dreamwalker adlı üyeden şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugs9305

Yasaklanmış
Şikayetçi Üye: [MENTION=9983]ugs9305[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=28378]dreamwalker[/MENTION]
Tanıklar; forumda mağdur olan kişilerde vardır foumda konusu vardır

Olay: kısaca belirtmek gerekirse kendine ödeme yaptık sitesinde bakiye yükledi. izlenimler biraz gelip sonra kesildi sitede bakiyemiz kaldı cevap vermiyor. forumada bayadır girmiyor

SATIŞ KONUSU
http://www.ytpara.com/youtube-izlen...akiye-alana-50-bonus-hediye-ytfaster-com.html

Kanıtlar: _SKYPE : sinan4921 konusundada belirtmiş skypeden kaç gündürde cevap vermiyor hemen resim atayım

Forum yöneticilerinden sınırsız banlanmasını talep ediyorum teşekkürler.

ayrıca kimsenin bu kişiyle alışveriş yapmasını bir daha önermiyorum sitesi ytfaster dır. ilerde piyasaya tekrar çıkacaktır. dikkatli olunuz.

ayrıca en altta belirteyim üstte yazmayı unuttum telefonlarıda açmıyor.

ilave olarak [MENTION=9429]ghostlesh[/MENTION] üyede şikayetçi oldugunu belirtti yazamıyormuş dolandırıcının facebook adresinide altta belirtiyorum

https://www.facebook.com/DAGLIOGLUSiNaN

Son düzenleme:
hakkımda sıkayet konuları acılmıs bu forumda eskıden berı varım ve bır cok kısı benı tanır kımsenı daha oncesınden berı parası bende kalmamıstır daha once 1 yıl oncesıne kadar ıadesını alalanlar konuya yazarsa sevınırım tek tek herkesın ıadesını yaptım suan sıstemımle ılgılı bazı aksaklıklar yasadım 1 yıldır hıc bır soruum yoktu yıne bu surede calısanlar bılır lutfen bıraz sabredın ne yenı dogmus cocuguma 1 lıra hram para yedırırım nede bende bkaıyesı kalanın ustune yatarım ben durumumu ızah ettım kusura bakmayın hızmet alamadıgınızda oldu sorunlarınızda hepınz haklısınız bende cozum uretmeye claısıyorum gerek maddı gerek ısımle ılgılı bugune kadar gosterdıgınız musamaha ıcın tesekkur ederım tek rıcam bıraz sabretmenız sonrasında dıleyene bkaıyesını tek tek ıade ederım dıleyen calısmaya hersey sorunsuz olduktan sonra devam eder yasattıgım sıkıntıdan dolayı affınıza sıgınıyorum sabrınız ıcın tesekur edıyorum ıyı forumlar.....

Hafta sonuna kadar arkadaşın mağduriyetini giderin aksi halde uzaklaştırılacaksınız

[MENTION=28378]dreamwalker[/MENTION] Arkadaşım neler yazıp çizdiğini tam okumadım lakin insan sorulara bir tek cevap verir skype'dan ki biz de elbet belli bi süre beklemesini bilirdik. İlla bu şekilde şikayet konusu mu açılması lazımdı.
Ben ödemenin geri yapılmasını istiyorum, hizmet istemiyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=28378]dreamwalker[/MENTION] Arkadaşım neler yazıp çizdiğini tam okumadım lakin insan sorulara bir tek cevap verir skype'dan ki biz de elbet belli bi süre beklemesini bilirdik. İlla bu şekilde şikayet konusu mu açılması lazımdı.
Ben ödemenin geri yapılmasını istiyorum, hizmet istemiyorum.

haklısınız eyw konuyla ılgılı gereklı acıklamayı ypaıp herkesten ozur dıledım suan ıcın samımı soyluyorum cebımde 1 lıram yok hem sıstemı duzeltmek ıcın yenı botumu yazıyorumkı bıtmek uzere hemde bır ysndan ıadeler ıcın kendımı ayarlıyorum bıraz sabır gosterırsenız elbetekkı ıadelerınızı alacaksınız 1 kurus haram loma yıcek degılım bu forumdada eskıden berı varım ve tanıyanlar kımsenın hakkına tenezzul etmıycegımı bılır tekrar kusura bakmayın magdur oldunuz fakat sızlere bakıye veırrken sıstem calsıyordu yanı calısmayan bır verılmıycek bır hızmet ıcın sızden veya kımseden ucret almadım kımseyı dolandırmadım durumum bu bıraz sıkıntılarım ust uste geldı tabıkı kımseyı ılgılendırmez magduryetlerınızı gıdermek ıcın cabalıyorum suan ıcın durumum bu bekleyıp sabır gosterıp musamaha tanıyanlardan tekrar kusura bakmamalarını rıca edıyorum dıleyen bu ıncelıgını surduruop bıraz daha zaman tanırsa ıster sorunsuz hızmet vermeye devam ederım ıster ucretını tamamen ıade ederım yıne yok kardesım benı durumun ılgılendırmez dıye dıyen herhangı bır musterım varsada savcılıga basvurabılır hepsı dogal hakkıdır soyleyecegım tek sey dolandırıcı degılım ıslerım ters gıttı zaman tanıyana mutlka helalık almadan ılsıgımı kesmem bazı arkadaslar aıleme kadar facebookta tehtıd mesajları atıyorlar yada onlara degısık konularda mesaj tıyorlar konu baska yerlere gıdıyor bunuda burda belırtıyorum benımle sıkıntısı olan durumum bu yıen benı ılgılendırmez dıyen varsa savcılıga gıtme en dogal hakkı ama aılemın etrafında kımse dolasmasın bu konuyu baska yere goturur ve bu skeılde hak aranmaz tesekkurler.

haklısınız eyw konuyla ılgılı gereklı acıklamayı ypaıp herkesten ozur dıledım suan ıcın samımı soyluyorum cebımde 1 lıram yok hem sıstemı duzeltmek ıcın yenı botumu yazıyorumkı bıtmek uzere hemde bır ysndan ıadeler ıcın kendımı ayarlıyorum bıraz sabır gosterırsenız elbetekkı ıadelerınızı alacaksınız 1 kurus haram loma yıcek degılım bu forumdada eskıden berı varım ve tanıyanlar kımsenın hakkına tenezzul etmıycegımı bılır tekrar kusura bakmayın magdur oldunuz fakat sızlere bakıye veırrken sıstem calsıyordu yanı calısmayan bır verılmıycek bır hızmet ıcın sızden veya kımseden ucret almadım kımseyı dolandırmadım durumum bu bıraz sıkıntılarım ust uste geldı tabıkı kımseyı ılgılendırmez magduryetlerınızı gıdermek ıcın cabalıyorum suan ıcın durumum bu bekleyıp sabır gosterıp musamaha tanıyanlardan tekrar kusura bakmamalarını rıca edıyorum dıleyen bu ıncelıgını surduruop bıraz daha zaman tanırsa ıster sorunsuz hızmet vermeye devam ederım ıster ucretını tamamen ıade ederım yıne yok kardesım benı durumun ılgılendırmez dıye dıyen herhangı bır musterım varsada savcılıga basvurabılır hepsı dogal hakkıdır soyleyecegım tek sey dolandırıcı degılım ıslerım ters gıttı zaman tanıyana mutlka helalık almadan ılsıgımı kesmem bazı arkadaslar aıleme kadar facebookta tehtıd mesajları atıyorlar yada onlara degısık konularda mesaj tıyorlar konu baska yerlere gıdıyor bunuda burda belırtıyorum benımle sıkıntısı olan durumum bu yıen benı ılgılendırmez dıyen varsa savcılıga gıtme en dogal hakkı ama aılemın etrafında kımse dolasmasın bu konuyu baska yere goturur ve bu skeılde hak aranmaz tesekkurler.

Skypedan dönüş yaptım.

iadeleri bekliyoruz izlenim gönderdiği videolarda silinmiş nerdeyse hepsi

Anlaşmaya varabildiniz mi?

merhaba hocam skypeden yazdım cevap verdi biraz konuştuk sonuç olarak gelecek hafta içine kadar yani ayın 7 sine kadar iademi yapmaz ise gerekli olan tüm yerlere şikayette bulunacağımı ve hakkımı helal etmeyeceğimide belirttim.

geçmişte bu konularda sıkıntı çok çektim yani iade alma konularında 2 gün sonra vericem 1 hafta daha süre ver gibi şeyler derse ben vermedi kabul edeceğim ve gerekli şikayetleri yapacağım . zaten 1 hafta baya iyi bir süre.
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

buradan ben sonucu yazarım hocam size ilginiz içinde ayrıca teşekkürler.

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] de bana özelden ulaşıp şikayetçi oldugunu konuda belirtmemi istedi 1 aydır iadesinide alamıyormuş . bende cumaya kadar ödeme beklediğimi söledim 1 haftadır geri dönüş yapmadı bana sanırım iademi bende alamayacağım gibi duruyor neyse kendisi bilir sonuçlarına katlanacak kendisi.

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] kendisi konuya yazamadığı için bana attı ben kopyalıyorum konuya.

----

Merhaba konuya yazamıyorum şuanda. Sağolsun uğur hocam mesajı yerime yazıcak.

Sinanla uzun sürelerde çalışmalarım oldu kendisi özünde gerçekten iyi biridir. Fakat emin olmamakla birlikte kendisi büyük ihtimalle müşterilerden yani bizden aldığı parayı sermaye olarak kullanıp işin içinden çıkar işimi oturturum dedi fakat oturtamadı ve arkasından farklı sorunlar geldi ve işin içinden çıkamadı. Kendisinden 1 buçuk aydır iade bekliyorum. iade beklerken yine sistemi bana açmış iade ni yapana kadar izlenim gönderebilirsiniz dedi sağolsun kullandımda dediği gibi. Kendisi ile skype üzerinden görüntülü şekilde görüşmem oldu yani çalıştığını çabalacağını gördüm. bu onu haklı yapmaz burda mağduriyet var. Ödeme yaptık hizmeti kullanamıyoruz iade istedik bekliyoruz net bir dönüş yok. Kendi adıma söylüyorum eğer gelip dönüş yapıcaksa burdayım kaçmıyorum diyecekse iade için uğraşıyorum diyecekse. ben beklerim bu zamana kadar yüz üstü bırakmadı bu seferde bırakmaz diye düşünüyorum. ama eğer iade yapmayacaksa oyalayacaksa Hem manevi hemde hukuksal olarak üzerine gideceğimden şüphesi yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri