Donanımdan anlayan (monster leptop)

valla hatırladığım biri ssd li küçük biri hdd buyuk 2 sürücü görünmesi lazım direk. Eğer ki sen hddye kurulum yaptıysan yine de biostan girince ssd görünmesi lazım.

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bi tanede monster edinmek vardı aklımda

Donanımdan pek anladığım sayılamaz ama

Monster Notebook

kıyaslamada ben bi fark göremedim normalde bu ikisinin

A5 V4.1 15.6" ile farkı vga onda 2 gb ama bu ikisinin arasındaki 100 liralık fark ne acaba ben çözemedim bi türlü yani ssd de taktıracağımdan absürd bi fark yoksa A5 V4.1.1 i alacağım. sadece versiyon farkı mı var ?

aydınlatırsanız beni sevinirim

Tek fark 100 tl pahalı olan laptopta IPS ekran vardır,diğerinde normal ekran.

Ips ekran nedir?
Ips kısaltması "In-Plane Switching" kelimelerinden gelmektedir. Ips ekran, ekran panelidir. Ips ekran; tam karşıdan bakma gereği, yansıma kayıpları, açıya göre renk değişimi kayıplarını sıfıra indiren bir teknolojidir.
Ips ekranlar telefon, tablet, notebook gibi cihazlarda kullanılabilecek dokunmatik ekranlar için kullanılabilecek en iyi teknolojidir.

Tek fark 100 tl pahalı olan laptopta IPS ekran vardır,diğerinde normal ekran.

Ips ekran nedir?
Ips kısaltması "In-Plane Switching" kelimelerinden gelmektedir. Ips ekran, ekran panelidir. Ips ekran; tam karşıdan bakma gereği, yansıma kayıpları, açıya göre renk değişimi kayıplarını sıfıra indiren bir teknolojidir.
Ips ekranlar telefon, tablet, notebook gibi cihazlarda kullanılabilecek dokunmatik ekranlar için kullanılabilecek en iyi teknolojidir.

hocam bunu dün araştırdım okudum bilgilendim ondan sonra ıps olanı almaya karar verdim zaten ama tekrar aydınlattığın için sağol şimdiki sorun bu SSD yi görmüyor :D

Kardeşim, aradaki fark soldakinin ekranının ıps özelliği olmasıdır. Ips ekran, özellikle film izleyenler için çok uygundur. 180 derece açı içinde yansıma renk kayması yapmaz. Sağdan Soldan heryerde rahatça ekranı görebilirsin.

---------- Spam Engelliyici 01:11 ---------- Önceki Mesaj 01:08 ----------

Ayrıca bende bir monster kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Seçtiğin iki üründe başarılı

ssd yi görmesi gerek, bios a girip bakarmısınız hocam ssd yi bios görüyor mu

hocam dediğiniz yer burası herhalde resmini çektim böyle

11541180_10203337020824884_846404880_n.jpg

750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 7200RPM HDD SATA-3
bunu görürken
120GB Mushkin mSATA SSD SATA-III 6GB/sn
bunu görmüyor

hocam büyük ihtimal ssd de sıkıntı vardır . görmemesi imkansız çünkü

Anladım arkadaşlar o zaman onları arayayım ben bi zaten benim bi işim sorunsuz hal olsa şaşardım =) sağolun tekrardan
[MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Arkadaşlar bugün öğlen elime ulaşmıştı anca müsait olabildim şimdi kutusundan çıkardım usb ile windows 8 yükleyeceğim hatta yükledim ( hdd bölümüne çünkü ssd yi görmüyordu), neyse ssd hala gözükmüyor ben bunu ssd yi nasıl tanıtacağım ? kurulumu ssd ye gerçekleştireceğim. biostan mı bu konuda pek bilgim yok özellikle monster kullanıcısı olarak yardımcı olursanız arkadaşlar sevinirim.
[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] [MENTION=12838]ankavatar[/MENTION]

monsterı arayıp bir sor istersen hocam yollamana gerek yok uzaktan talimat verirler büyük ihtimal bizim bilmediğimiz birşey vardır yada ssd takmayı unutmuşlardır cihaza

---------- Spam Engelliyici 11:33 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------

şimdi aklıma geldide kuruluma bu şekilde başlamayı denermisin belki windows seçeneklerinde çıkar

bende monster alıcaktım sorunlumu cıktı ssd ?

hocam bugün kargolayacağım bakacaklar, donanım olarak takılmış gözüküyor dedi ama gözükmüyor kargoda oynama kayma olmuş olabilir falan dediler yollayın bakalım dedi yani

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:04 ----------

monsterı arayıp bir sor istersen hocam yollamana gerek yok uzaktan talimat verirler büyük ihtimal bizim bilmediğimiz birşey vardır yada ssd takmayı unutmuşlardır cihaza

---------- Spam Engelliyici 11:33 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------

şimdi aklıma geldide kuruluma bu şekilde başlamayı denermisin belki windows seçeneklerinde çıkar

yok onuda denemiştim hiç bir şekil görmüyor muhtemelen kargo sırasında oynadı kaydı ve ya takmayı unuttular :D bakalım kargoladım

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] hocam musterı temsılcısı nasıl ılgılendılermı ? baslarından attılarmı sızı sucladılarmı ? ha bırde kargo gelınce acıp baktınızmı
son olarak urun degısımımı talep ettınız yoksa onarım tamır felanmı ?

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] hocam musterı temsılcısı nasıl ılgılendılermı ? baslarından attılarmı sızı sucladılarmı ? ha bırde kargo gelınce acıp baktınızmı

hocam ilgi olarak mail değilde telefonu kullandın mı bi sorun yok birebir muhabbet ediyor gibi - suçlama v.s gibi bir şey söz konusu bile değil - nasıl yapalım nasıl çözüm bulalım gibi bi soru sordu, sonra kargolayın bize bugün elimize ulaştığı aynı gün içinde sorununuzu çözüp kargolayalım kargo içine de temsilci adımı yazın dedi. Değişim v.s istemedim acıkcası çünkü ssd nin bana gelirken kargoda kayma olasılığı olabilir v.s bu durumda da adamların yapacak bir şeyi yok sonuçta ilgilenecekler.

ben memnun kaldım acıkcası

bende alıcamda abra a7 v3.2 sectım kosulsuz ıade edebılırmıyım paramı dırek yollarlarmı ? bıde sıtesınde zıraat odeme varmı ?
edit:kac gunde elınızde ulastı ?

bende alıcamda abra a7 v3.2 sectım kosulsuz ıade edebılırmıyım paramı dırek yollarlarmı ? bıde sıtesınde zıraat odeme varmı ?
edit:kac gunde elınızde ulastı ?

saat 2 ye kadar verilen siparişler aynı gün kargoya çıkıyor, 48 saat süre veriyordu elime 22 saate ulaştı ertesi gün geldi yani,

İade ve Ödeme ile ilgili sorularını en iyi cevabı gene onlar verecektir hocam arayıp sorman daha doğru olur

aklına takılmasın hocam sıkıntı yapmazlar benim lcd panelde çizgi vardı mail attım 15 dakika sonra aradılar yollayın değiştirelim dediler büyük ihtimal kargoda olmuştur dediler yolladım ertesi gün yeni lcd panelle kargoya verdiler

[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] fıkrın ıcın tesekur ederım bılıyorum cok sorguladım arastırdım 3 bın kusur tl verıcem cunku zar zor o parayı bırıktırdım cope gıtmesını ıstemem ustelık gormeden alıcam kargoyla felan o yuzden tesekkurler alıcagım modelde abra a7 v3.2

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri