Dost mesajı :)

• Kullanıcı palipleten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

palipleten

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar dün bi kişi bana aşağıdaki mesajı yolladı. bu kadar sahte telif ve düzenbazlar arasında bana noral verdi. eğer bu mesajı yollayan kişi bunu okuyorsa tesekkür ederim. kanala şimdilik girip mesaj atamıyorum ona. kanalımı kopyalamıs ama canı sağolsun :)

video ortası reklamlarını koyup izlenmexreklam sayısı kadar küfür yemek istemiyorum. :)

Video ortası reklam dediği 7 dk aralıklı olansa o zaten her videoda çıkmıyo şansın varsa çıkar yoksa çıkmaz :)

Video ortası reklam dediği 7 dk aralıklı olansa o zaten her videoda çıkmıyo şansın varsa çıkar yoksa çıkmaz :)

uzun reklamlarda coğunlukla cıkar yani en az ilenmelerin yarısında cıkar. bir ara koydum ama cok küfür yedim ben de normal reklamlara döndüm.

---------- Mesaj saat 02:27:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:52 civarında gönderildi. ----------

kusura bakma da ben o videoyu uğraşıp yüklüyorsam eğer,
7 dk da bir de reklam koyarım,
beğenmeyen disslike'ı basar çıkar,
geirisi önemsiz ;)

Yok hocam anama kardeşlerime sülaleme onca küfür edileceğine yüzde30 daha az kazanırım daha iyi. yanlış anlamayına aman ha! :)

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dünki konundada soracaktm sana ama unuttum.konuyu baltalamak istemem ama video ortası reklamları nasıl aktif ediyoruz.kısaca bir anlata bilir misin kardeşim ?

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dünki konundada soracaktm sana ama unuttum.konuyu baltalamak istemem ama video ortası reklamları nasıl aktif ediyoruz.kısaca bir anlata bilir misin kardeşim ?

Para kazanmada Videonun ortasında gösterilen reklam saati: ayarı var. Buraya gir bunları.

5:00,15:00,25:00,35:00,45:00,55:00,1:05:00,1:15:00,1:25:00,1:35:00,1:45:00

mesela burada 5,15,25,35 dakikalarda yani her 10 dakikadan bir çıksın şeklinde ayarlanmış. sonuncu reklam videonun 1 saat 45 dakikasına ayarlı. Senin video kaç saatlikse ona göre ayarlar.

uzun reklamlarda coğunlukla cıkar yani en az ilenmelerin yarısında cıkar. bir ara koydum ama cok küfür yedim ben de normal reklamlara döndüm.

---------- Mesaj saat 02:27:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:52 civarında gönderildi. ----------

Yok hocam anama kardeşlerime sülaleme onca küfür edileceğine yüzde30 daha az kazanırım daha iyi. yanlış anlamayına aman ha! :)

çoook yanlış düşünüyorsun kardeşim videoyu aldığın kanal/siteden de küfür yiyorsun video yükleme o zaman sen

Para kazanmada Videonun ortasında gösterilen reklam saati: ayarı var. Buraya gir bunları.

5:00,15:00,25:00,35:00,45:00,55:00,1:05:00,1:15:00,1:25:00,1:35:00,1:45:00

mesela burada 5,15,25,35 dakikalarda yani her 10 dakikadan bir çıksın şeklinde ayarlanmış. sonuncu reklam videonun 1 saat 45 dakikasına ayarlı. Senin video kaç saatlikse ona göre ayarlar.

yanlış bilgi,07:01 den önce reklam girmeyin.

Yanlış düşünüyorsun o zaman Futbolcular da Futbol oynamasınlar bıraksınlar?
Ne alakası var siz illegal bir şey yapmıyorsunuz ki size youtube bu hakkı tanımış demek ki sorun yok. ;)

evet video önü reklamlar var 00:00 da çıkar ;):cool:

Onu ben aktif etmem zaten ;) her kesede tüm reklamları aktif etmeyi önermem. video önü, sonu, ortalarında bu kadar reklam, tru view, video yanı.

zaten hepsi çıkmaz. analyticsden bakmak lazım, hangi videoda hangi reklam verimliyse ona göre ayar yapılmalı. :rolleyes:

Onu ben aktif etmem zaten ;) her kesede tüm reklamları aktif etmeyi önermem. video önü, sonu, ortalarında bu kadar reklam, tru view, video yanı.

zaten hepsi çıkmaz. analyticsden bakmak lazım, hangi videoda hangi reklam verimliyse ona göre ayar yapılmalı. :rolleyes:

Uzun videoların olmazsa olmazıdır video önü reklam :D Sen bu reklamı aktif etmeyip uzun videodan flash/resim reklamlarına tıklanmasını beklersin :D

Uzun videoların olmazsa olmazıdır video önü reklam :D Sen bu reklamı aktif etmeyip uzun videodan flash/resim reklamlarına tıklanmasını beklersin :D

izleyiciyi kanaldan kaçırmamak için az kazanmayı seçiyorum ne yapayım sanki her taraf izleyici dolu :D zorla izleyici buluyoruz ))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri