Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bi tanede monster edinmek vardı aklımda
Donanımdan pek anladığım sayılamaz ama
Monster Notebook
kıyaslamada ben bi fark göremedim normalde bu ikisinin
A5 V4.1 15.6" ile farkı vga onda 2 gb ama bu ikisinin arasındaki 100 liralık fark ne acaba ben çözemedim bi türlü yani ssd de taktıracağımdan absürd bi fark yoksa A5 V4.1.1 i alacağım. sadece versiyon farkı mı var ?
aydınlatırsanız beni sevinirim
Tek fark 100 tl pahalı olan laptopta IPS ekran vardır,diğerinde normal ekran.
Ips ekran nedir?
Ips kısaltması "In-Plane Switching" kelimelerinden gelmektedir. Ips ekran, ekran panelidir. Ips ekran; tam karşıdan bakma gereği, yansıma kayıpları, açıya göre renk değişimi kayıplarını sıfıra indiren bir teknolojidir.
Ips ekranlar telefon, tablet, notebook gibi cihazlarda kullanılabilecek dokunmatik ekranlar için kullanılabilecek en iyi teknolojidir.
hocam bunu dün araştırdım okudum bilgilendim ondan sonra ıps olanı almaya karar verdim zaten ama tekrar aydınlattığın için sağol şimdiki sorun bu SSD yi görmüyor![]()
ssd yi görmesi gerek, bios a girip bakarmısınız hocam ssd yi bios görüyor mu
hocam dediğiniz yer burası herhalde resmini çektim böyle
![]()
750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 7200RPM HDD SATA-3
bunu görürken
120GB Mushkin mSATA SSD SATA-III 6GB/sn
bunu görmüyor
Arkadaşlar bugün öğlen elime ulaşmıştı anca müsait olabildim şimdi kutusundan çıkardım usb ile windows 8 yükleyeceğim hatta yükledim ( hdd bölümüne çünkü ssd yi görmüyordu), neyse ssd hala gözükmüyor ben bunu ssd yi nasıl tanıtacağım ? kurulumu ssd ye gerçekleştireceğim. biostan mı bu konuda pek bilgim yok özellikle monster kullanıcısı olarak yardımcı olursanız arkadaşlar sevinirim.
[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] [MENTION=12838]ankavatar[/MENTION]
bende monster alıcaktım sorunlumu cıktı ssd ?
monsterı arayıp bir sor istersen hocam yollamana gerek yok uzaktan talimat verirler büyük ihtimal bizim bilmediğimiz birşey vardır yada ssd takmayı unutmuşlardır cihaza
---------- Spam Engelliyici 11:33 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------
şimdi aklıma geldide kuruluma bu şekilde başlamayı denermisin belki windows seçeneklerinde çıkar
[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] hocam musterı temsılcısı nasıl ılgılendılermı ? baslarından attılarmı sızı sucladılarmı ? ha bırde kargo gelınce acıp baktınızmı
son olarak urun degısımımı talep ettınız yoksa onarım tamır felanmı ?
bende alıcamda abra a7 v3.2 sectım kosulsuz ıade edebılırmıyım paramı dırek yollarlarmı ? bıde sıtesınde zıraat odeme varmı ?
edit:kac gunde elınızde ulastı ?
bende alıcamda abra a7 v3.2 sectım kosulsuz ıade edebılırmıyım paramı dırek yollarlarmı ? bıde sıtesınde zıraat odeme varmı ?
edit:kac gunde elınızde ulastı ?
[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] hocam musterı temsılcısı nasıl ılgılendılermı ? baslarından attılarmı sızı sucladılarmı ? ha bırde kargo gelınce acıp baktınızmı
son olarak urun degısımımı talep ettınız yoksa onarım tamır felanmı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.