Dostum açık yüreklilikle ve içinden geldiği gibi yazmışsın.. Sana naçizane tavsiyem var....
Sadece seçimini değiştir. Tüm varlığınla .... İçten, yalvarmadan, sadece bilerek bundan sonraki hayatında nasıl bir durumda, halde, konumda ve kimlerle olmak istiyorsan onu seç.... Sadece bu şekilde istediğini deklare et...
Basit, pazarlıksız ve içinde acıma olmadan.. ve bu talebinde kararlı ol. Unutma Yaratıcı var..O halde umut var. Hep vardı zaten...
Sözcükler basittir. Ama bir seçimi uygulamak kararlılık ve deneyim ister. Cesaret ister. İman ister... İman bildiğimiz iman değildir. Kendine ve seni yaratan Yüceliğe imandır. Pazarlıksız, karşılıksız...
Unutma hastalıklar önce mantal zihinde başlar. Daha sonra bedene akseder. İşte sana hiç bir yerde bulamayacağın bir bilgi daha...Hastalıkların % 99'u zihinsel ve duygusal kaynaklıdır.
Örnek.. Mide ağrın mı var... Hazımsızlık, gastrit, ülser... hep hazmedemediğimiz bir düşüncenin, duygunun eseridir. Mide insanın barometresidir mesela..
Pek çok kişi burada yazdıklarımı safsata olarak görür. Sen bana güven.. hayat sadece bedenden, etten, kemikten ibaret değildir. BİLDİKLERİMİZ BİLMEDİKLERİMİZİN YANINDA NE DİR Kİ?
Senin şu anki durumun geçmişte yaptığın seçimlerdir. O halde şimdi geleceğin için seç. Korkma. Korku temel iki polariteden biridir. Her enerji durumu kendine uygun enerjileri çeker...
Sevgi seçersen sevgi enerjisini çekersin... Aynı şekilde korku seçersen korkuya uygun enerjileri çekersin...
Özetle sessiz bir ortamda tüm varlığında yeni, güçlü ve istediğin bir hayatın seçimini'' düşüncenle, sözlerine ve davranışlarına seç'' dostum....
kelimelerin basit ama anlaşılır olsun.. Ve mutlaka şimdiki zaman kipini kullan..
Örn: Şu andan itibaren çocuklarımın büyüdüğünü görmek istiyorum.
Sağlıklı ve uzun bir hayatı seçiyorum
Yaratılmış olan tüm varlıklar bana yardım ediyor.
Yaratıcıma şükranlarımı sunuyorum.
bu ve her ne istiyorsan ....
Şayet bu yazdıklarımın sana faydalı olabileceğini düşünüyorsan çok daha ayrıntılı ve net bilgilerle paylaşımda bulunabilirim dostum... Gerekirse telefonla veya skype ile de konuşabiliriz..
Yüce yaratan kalbinin en temiz yakarışlarına tez zamanda cevap versin.. İnşallah kısa vakitte sağlığına kavuşursun....