Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar koluma dövme yaptırmak istiyorum kalıcı dövme yaptırıcam o yüzden pişman olmıycağım ve güzel olmasını istiyorum sizinde beğendiğiniz bir kaç dövme varsa paylaşırsanız seviniriz benim beğendiğim var bi tane
yazıyı kalın yazmak başına iş açar diye tahmin ediyorum![]()
Başkasından dövme modeli istemek akıl işi değildir.Başkasının gönderdiği bir dövme modelini uygularsan ileride bi adam vardı demişti dersin.Dövme ruhtur.Hayat tarzıdır.Yaşanmışlıktır.Vücuduna kazıtacak bir yaşanmışlığın bir simgen yoksa bu işe kalkışmamalısın.
Başkasından dövme modeli istemek akıl işi değildir.Başkasının gönderdiği bir dövme modelini uygularsan ileride bi adam vardı demişti dersin.Dövme ruhtur.Hayat tarzıdır.Yaşanmışlıktır.Vücuduna kazıtacak bir yaşanmışlığın bir simgen yoksa bu işe kalkışmamalısın.
Iyi düşün sonra pişman olma benim gibi bedavaya arkadaşa yaptrdk smdi sildirmeye para vercez cok iyi düşün taşın bir anda karar verme bana sorarsan hiç yaptrma derim
Hocam kalıcı yaptıracağın dövmeyi bizim seçmemiz abez olurYani sen dövme olsun diye dövme yaptırıyorsan bence hiç yaptırma temiz kalsın vücüdun.
Bana sorarsan yaptırmaArkadaşlar koluma dövme yaptırmak istiyorum kalıcı dövme yaptırıcam o yüzden pişman olmıycağım bir dövme istiyorum sizinde beğendiğiniz bir kaç dövme varsa paylaşırsanız sevinirim
Bana sorarsan yaptırmailla yaptırcaksanda bundan güzeli yok
![]()
Bana sorarsan yaptırmailla yaptırcaksanda bundan güzeli yok
![]()
Bunu yazman cahilliktir .İslamda dövme yaptırmak hoş karşılanan bi durummu?hocam herkez bunu yaptırıyor Birde Hz.Muhammed ( SAV ) yazdırsalar , tartısma konusu değil yanlış anlaşılmasın .
Saygım herkeze sonsuzdur , isteyen istedigini yaptırabilir ben sadece fikrimi ortaya attım bu resim üzerine
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.