Dün Silinen Dünya Engeli Konusu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] Belki Farkında Değilsin ama Bu Olay Babanın Başkasına Kefil Olup Kredi Çekmesi ve O Kefil Olan Kişinin Borcu Ödemeyip, Bankanın Evinizi Satışa Çıkarması ile Aynı Değerde... Ticari Zekanız Genetik Sanırım...

Az önce para hırsı diye bahsettiğin şey gözlerini kör etmiş. Ne diyeceğini, nasıl davranacağını bilmiyorsun. 34 yaşına gelmişsin(ki inanmıyorum ya neyse) şu iletişim şekline bak. Konuyla hiçbir alakam yok fakat şu tavırlarını görünce yazmadan geçemedim. Allah ıslah etsin. Bütün mesajlarını report ediyorum. İyi forumlar.

@daralll Report Etmekte Özgürsün. İlk Attığım Mesaja ve Sonrasında Yapılan Tahriklere, Kışkırtmalara Bakın Sonra Konuya Dahil Olun. Bu Arada Senin Önceki Hallerini de Biliyoruz @daralll Efendi. Son Dönemde Network Muhabbetine Biraz Daha Oturaklaştın. Şimdi Gelip Burada Tavır yapıyorsun. Unutma Bu Forum Kavga Ortamını, Kışkırtmayı Senden Öğrendi...

Yazdığın her kelimenin baş harfini büyük yapmaya harcayacağın zamanı biraz edepli olmaya harcasaydın keşke.

Arkadaşlar eğer aranızda beni yanlış anlayanınız varsa tekrardan yazmak istiyorum

dünkü malüm konuda sadece ben değil, orçun kazan ve daha bir çok arkadaş, forumda ulu orta yerde taktik paylaşılmasının doğru olmadığını yazmışlardı, bende onlardan biriydim, dünkü konu birtek benden dolayı değil, konuya yorum yapan arkadaşların genel kanaati bu yinde olduğundan dolayı silindi,

Ben sadece ulu orta yerde taktik paylaşılmasının doğru olmadığını belirttim, forumda bugüne kadar ben kimseyi ne küçük gördüm nede kimseye saygısızlık ettim, dünkü konuda sadece kendi fikrimi belirttim okadar

Son düzenleme:
@daralll Report Etmekte Özgürsün. İlk Attığım Mesaja ve Sonrasında Yapılan Tahriklere, Kışkırtmalara Bakın Sonra Konuya Dahil Olun. Bu Arada Senin Önceki Hallerini de Biliyoruz @daralll Efendi. Son Dönemde Network Muhabbetine Biraz Daha Oturaklaştın. Şimdi Gelip Burada Tavır yapıyorsun. Unutma Bu Forum Kavga Ortamını, Kışkırtmayı Senden Öğrendi...

gelince okursun artık...
doğru söylüyor olabilirsin...ben de çoğu zaman forumda kendimi zamanında pek çok kez agresif görmüşümdür.bununla ilgili bir çok kere kendimi de sorgulamışımdır...yazdıklarına bakılırsa en azından ben biraz daha sakin yazmayı becermeye başlamışımdır...size de tavsiyem budur.yapamıyorsanız hiç gerek yok,salla bana ne ya de geç bir çok şeye ...ben de öyle yapmaya çalışıyorum...hiç kalp kırmaya ,tanımadığımız insanlara laf sokmaya gerek yok...bu da belli bir süre sonra yıllardır her gün forumda olmaktan kaynaklanıyor...artık çocukken mahallede nasıl davranıyorsak burda da öyle davranmaya başlıyoruz ama doğru değil işte...

şunu da belirteyim ki bu youtube işinden en çok kazanan,daha çok ince noktaları bilenler foruma hiç bir şekilde yazmayan,kendi halinde takılan,ara sıra bilgi almak yada sıkıştığında çare aramak için gelenlerdir...

Dünkü konuya yazmıştım burayada yazayım. Yöntem drop un yönteminin benzeridir

Ve silver üye bölümünde de var
5 usd verip 1 aylık silver üyelik alıp konuları görebilirsiniz.
Hem engel geçme hem fazla bozmadan ses eşleşeni geçme
Hem iki işlemide videonti ile toplu olarak videolara uygulama

Drop açıkladıktan sonra videontiye de entegre edildi bütün yöntemler ama yeni versiyonda var, kullanımı yine silver bölümünde yazıyor

Premium bölümde ki bilgilerin ifşası yasak
O yüzden bir aylık üyelik alıp bütün bilgilere erişebilirsiniz.

yuh ulan adama dediğine bak şu kahve önünde oturan yaşlı adamlar var ya onlar gibi işine gelmeyince içindekini nasılda kusmuş

---------- Spam Engelliyici 19:10 ---------- Önceki Mesaj 19:09 ----------

Drop açıkladıktan sonra videontiye de entegre edildi bütün yöntemler ama yeni versiyonda var, kullanımı yine silver bölümünde yazıyor

drop un yöntemi oldugunu nereden biliyorsun ? belki o başkasından aldı ? ya da gördü ?

Abi saygısızlığım asla kimseye olmamıştır forumda . Dün de konuya yöntemi bilenlerin ekmeğine engel oluyorsun gibi yorumlar yaptınız ses etmedim şimdi de ses etmem saygısız bir insan değilim . Yönteme gelecek olursak silver üye bile değilim drop hocanın yöntemini bile çoğu kişi 1 yıldır kullanıyoruz falan dedi ve ben de yt yi kurcalarken bulmuştum o yöntemi . O yöntem midir değildir bile bilmiyorum . Dün dü heralde başka bir konu açılmıştı videonun arkasına trafik kazası falan eklemişti bir arkadaş . O konuyu gördüm Çoğu arkadaşımız engel geçemiyoruz kanal açamıyoruz 5 kuruş kazanamıyoruz gibi yorumlar yazmıştı bu iş zorlaştı gibi gibi . Bende zaten 1 ay oldu olacak kanal açmıyordum dün o konuyu gördüm sırf arkadaşlara yardımcı olmak adına biraz araştırma yaptım elimdeki bütün bilgileri kullandım ve sonuç olarak engeli geçtim . Yöntemi de buldugum dakika forumda paylaştım . Yaptıklarımdan dolayı pişman değilim YA HEPİMİZ KAZANALIM YA DA HİÇ BİRİMİZ KAZANMAYALIM. Benim olayım budur.

Abi saygısızlığım asla kimseye olmamıştır forumda . Dün de konuya yöntemi bilenlerin ekmeğine engel oluyorsun gibi yorumlar yaptınız ses etmedim şimdi de ses etmem saygısız bir insan değilim . Yönteme gelecek olursak silver üye bile değilim drop hocanın yöntemini bile çoğu kişi 1 yıldır kullanıyoruz falan dedi ve ben de yt yi kurcalarken bulmuştum o yöntemi . O yöntem midir değildir bile bilmiyorum . Dün dü heralde başka bir konu açılmıştı videonun arkasına trafik kazası falan eklemişti bir arkadaş . O konuyu gördüm Çoğu arkadaşımız engel geçemiyoruz kanal açamıyoruz 5 kuruş kazanamıyoruz gibi yorumlar yazmıştı bu iş zorlaştı gibi gibi . Bende zaten 1 ay oldu olacak kanal açmıyordum dün o konuyu gördüm sırf arkadaşlara yardımcı olmak adına biraz araştırma yaptım elimdeki bütün bilgileri kullandım ve sonuç olarak engeli geçtim . Yöntemi de buldugum dakika forumda paylaştım . Yaptıklarımdan dolayı pişman değilim YA HEPİMİZ KAZANALIM YA DA HİÇ BİRİMİZ KAZANMAYALIM. Benim olayım budur.

Estafurullah hocam ben senin iyi niyetinden hiç şüphe etmedim zaten
Yönteme gelince
Bir haftadır boştum bu gün denemeler yaptım artık içeriklerin yarısı bu yöntemle geçmemeye başladı, yani fixlenme zamanını hesap ederken yanılmışım bir hafta bile sürmeyecek anlaşılan

Sorum şu;

Bir yöntemi ilk bulan ve kullananlara özel olarak Allah tarafından ilham mı ediliyor bu yöntemler.

Yoksa araştırmayla sürekli tesler yaparak mı buluyorlar.

Hazırcılık konusunda neden bu kadar ısrarcı bir toplum oldu bu forum.

Belki 100 lerce edit progamı ve bunlara bağlı binlerce effect var

Bir insan kapsamlı bir kaç programı bilgisayarına indirip efectleri sürekli test ederek görüntü engelini geçmeye çalışsa bir kaç günde mutlaka bir şeyler bulur.

Peki bu forumu araştırmaktan alı koyan nedir
Yada bizdeki eksik olan nedir ki hep hazır yöntem arar oldu herkes

Son düzenleme:
Şu forumda 3 yıldır gördüklerimden sonra,
Toplumsal bencillik seviyemizin ne kadar bel altı olduğunu öğrenmiş oldum. Yıllardır webmaster forumlarında bulunurum ancak gelir ve para odaklı tek forum burası. Bu sebeple sanırım çekememezlik, kıskançlık, bencillik, ihanet, terbiyesizlik, saygısızlık falan hep bu forumda..

Bu durumun temizlenmesinin imkanı yok kimseye bir lafım da yok, fakat aklı başında olan artık bu foruma gelir yazılanları okur, geri kalana ne karışır ne müdahale eder.

Blogger konusunda adam geldi bir şeyler anlattı, başkası yok adsense im banlandı yok kazanamıyorum diye yangın yaptı.. Sonra öğreniyoruz adam nerdeyse 5 haneli vuruyor. Dailymotion da ona keza hep aynı hikaye, DM nin ödeme dönemi hikaye sahipleri sürekli aktif.

Bit yöntem paylaşılıyor, 5 dk da kökü kazılıyor. Satış konusu olunca bakıyorsunuz satışı yapan adamlar yöntem paylaşılmasını istemeyen adamlar. Sürekli bir sıkıntı problem var..

Şu konunun başından beri en doğru yorumu;
gidin google a yazın 1000 tane yöntem var diyen arkadaş yapmış. Dünya kadar yöntem var piyasa da, 3-5 kişiye tamah etmeyin.

Yönteme gelince
Bir haftadır boştum bu gün denemeler yaptım artık içeriklerin yarısı bu yöntemle geçmemeye başladı, yani fixlenme zamanını hesap ederken yanılmışım bir hafta bile sürmeyecek anlaşılan

Sorum şu;

Bir yöntemi ilk bulan ve kullananlara özel olarak Allah tarafından ilham mı ediliyor bu yöntemler.

Bir insan kapsamlı bir kaç programı bilgisayarına indirip efectleri sürekli test ederek görüntü engelini geçmeye çalışsa bir kaç günde mutlaka bir şeyler bulur.

Yada eksiği ne bu insanların ki hep hazır yöntem arar oldu herkes

Dediklerine katılıyorum abi . Aslında doğru olan şey arkadaşlarımızın gerekirse gece gündüz çalışıp yöntem bulmasıdır . Bizler de kolay bulmuyoruz sonuçta bir çok editleme programı kurcaladım. Dün paylaştıgım yöntemi bile kullanmıyorum ne durumda bilmiyorum benim sorunum başka birşey ailevi sıkıntılardan dolayı kanal da açmıyorum fazla . Madem yöntem yavaş yavaş yakalamaya başlamış dün konunun silinmesi iyi oldu gibi .

bende dropun anlatığı yöntem ona mı ait onu ima ettim :)

Hocam yöntemi ilk kim buldu orasını bilemem tabi ki, yöntem aynı değil ama benzer.
Bende 3-4 ay önce youtube ta görünce bu şekilde videoları indirim aynısını camtasia ile yapmaya çalışarak bulmuştum.
Zaten miadı dolmak üzere yöntemin

Hocam yöntemi ilk kim buldu orasını bilemem tabi ki, yöntem aynı değil ama benzer.
Bende 3-4 ay önce youtube ta görünce bu şekilde videoları indirim aynısını camtasia ile yapmaya çalışarak bulmuştum.
Zaten miadı dolmak üzere yöntemin

dropun ki bitti buda bitecek elbet

engel geçme basit değilmi niye birbirinizi kırıyorsunuz ben 1 yıl önce kullandığım tekniği hale kullanıyorum ne güncellemesi geldiki, bende bir şey yok

Yönteme gelince

Sorum şu;

Yada bizdeki eksik olan nedir ki hep hazır yöntem arar oldu herkes

Söylediklerinize aynen katılıyorum. Son 6 aydır youtube ile uğraşmıyordum. Tekrar döndüğümde kategorimde videoların hepsi engele takılıyordu 2-3 saat deneme yaptıktan sonra görüntüyü berbat etmeden geçen güzel bir efekt buldum oldu bitti.

ekran görüntüsü almıştım bende. en son ben paylaşacam şu turkuaz a inat o olacak :)

Pc ye gecince bastan sona inceleyip gerekli gordugum kisilere ceza veya uzaklastirma verecegim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri