Dropshipping ile kazan - Bedava Ders !

Kıbrıs üzerinden Paypal açılıp sıkıntısız kullanıldığını okumuştum bir yerde. Kazanmaya başladıktan eminim ödeme yöntemi bulunur. Devamını bekliyoruz..

Bildiğim kadarıyla anlatacağım arkadaşlar sırasıyla. Herkes bildiğini anlatır, birlikte yeni yollar buluruz.

Hocam süpersin. Böyle bir şeye ihtiyacımız vardı. Konuya uzak değilim. 150 - 200 $ dediğin kursun da kime ait olduğunu biliyorum. Bir kaç haftadır ilgili kursu alıp almama konusunda kararsız kalmıştım. Şimdi yardımlarınla ilgili kursu almama gerek olmayacağını düşünmeye başladım ve bu da beni heyecanlandırıyor. Videolarının devamını bekliyoruz. Teşekkürler.

2. Video yayında arkadaşlar ! - İşlerim vardı biraz geç çekebildim bundan sonra daha hızlı olacak inşallah.

videolar için teşekkürler.
aslında sırayla gitseniz daha iyi olur düşüncesindeyim. mesela para kısmı en son olmalıydı. ondan önce mağaza ve alışveriş. ondan öncede ürün tedariği. yani ilk videodan sonra ürünleri nereden ve nasıl tedarik edileceğinden bahsetseniz daha akıcı olurdu sanki.

Benim anlamadığım neden ebay yada n11 gibi platformlarda dükkan açmak yerine, domain ismini kimsenin bilmediği bir mecrada satış yapıyoruz. yani ben bilmediğim bir domainden alışveriş yapmam. yada konuyu benmi yanlış anladım:)

videolar için teşekkürler.
aslında sırayla gitseniz daha iyi olur düşüncesindeyim. mesela para kısmı en son olmalıydı. ondan önce mağaza ve alışveriş. ondan öncede ürün tedariği. yani ilk videodan sonra ürünleri nereden ve nasıl tedarik edileceğinden bahsetseniz daha akıcı olurdu sanki.

Benim anlamadığım neden ebay yada n11 gibi platformlarda dükkan açmak yerine, domain ismini kimsenin bilmediği bir mecrada satış yapıyoruz. yani ben bilmediğim bir domainden alışveriş yapmam. yada konuyu benmi yanlış anladım:)

Teşekkürler. Video sırası bence böyle olmalı önce ayarlar yapılıp daha sonra ürün eklenmeli. Ürün nasıl bulunur o düşünülmeli. Ebay vb. siteler ile de yapılabilir. İlerleyen derslerimde hepsini de anlatmaya çalışacağım.

hocam öncelikle emeğinize yüreğinize sağlık, bi bağış bölümü bırakırsan btc olarak destekte bulunmak istiyorum. bi de sorum var, shopify ın ne gibi artıları vardır? kendimiz codecanyondan ecommerce tema vs bulsak daha iyi değil mi marka olsak, bana xxxx.shopyfiy.com hiç çekici gelmiyor. Oberlo yu anlatan videonuz da gelirse 10 numara olur. Kolaylıklar

konuya hakim değilim. herhangi bir şekilde ürün almak yada pazarlamak zorunda mıyız?

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar illaki vardır.Ödemeler yöntemleri bir kısmı tr ye kapalı bir kısmı dropshipping e izin vermiyor.Bu ödeme konusunda yardım edecek arkadaş yokmu.?

hocam öncelikle emeğinize yüreğinize sağlık, bi bağış bölümü bırakırsan btc olarak destekte bulunmak istiyorum. bi de sorum var, shopify ın ne gibi artıları vardır? kendimiz codecanyondan ecommerce tema vs bulsak daha iyi değil mi marka olsak, bana xxxx.shopyfiy.com hiç çekici gelmiyor. Oberlo yu anlatan videonuz da gelirse 10 numara olur. Kolaylıklar

Teşekkürler - 15ESyfy729p8Y5seqWKnpLcRf9aUayfwxf - Bağış yapabilirsiniz :D

Tabi wp - woocommerce kurulabilir, bunun anlatımını da yapabilirim daha sonra. Shopify hazır bir şekilde önünüze sürüyor mağazayı yani pek bilginiz yoksa kolay oluyor. Shopify'e alanadı bağlayabilirsiniz. .com, .net gibi anlatımı gelecek. Oberlo yuda anlatacağım.

konuya hakim değilim. herhangi bir şekilde ürün almak yada pazarlamak zorunda mıyız?

Ürünü adresinize almıyorsunuz. Yani direk tedarikçiden alıp müşteriye gönderiyorsunuz.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle ellerine sağlık yararlanan olsa da olmasa da iyi niyetli paylaşımın için sana çok teşekkür ediyorum.

Eğitim videolarınızı henüz izlemedim en kısa zamanda izleyeceğim. Merak ettiğim örnek bir ürünün reklamını vererek satışını görebilecek miyiz bu videolarda. Çok güzel olacağını düşünüyorum. Tekrar teşekkür ediyorum.
[MENTION=13561]androitik[/MENTION]

Dropshipping olayının Türkiye üzerinde gelişmesi ve mevzuata uygun hale gelmesi zor iş arkadaşlar bunu başarabilen birisi olarak söylemek isterim iyice araştırmadan yeterli ticaret ve vergi kanunları mevzuatlarına sahip olmadan orta derecede bile olsa ingilizce bilmeden paranızı savurur durursunuz.
Konu sahibi arkadaşım emeklerine sağlık olay aşağı yukarı bu şekilde başlıyor ama Bizim ülkemizde birçok kişinin tıkandığı ve bi türlü çözüm bulamadığı şeyler var
örneğin:
Kazancın Türkiyeye giriş yapması bu paranın alım işlemi için aracı kişi veya kurumların uygulamış olduğu güven problemleri ,yüksek komisyon ve kullanım masrafları. Mesela paypal Tr ye işlem yapmaya kapalı birinin paypalından Tr bankalarına işlem gerçekleştirmek hesabı askıya alabiliyor paypal ödemelerinde aracı olan firmalar bile 30 tane hesabı aynı anda kullanıyo bunun için.
Türklerin sağladıkları ödeme altyapılarının tamamı ise (izyco gibi) mevzuat gereği kredi kartı ödemelerinde 3D kullanıyor fakat örneğin ABD de 3D diye bişey yok.
Diğer husus bu işin yasal boyutu çünkü bu kazanç açık seçik bir şekilde bir satışı temsil etmekte ve bu satıcı bu satış için vergi ödemeli iyi ama nereye ödeyecek ?alınan ülkeye mi paranın girdiği ülkeye mi ? Ülkemizde işin bu yasal prosedürünü çözen çok az kişi var emin olun çok çok az.
Dropshipping işinin Yt de içerik bul kanal bas geç mantığı ile yapılması imkansızdır iyi araştırılması şart.

Hocam öncelikle ellerine sağlık yararlanan olsa da olmasa da iyi niyetli paylaşımın için sana çok teşekkür ediyorum.

Eğitim videolarınızı henüz izlemedim en kısa zamanda izleyeceğim. Merak ettiğim örnek bir ürünün reklamını vererek satışını görebilecek miyiz bu videolarda. Çok güzel olacağını düşünüyorum. Tekrar teşekkür ediyorum.
[MENTION=13561]androitik[/MENTION]

Reklam vb. her şeyi bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışacağım, belki satışta görebiliriz.

Yeni video eklenmiştir. Kargo,vergi,bildirim ayarları.
Yeni video eklenmiştir. Kargo,vergi,bildirim ayarları.

hocam oberlo ile ilgili video bekliyoruz, ben de yeni başlıyor ve mağaza kurulumlarımı yapıyorum. yaptığım mağazayı ve izlediğim yolları buradan paylaşacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri