merhaba biliyorsanuz ki dreamwalker bu arkadaşla çalışan arkadaşlar izlenim olayı patladı ve sürekli yapıyorum yapacağım az kaldı diyerek oyaladı çocugum oldu vs dedi ne kadar doğru bilmiyorum 2-3 aydır peşinden koşturtuyor özgün kanal almıştım şifresini bugün değiştirmiş bir söylediği diğerini tutmuyor
bu arkadaştan alacaklı olanlar olarak bir suç duyurusunda bulunalım bana özelden ulaşabilirsiniz.
3,5k ya yakın para geçmiştim bu paranın peşinde olacağım tek dava açmaktansa birlikte açalım daha faydalı olur herkesin paraya ihtiyacı var ona göre ihtiyaç görecekti onu geçtim kanalı çalmak nedir şifresini değiştirmek nedir? hırsızlık gerçeklik payı varsa dahi o çocugunun boğazından haram paraları nasıl geçiriyorsun kimse seni beklemek zorunda değil ama arkadaş zeytinyağı gibi üste çıkıyor sürekli.
mağdur arkadaşların pmleri bekliyorum bu hafta içi halletmeyi planlıyorum
edit: kanalı geri aldım bu sefer diyor ki ben yapmadım sen çaldırmışsın
doğrulamada sinan diye devam eden bir mail vardı doğrulamada yeni eklenmişti. neyse bakalım ne yapacak arkadaş durumları düzeltince kendini aklasın.
Mağdur olanlar; [MENTION=12056]candron[/MENTION] [MENTION=7855]capari_83[/MENTION] [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] [MENTION=15096]zonmak[/MENTION]
bu arkadaştan alacaklı olanlar olarak bir suç duyurusunda bulunalım bana özelden ulaşabilirsiniz.
3,5k ya yakın para geçmiştim bu paranın peşinde olacağım tek dava açmaktansa birlikte açalım daha faydalı olur herkesin paraya ihtiyacı var ona göre ihtiyaç görecekti onu geçtim kanalı çalmak nedir şifresini değiştirmek nedir? hırsızlık gerçeklik payı varsa dahi o çocugunun boğazından haram paraları nasıl geçiriyorsun kimse seni beklemek zorunda değil ama arkadaş zeytinyağı gibi üste çıkıyor sürekli.
mağdur arkadaşların pmleri bekliyorum bu hafta içi halletmeyi planlıyorum
edit: kanalı geri aldım bu sefer diyor ki ben yapmadım sen çaldırmışsın
Mağdur olanlar; [MENTION=12056]candron[/MENTION] [MENTION=7855]capari_83[/MENTION] [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] [MENTION=15096]zonmak[/MENTION]
Son düzenleme: