Döviz alım satımını nereden yapmalı?

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, elimdeki parayı bu aralar dövize yatırıp al sat yapıyorum, papara kullanıyordum bu aralar ama daha seri işlem yapılabilecek ve ben yenilemeden kendi kendine sürekli güncel döviz kuru akışı yapan alternatifler var mı?

ekstra bir soru da ben sormak istiyorum, usdt oranıyla usd oranı aynı mı? bugün mesela 16 küsür TL'ye yükselmişti usdt. piyasalar açık olsaydı usd'de aynı oranda artacak mıydı? ya da aradaki artış oranı veya makas ne kadar fark ediyor? bilgisi olan var mı? yani güncel piyasayı usdt ile takip edebilir miyiz?

Selamlar, elimdeki parayı bu aralar dövize yatırıp al sat yapıyorum, papara kullanıyordum bu aralar ama daha seri işlem yapılabilecek ve ben yenilemeden kendi kendine sürekli güncel döviz kuru akışı yapan alternatifler var mı?

Turkiye finans ve enpara kur makasi en dusuk olan bankalar.

ekstra bir soru da ben sormak istiyorum, usdt oranıyla usd oranı aynı mı? bugün mesela 16 küsür TL'ye yükselmişti usdt. piyasalar açık olsaydı usd'de aynı oranda artacak mıydı? ya da aradaki artış oranı veya makas ne kadar fark ediyor? bilgisi olan var mı? yani güncel piyasayı usdt ile takip edebilir miyiz?

Normalde 1 usdt = 1 dolar fakat kripto piyasasinda cokus oldugunda usdt talebi arttigindan dolayi lira ve diger para birimlerine karsi deger kazaniyor.

Piyasalar açık olsaydi usd ayni degerde artmayacakti.
Guncel piyasayi usdt ile takip edemeyiz.

Pazartesi aksama dogru usdt ve usdnin dengelenecegini dusunuyorum.

Veya suan btc buyuk yukselis yaparsa tam tersine usdye karsi degeri dusuk kalir. 1Usdt = 0.95 usd gibi...

---------- Spam Engelliyici 16:22 ---------- Önceki Mesaj 16:20 ----------

Son düzenleme:

dolar yerine btc borsalarndan usdt alıp satmak daha kolay ve hızlı. tavsıye edeırm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri