Dünya Engeli Algoritması

Sadece fotoğrafik değil, bence motion track teknolojisi de var. Sadece bu teknolojiyle bile %30 zoom yapsan bulurlar. Ki buluyorlar da, sadece telif geç geliyor :D

Son düzenleme:
Adamlar resmen uzay teknolojisi kullanıyor nerden yakalıyor videoyu iyi izlenen bir video bi de 2-3 gün sonra gelmesi kazandırdıktan sonra kötü oluyor ..

bi de yakaladığı yer nerdeyse kapkaranlık bir sahne :D

oTuC3dg.png

video bazı ülkelerde engellendi uyarısı genelde ses eşleşeni yüzünden çıkar. sarı ünlemli durumlarda video düzenleyiciye girin ve ses bölümünü açın. aşağıda kaldırılabilecek ses varsa kaldırıp kaydet diyin.

renk ısısına göre yakalıyor , aynı sistem benzer fotoğrafları bulunurken de kullanılıyor.

anlaşılan forum dünya engeli konusunda biraz bilgisiz kalmış kendi tecrübelerimi yazıyorum

1- ben hayatta partner çalışmadım hala nasıl girilir ne yapılırda nasıl ödeme alınır bilmem ve hayatta güvenmem eşşek gibi çalışıyorum adsens varsa ben varım yoksa bende yokum emeklerimi kimseye yediremem kusura bakmasınlar adsense candır

2- Dünya geneli vermeyecek videoyu yüklemem para kazandırmaz

3- Dünya geneli gelene kadarki bütün paranı adsense öder

4- Partnerler ödermi ödemezmi bilmiyorum

5- kullanılan teknoloji Step by Step dir bu foruma kıyağım olsun bilenlerin sayısı bir elin parmağını geçmezdi ben buraya yazana kadar

6- isterseniz videoyu %60 büyütün yine yakalanırsınız sadece %67 büyüterek bu tknolojiyi geçebilirsiniz yani saf çoğunluk doku taramasını geçebilirsiniz

inanın bilinmezliklerin sadece %1 ni biliyoruz bildiğim tek gerçek youtube atölyesi denen yerde 2000 i aşkın mühendisin 7/24 mantığıyla hiç durmadan sistemi yenilemesi yani herzaman dediklerimi tekrarlıyorum bir video yüklerken veya eşleşen ,dünya engelini geçerken nasıl geçrdim diye sevinmeyin youtube ye sizi yakalaması için gereken tek şey zaman zaten zamanı gelince yakalanıyorsunuz

umarın biraz yardımcı olmuşumdur

---------- Spam Engelliyici 14:54 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

Adamlar resmen uzay teknolojisi kullanıyor nerden yakalıyor videoyu iyi izlenen bir video bi de 2-3 gün sonra gelmesi kazandırdıktan sonra kötü oluyor ..

bi de yakaladığı yer nerdeyse kapkaranlık bir sahne :D

oTuC3dg.png

dostum senin siyah dediğin yerde en az 1 milyon renk ve algoritma vardır yine dediğim gibi her pembe aslında siyahtır

anlaşılan forum dünya engeli konusunda biraz bilgisiz kalmış kendi tecrübelerimi yazıyorum

1- ben hayatta partner çalışmadım hala nasıl girilir ne yapılırda nasıl ödeme alınır bilmem ve hayatta güvenmem eşşek gibi çalışıyorum adsens varsa ben varım yoksa bende yokum emeklerimi kimseye yediremem kusura bakmasınlar adsense candır

2- Dünya geneli vermeyecek videoyu yüklemem para kazandırmaz

3- Dünya geneli gelene kadarki bütün paranı adsense öder

4- Partnerler ödermi ödemezmi bilmiyorum

5- kullanılan teknoloji Step by Step dir bu foruma kıyağım olsun bilenlerin sayısı bir elin parmağını geçmezdi ben buraya yazana kadar

6- isterseniz videoyu %60 büyütün yine yakalanırsınız sadece %67 büyüterek bu tknolojiyi geçebilirsiniz yani saf çoğunluk doku taramasını geçebilirsiniz

inanın bilinmezliklerin sadece %1 ni biliyoruz bildiğim tek gerçek youtube atölyesi denen yerde 2000 i aşkın mühendisin 7/24 mantığıyla hiç durmadan sistemi yenilemesi yani herzaman dediklerimi tekrarlıyorum bir video yüklerken veya eşleşen ,dünya engelini geçerken nasıl geçrdim diye sevinmeyin youtube ye sizi yakalaması için gereken tek şey zaman zaten zamanı gelince yakalanıyorsunuz

umarın biraz yardımcı olmuşumdur

---------- Spam Engelliyici 14:54 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

dostum senin siyah dediğin yerde en az 1 milyon renk ve algoritma vardır yine dediğim gibi her pembe aslında siyahtır
Hocam can alıcı soruyu soruyorum o zaman size :) videonun kalitesini bozmadan çerçeve eklemeden dünya engeli geçmek mümkün mü ?

Hocam can alıcı soruyu soruyorum o zaman size :) videonun kalitesini bozmadan çerçeve eklemeden dünya engeli geçmek mümkün mü ?

çerçeve saçmalıktan ibaret youtube gözünde zaten beş para etmez yayıncı muamelesi görürsün nasıl yaparsan yap ama çerçeve yapma ki youtube sana değer versin

Youtube'a attığın video youtube'de olan(görünen-görünmeyen video) tüm ses ve görüntülerle hızlı bir şekilde eşleştiriliyor. Youtube konferansı gibi bir video vardı 2 3 ay önce forumda.Orada çalışan kadın anlatmıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri