Dostlar Awesomeness ve PAypal Hakkında Sorum Var ?

Braddleyy

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknokips.com
Merhaba Dostlar Awesomeness geçen ayki ödemeyi kaçırdım ve ilk ödememi alacağım. herkes ödeme alırken ben formu doldurup yeni göndermiştim şimdi sizlere sorum bu kazancımı ne zaman yaparlar ve paypala %30 Kesinti ile atacak ve paypal dan banka hesabıma aktardığımda yine kesinti yaşayacakmıyım ?? Bilgisi olan dostlar sizden yardım beklemekteyim ve ödemeyi aldıktan sonra acaba ETC Network e mi geçiş yapsam :)

Şuan ki kazancım aşağıdaki ekte arkadaşlar :))

Ödeme formu arıyodum bakayım dedim konuya :)

Paypaldan banka hesabına atarsan kesinti olmaz kredi kartına atarsan kesinti olur.

Banka hesabınıza alırken hiçbir kesinti yaşamazsınız fakat paypal hesabınıza kredi kartı eklemediyseniz. 750 tl den fazlasını alamazsınız aylık

hocam nasıl yani hem kredi kartı hemde banka hesabınımı eklemem gerekiyor istediğim kadar ödeme almak için ?

paran kaçmaz orda durur :) kredi kartın yoksa benim gibi uğraşma paran orda kalsın hesabına aktarmak istediğinde 750 yollarsın diğer ayda aynı şekilde 750 yolarsın sıkıntı olmaz yani.

paran kaçmaz orda durur :) kredi kartın yoksa benim gibi uğraşma paran orda kalsın hesabına aktarmak istediğinde 750 yollarsın diğer ayda aynı şekilde 750 yolarsın sıkıntı olmaz yani.

konu dışı ama kredi kartı yokken nasıl üye oldun paypala? ben beceremedim bir türlü.

Ödemeyi nezaman yaparlar sorusu için: Ödeme istediğiniz aydan sonraki ayın sonunda yapıyorlar.

Bide paypaldan para çekerken ziraat bankasından felan çekeyim demeyin forumdada vardı devlet bankaları 30 gün bekletiyomuş parayı inceliyolarmıymış öle bi şeyler var. Özel bankalara ise 1 haftada geçiyomuş hesaba.

Bide paypaldan para çekerken ziraat bankasından felan çekeyim demeyin forumdada vardı devlet bankaları 30 gün bekletiyomuş parayı inceliyolarmıymış öle bi şeyler var. Özel bankalara ise 1 haftada geçiyomuş hesaba.

Şehir efsanesi her gün çekiyorum ziraate max 3 gün sürüyor.

Arkadaşlar bende Ziraat'a çektim paramı 3 yada 4 içinde geliyor gecikme yok kesinlikle.
Paypal'ın bir kötü yönü var kesinti yapmıyor ama kuru kendisi belirliyor mesala ben paramı çekiyorken kur 2 tl di sanırım ama paypal onu
Döviz kuru: 1 ABD Doları = 1,9657 Türk Lirası
diye hesaplamıştı bu kısımda biraz kesinti olabilir

arkadaslar merhaba.

Dun odeme limiti olan 143 dolari astim.
Odeme talebini ne zaman yapmam gerekiyor.kasim ayi odememi zamaninda almam icin.
Forumdan takip ettigim kadariyla kasim ayi odemesi ocak 2014 te yapilacak. Dogrumudur bu ?

Birde partner kanalim alt kanal. Odeme talebinde hangi mail adresini kullanmaliyim.

neco kredi kartı eklemek zorunda değilsin paypalı teyitli etmek istersen kredi kartı girip limiti kaldırırsın sen sadece paypala banka hesabı ekle kesintisiz 1 hafta içinde para yatar banka hesabına ;)

paypal bankalar gibi hesap işletim ücreti kesiyor mu her sene? 1 senede 100 TL kaptırıyoz bankalara :D

neco kredi kartı eklemek zorunda değilsin paypalı teyitli etmek istersen kredi kartı girip limiti kaldırırsın sen sadece paypala banka hesabı ekle kesintisiz 1 hafta içinde para yatar banka hesabına ;)

eyvallah elime geçti kanki 397 TL :) ama öbür ay 940$ var %30 kesinti ile ne kadar olur bilmem ama 750 TL yi geçecek yani kredi kartı eklemem gerek :D

Merhaba Dostlar Awesomeness geçen ayki ödemeyi kaçırdım ve ilk ödememi alacağım. herkes ödeme alırken ben formu doldurup yeni göndermiştim şimdi sizlere sorum bu kazancımı ne zaman yaparlar ve paypala %30 Kesinti ile atacak ve paypal dan banka hesabıma aktardığımda yine kesinti yaşayacakmıyım ?? Bilgisi olan dostlar sizden yardım beklemekteyim ve ödemeyi aldıktan sonra acaba ETC Network e mi geçiş yapsam :)

Şuan ki kazancım aşağıdaki ekte arkadaşlar :))

bgbg ne kadar

arkadaslar awesoness e 2gün önce partner oldum.ama partner olduktan sonra adsense izlenimleri saymamaya basladı.youttube dende kanalın adsense baglantısına bakıcaktım ama oda gitmis gözükmüyo.ben bu kazanclarma falan nereden bakıcam.birde ödemeyi adsensedenmi alıcam yine.Adsense baglantısını degistirmek istesem nereden yapabilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri