Dostlara [Veda Busesi]

İnşallah bu savaşı kazanırsın.Allah yardımcın olsun.

Allah, seni sevdiklerine bagislasin kardeşim; Moralini yüksek tutmaya calis, ben iyiyim, hic birseyim yok, cook saglikliyim diye sürekli olarak kendi kendine telkinde bulun;

umarım bu zorlu sürecin üstesinden gelirsiniz. kızınız ara ara iyi haberlerinizi bizlere mutlaka ulaştırsın bizi merakta bırakmayın.

çok geçmiş olsun yeniden. moralinizi yüksek tutun.

Allah acil sifalar versin, en kisa surede saglikli bir sekilde aramiza donmeni Allah'tan diliyorum.
Moralini surekli ust duzeyde tut, hastaliklari yenmenin en onemli faktorlerinden bir tanesi iyi bir moraldir.

Yenilemeyecek hastalık kalmadı üstadım. Allah size güç ve şifa versin.

ALLAH(CC) Acill Şifalar Versin Hocam Biran Önce Gelmeniz Dileğiyle...

Savaşı kaybettim kaybediyorum deyişinizi kabul etmiyorum bunu derseniz ozaman kaybedersiniz.

İnanın ve var gücünüzle savaşmaya devam...

Allah size ve sizin durumunuzdakilere acil şifalar versin.

Allah şifa versin ağabey. Yt ile olmasa bile çocuklarınız ile daha çok zaman geçireceksiniz inşallah.

Geçmiş olsun, dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin. inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda aramıza dönersin..

Allah şifa versin inşallah en kısa sürede tekrar sağlığınıza kavuşursunuz

Geçmiş olsun Rabbım acil şifalar verır ınşallah mutlaka doktorların gözetımınde kal,ınşallah kısa surede sağlığınıza kavuşursunuz duaları eksık etmeyın.

Hocam büyük geçmiş olsun yakın zamanda sağlığınıza kavusursunuz inşallah dualarımiz sizinle,vedalar için çok erken güçlü olun...

Allah şifalar versin hocam gerçekten çok çok zor bir durum, umarım atlatır ve yeniden hayatınıza kaldığınız yerden dönersiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri