Dostlara [Veda Busesi]

Allah şifa versin hocam.

Unutmayın en büyük hastalık bile inancınızla kırılabilir. Bu hastalığı yeneceğinize inanın.Gerçekten inanın.Başaracağınıza eminim.

Allah acil şifa versin inşallah. Çoluğunuzla çocugunuzla uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin inşallah.

Tahmin ettiğim hastalık veya başka bir hastalıksada ümidinizi kaybetmeyin hocam en azından bu zamana kadar yaşadığınızı kar sayıp bundan sonrada aldığınız her nefes için kıybet bilirseniz sizin için daha iyi olacaktır sağlığınız tekrar eskisi gibi olması dileğiyle

Allah şifa versin okurken üzüldüm Allah korusun sağlık olmadıktan sonra gerisinin önemi yokmuş insan gidince anlıyor ben bile bu aralar hastaydım basit birşeyden dolayı ama yataktan kalkamadım insan ozaman anlıyor sağlığının kıymetini

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin hocam..Acil şifalar verir inşAllah

bu arada hastalığın ismini isterseniz ö.m gönderin araştırmayı severim binlerce bilimsel makale okudum belki zor bir ihtimalde olsa yardımcı olabilecek birşeyler biliyorumdur yada araştırırım

Allahım acil şifalar versin umarım atlatır ve geri dönersiniz 4-5 yıl savaş vermişiniz okadar kolaymı !!

Allah acil şifalar versin abicim sağlık gerçekten çok önemli umarım en kısa zamanda aramıza yine dönersin. Hastalığın ne olduğunu bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum ama ben iyileşeceğini ve aramıza döneceğini düşünüyor arzuluyorum.. Saygılarla Allah size ve ailenize bundan sonra ki süreçte kolaylık versin.

Çok üzüldüm hocam sizin için dua edicem inşallah hastalığınızı bi an önce yenersiniz verdiğiniz savaşı kazanır tekrar ailenizin yanına bizim yanımıza geri dönersiniz. Kızınız arada sırada sağlık durumunuz hakkında bilgilendirme yaparsa bizim içinde çok iyi olur eğer bir yardımımız dokunucaksa elimizden geleni yapmaya hazırız bilginiz olsun tekrar geçmiş olsun acil şifalar

Geçmiş olsun hocam..
En kısa sürede sağlığınıza tekrardan kavuşur, ailenizle-sevdiklerinzle daha güzel daha mutlu günler geçirmenizi dilerim..
Allah yardımcınız olsun..

ALLAH Yardımcın Olsun Üstad. İnşallah En Kısa Zamanda Çocuklarına ve Ailene Kavuşman Dileğiyle... Yapabileceğimiz Bir şey Olursa Çekinmeden Ulaşabilirsin...

Allah seni çoluk çocuğuna bağışlasın... Moral ve destek istediğin zaman buradan yaz deşarj et kendini, içine kapanma atma içine..

Allah acil şifalar versin.. Seni burada bekliyoruz abi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri