DRAM İÇERİR! 90' larda Çocuk Olanlar! Konuya Lütfen

• Kullanıcı Yuri Boyka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Emeğine sağlık.Ben ençok atari salonlarını özledim.Street Fighter 2,Metal Slug, Cadillac&Dinosaurs (Mustafa) vs...

o8kjgk.jpg
[/url][/IMG]

Şunlar hikaye herkes çocukluğunu özlüyor hatırladıkça hüzünlendim gene. Bide çocukluk efsanesi Alman kaleler vardı bazı yerlerde 9 aylıkta deniyordu. Cafede masasına yapılan cs ler falan :) hele sporcu kartları. Şimdi bunları özlemedim ama o ortamı inanılmaz özledim. :(

Son düzenleme:
Sene 92 ilk atarim ..
Atari2600a.JPG

Gozume toz kacti ....
Yok yok devamini anlatamayacagim .

Benim icin 90 lar 16 bit segalar ciktiktan sonra bitmisti.Sonrasi hic eski tadi vermedi ....

Not: Alirim Gafciginizi akilli olun :rolleyes:

sanırım 98-2002 arası gazete kuponuyla alınan legolar vardı.Onları şimdi mumla arıyorum çok severdim.Şimdi bulsam stop motionla lego oynatıcam :D

Aslan kral ,pokemon (evde kavga çıkardı :D) izlerdim.
Çoraplardan top yapar evin içinde oynardık,

Çember var mı hatirlayan :D
cember.jpg

Bir de bu vardı
kopca.jpg

yeni nesil çöp hepsinin işi gücü bilgisayar, notebook, tablet vs. 3-4 yaşındaki çocuğun elinde akıllı telefonlar var sussun diye ellerine veriyolar. Yazık ki bunların hiç birini bilemicekler bile

Evimiz çarşıya uzaktı şehir içi dolmuşlarla 15-20 dk da gidiliyordu. Yani o dolmuşa binmesek 3-4 saat yaya olarak yürümek zorunda kalacaksın.

-haftasonlarını iple çekerdim. En sevdiğim gün cumartesidir. Halada öyle gerçi :)
hafta içi biriktirebildiğim kadar para biriktirirdim. Hurda demirmi toplardık, tarlalardan pamuk toplardık satardık vs... sırf ne için?

-Hafta sonu olur cebe dolmuş parasını ayırırdık sabahtan çarşıya giderdik. Öyle 1 tane salonda gezmezdik 3-5 tane farklı yere giderdik (bazı salonlarda aterinin ayarlarıyla oynamıyorlardı çünkü) cebe jetonları doldurur başlardık oynamaya. Enson cepte dolmuş parası kalırdı yemek bile yemezdik o derece :D oyun tatlı gelirdi ve son dolmuş parasınada jeton alırdık eve yaya giderdik :D yorgunluktan ve açlıktan bitkin düşerdik ama haftaya yine gider aynı şeyi yapardık :p

İlerde büyünce bundan eve alacam diye inat etmiştim. Aldınmı de yooo çocukluk işte. Belki eve alsaydım bukadar zevkli bir çocukluk geçirmezdim diyorum :)

8749_20130926182320.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri