor sana zaten fıyat verır ortalama ne ne kadar edıcegını.
Hocam zaten dusuk bi paraya gidicekse kendim biseyler yapip adsenseden aylik 20-30 tl alirim daha iyi

Hocam zaten dusuk bi paraya gidicekse kendim biseyler yapip adsenseden aylik 20-30 tl alirim daha iyi
domainler para etmezkı dostum zaten onemlı olan o yapılan yatırım fazla para etmez com uzantılı suankı alınan aman aman degerlı domaınler harıc r10 en fazla 1.5k satılan domaın gordum gerısını sen dusun senın dedıgın gıbı olsa butun webmasterlar domaın alır satar :) zor domaın pıyasası eskısı gıbı degıl

Merhabalar,

Domaininizi kendiniz değerlendirim derim. Anı düşünmektense ileriyi düşünün seo kasarak adsense ile bir çok şey yapabilirsiniz. Dilerseniz yazılımı konusunda elimde o domaine yakışacak bir kodlama mevcut. Biraz ben geliştirdim biraz hazır sistem ama çok ideal bir şey bence.

Skype : g8networks.net adresinden yardımcı olabilirim hocam.

Merhabalar,

Domaininizi kendiniz değerlendirim derim. Anı düşünmektense ileriyi düşünün seo kasarak adsense ile bir çok şey yapabilirsiniz. Dilerseniz yazılımı konusunda elimde o domaine yakışacak bir kodlama mevcut. Biraz ben geliştirdim biraz hazır sistem ama çok ideal bir şey bence.

Skype : g8networks.net adresinden yardımcı olabilirim hocam.
Hocam saglam biseyler yapicak butcem yok simdilik ama bi bakmak isterim temaya

Merhaba,

Benimde bu tarz bir proje vardı kafamda olmadı birlikte beraber birşeyler yapabiliriz hocam. Siz isterseniz skype ekleyiniz.

güzel domain. Arkadaşlar bendede unifb.com domaini mevcut acaba iş görürmü?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri