Dün satın aldığım machinima kanal çalındı

Merhabalar , başliktada belirttiğim gibi dün akşam itibariyle wephizmeti adlı kişiden machinima kanal satın almıştım , akşam videolari yükledim herhangi bir sorun yoktu temiz bi şekilde izliyordum. Sabah saat 10.30 siralarinda girmeye çaliştigimda ise 6 saat önce şifresi değiştirildiğini gösteren bi yaziyla karşilaştim.

Ne yapmaliyim , nasil yapmaliyim bilmiyorum aldigim insanla daha önce alişverişlerimiz oldu lakin benim ona sattiğim kanaldi sadece ilk defa ondan bir kanal aldim ve bu duruma düştüm ?

KDp84o.png

Allah sabir versin ne diyim karaktersiz insan cok! O kisininde günahini almak istemem ama büyük ihtimalle o en büyük zarari burda engellenir baskada birsey olmaz.

Bu Yüzden kanal alim ve satim'dan hep korkuyla bakmisimdir. InsaAllah hesabinizi tekrardan geri alirsiniz.

Bu arada bu kisi evet ben sifreyi degistirdim diyecek degil ya benimle ilgisi yok diyecek! Kim olsa böyle der

Böyle şeyleri görünce gerçekten üzülüyorum..

edit düzeltme

---------- Mesaj saat 22:42:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:12:35 civarında gönderildi. ----------

öncelikle gökan duman kardeşimden akrasif davrandıgım için özür diliyorum gönül hiç ummadığı yere küsermiş biz kendisiyle günlük bi sohbetimiz oldugu için böle olmasını beklemezdim ama tüm sorun ben maili honda_35 adlı kullanıcıdan almıstım onlar hesabı kurtarma mailinden değiştirmiş şifrelelri gökan kardeşim aydınlattı şimdi beni paypala ödediği miktarıda geri iade geçiorum sımdı kendısınden tekrar özür diliorum saygılar

Gereken sorun cözülmüştür.

Honda_35 isimli kişinin sattiği tüm kanallari toparlamasi ortaligi kariştirdi sonuç olarak zaten kendisi forumdan uzaklaştirildi lakin maili satin alan insanlar varsada mail adreslerinin 2. maillerini kontrol edip değiştirmelerini tavsiye ediyorum..

Selametle.

Gereken sorun cözülmüştür.

Honda_35 isimli kişinin sattiği tüm kanallari toparlamasi ortaligi kariştirdi sonuç olarak zaten kendisi forumdan uzaklaştirildi lakin maili satin alan insanlar varsada mail adreslerinin 2. maillerini kontrol edip değiştirmelerini tavsiye ediyorum..

Selametle.

bende honda35 adlı kullanıcı hakkında şikayet konusu açmama gerek kalmamıs banlamıs serkan abi ben konuyu gormeden okumadan benım hakkımda günahımı alan arkadaşlarada hakkımı helal etmıorum bıgun boyle bı duruma kendılerıde dusebılır bundan sonra yargısız ınsaf yapmasınlar bır tek kişi yazmısı satan kısı gelmeden yargısız ınsaf yazmayın dıe allah razı olsun kardeşim sendende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri