Dünya Engeli Denemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bende uzuluyorum boyle yorumlara,

konu açmaya korkar olduk, en güzeli konu dışı oldu

Bu arkadas neyin kafasini yasiyor adam insan gibi yardim istemis sen etmiyorsan etme baskasi yardim eder olur biter

forum kavramını bilmiyenler varsa pm atsın anlatırım ben. böyle yorumların önüne geçmiş oluruz bu sayede.

Arkadaşlar Konuyu Açtığım İçin Pişman Oldum ..
Böyle Bir Sinir bozucu şahısla Sizi Muhattap Ettiğim için Özür diliyorum hepinizden ..

Arkadaşlar Hayırlı Geceler...
Resimde anlattığım gibi dünya engeli geçmeye çalıştım ama başarısız oldu.. iki gündür uğraşmama rağmen başarı sağlayamadım...
Dünya engelini nasıl geçicem bana bir kaç Fikir verin Arkadaşlar ????
Şimdiden Teşekkür Ediyorum ...

bu şekilde geçemiyorsan engeli %90 sesindede engel vardır sadece sesi yükleyip deneyin ses engel veriyorsa ses üzerine çalışın

aynen hocam videoyu önce sessize alacan engelin görüntüden kaynaklanmadığına emin olduktan sonra ses üzerinde denemelere başlayacan.

bu şekilde geçemiyorsan engeli %90 sesindede engel vardır sadece sesi yükleyip deneyin ses engel veriyorsa ses üzerine çalışın

Yok ses deyil görüntü ... videonun sesini komple sildim yine takıldı ...
4 ayrı arka plan ortasında videoyu denicem .. birde arka plan hafif müzik vericem bu şekildede geçmesse öldük demektir :DD Teşekkür bilginiz için .

Bu kadar şeyi yaptığın halde takılıyorsa sağlam korunuyordur, hem de epey sağlam. Ben de 2-3 kez böyle içeriğe denk geldim. Çok çok önemli değilse fazla uğraşma.

Bu kadar şeyi yaptığın halde takılıyorsa sağlam korunuyordur, hem de epey sağlam. Ben de 2-3 kez böyle içeriğe denk geldim. Çok çok önemli değilse fazla uğraşma.

Yüzde Yüz Dünya Engelli Videoyu ekrana minnacik yaptim yine yemedi.. Yaklasik 1.5 yildir calistim katogori.. Cekilecegiz artik yapicak birsey yok..
Normal dunya engellerini Geciyorum katogori iydi ama artik azat etme vakti geldi :))

Konu tartışmaya gittiği için kilitledim eğer kategorinide engel geçen biri varsa o videodan bir resim alıp camtasiaya yerleştirin o nereye ne koyduysa sizde öyle yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri