Dostlara [Veda Busesi]

Allah şifa versin kardeşim Allan sizi çocuklarınıza bağışlasın. :(

kendisini tanımam bilmem sadece bir kaç kez görmüşümdür postlarda ve onu her gördüğümde aklıma gelen özgün kanallar.... umarım bir an önce iyileşir.

[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] [MENTION=12174]penny[/MENTION] [MENTION=13872]Psi[/MENTION] [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] ve diğer arkadaşlar.

Cuma gününden itibaren artık öğleden sonra ve akşamları evde olacak, kısacası günün büyük bir kısmı evde geçecek. İlgililenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

@marcustanley @penny @Psi @flypow3r ve diğer arkadaşlar.

Cuma gününden itibaren artık öğleden sonra ve akşamları evde olacak, kısacası günün büyük bir kısmı evde geçecek. İlgililenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
tedavi iyiye gidiyor anlaşılan.. peki tamamıyla sağlığına kavuşacak mı Allah'ın izniyle?

Allah acil şifalar versin,iyi haberlerini bekliyoruz abi

[MENTION=28524]Jasmin[/MENTION] babanı açıkcası tanımıyorum. Bir isteğin olursa maddi ve manevi benim nickimi etiketliyerek ulaşabilirsin. Şuan işim nedeniyle kızımdan bende ayrıyım. Konu oldukça hassas. Ne istersen... Allah acil şifalar versin.

İnş en kısa sürede sağlığına dönersin, Çok geçmiş olsun.

Allah acil şifalar ihsan eylesin, biran önce de aramıza tekrar dönmeyi nasip etsin.

[MENTION=28524]Jasmin[/MENTION] babanı açıkcası tanımıyorum. Bir isteğin olursa maddi ve manevi benim nickimi etiketliyerek ulaşabilirsin. Şuan işim nedeniyle kızımdan bende ayrıyım. Konu oldukça hassas. Ne istersen... Allah acil şifalar versin.

Çok teşekkür ederim, maddi olarak bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum manei olarak tabiki herkese insan ihtiyaç duyuyor. İş için bile olsa kızından bence ayrı kalma ben babamı 13 yıl görmedim bana hep kötü adam olarak tanıttılar ama şimdi tapılacak bir adam olduğunu anladım. kızından ayrı kalma lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri