Dota 2 vs atacak biri aranıyor )

Ya böyle artisleri görünce oyunu indirip karşısına çıkasım geliyo da m2 den sonra mmo oyunlarını bıraktım :)

La artistlik asla yapmadım bir kere ) Ayrıca sana karşı yaparım. Gel sen max 10 dakika sürecek emin ol fazla zamanını almıcam hehe )

Dotayı önceden cok oynardım online oyunu cıkmadan önce :) 4 sene önce felan devamlı Tiny alırdım cok zevkli heroydu :) Şimdi LOL oynuyorum. LOL dota çakması zaten :D

Lol deme hocam sinir oluyorum :)

La artistlik asla yapmadım bir kere ) Ayrıca sana karşı yaparım. Gel sen max 10 dakika sürecek emin ol fazla zamanını almıcam hehe )

Lol deme hocam sinir oluyorum :)

Benim şuan oyunlarda Tek iddam PES 13 'de istediğin şekilde kapışırım.
Ha batak,101,tavla gibi tekdüze oyunlarda daha da iyiyimdir,pese göre onlar da olur.Ama dediğim gibi m2'den sonra bıraktım pc oyunlarını.

Benim şuan oyunlarda Tek iddam PES 13 'de istediğin şekilde kapışırım.
Ha batak,101,tavla gibi tekdüze oyunlarda daha da iyiyimdir,pese göre onlar da olur.Ama dediğim gibi m2'den sonra bıraktım pc oyunlarını.

Pes olur ) Tekrar neden başlamadığın belli oldu m2 de oyun mu )

Neden hocam :D Çakma olduğu için mi :D

Aynen öyle )
Kendine Güvenen Half - Life da Crossfire Kapışçak var mı :)

Çok eskidi be hocam )

Beraber Dota 2 oynamak isteyen arkadaşlar chat kanalına ytpara diye bir kanal kurdum oraya gelebilir.

Dotayı tam bilmediğini varsıyorum, çünkü 1v1 nedir ?
Oyun takım oyunu.
Ama eğer ısrarcıysan her türlü alırım. ;)

Stormdéath benide ekleyin Terorblade ile fırtınalar estiririm fakat şuan moralim cok bozuk dün aksam adsense bağlı tüm kanallarım 14 kanal para kazanması uçtu hiç sıkıntı yokken 1700 TL de para olmuştu :( ilk ayım olduğu için bu durumu hazmetmek ne kadar zaman alıcak bilmiyorum düzelirsem kısa zaman oynarız inş :)

Dotayı tam bilmediğini varsıyorum, çünkü 1v1 nedir ?
Oyun takım oyunu.
Ama eğer ısrarcıysan her türlü alırım. ;)

Senin gibi diyenler çok çıktı hocam sonları hüsran oldu ) 8 yıllık oyuncuyum ben merak etme. 1v1 dememin sebebi burada 1 kişi bile bulmak çok zor hatta bulamadım bile 1-2 kişi ance çıktı onlarda iyi değillerdi. Yani böyle bir forumda gelin takım maçı yapalım ne kadar doğru olur sizce. Takım maçı da yapardık sorun değildi. Neredeydiniz sizler ya ben bıraktım 2-3 aya da başlayamam. Keşke o zamanlar karşılaşsaydık sizlerle :)
Edit: Bende bundan 3-4 sene önce vs nedir diye düşünüyordum ama eğer vs çoluk çocuk işi olsa adına turnuvalar düzenlenmezdi ) Geçen yılın şampiyonu iceiceice kadar olamasamda bende oynarım tabi şuan nasılım-dır bilemem :)
Stormdéath benide ekleyin Terorblade ile fırtınalar estiririm fakat şuan moralim cok bozuk dün aksam adsense bağlı tüm kanallarım 14 kanal para kazanması uçtu hiç sıkıntı yokken 1700 TL de para olmuştu :( ilk ayım olduğu için bu durumu hazmetmek ne kadar zaman alıcak bilmiyorum düzelirsem kısa zaman oynarız inş :)

Ben gelemem de burada umarım bulursun birilerini ) Vs'de shadow fiend favorimdir. Takım oyunlarında ise offlane ve support iyi oynarım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri