Dünya engeli eşleşen %100 aşma Orjinal video ile oynama yapmadan

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bir kaç videoda sanırım bu şekilde eşleşeni aşmıştım. Ancak dünya geneli engel veren videoların %80-90 ı zaten telif atılan videolar oluyor. O yüzden pek önemsememiştim bunu. Vurkaç yapmak isteyenler için işe yarabilir ancak onu da yapmak ve kazanmak hiç kolay değil. Telifler yüzünden bu ay 28bin tl den oldum. Size de tavsiyem telif gelecek videolardan uzak durun. Sanırım artık telif gelen kanallara ödeme yapılmıyor, yada bana denk geldi.

Eşleşeni kabul etmediğiniz sürece zaten parası yine size gelir. Şimdi orda eşleşen yazısını görmeyeceksiniz değişen bir şey olmayacak bu sefer eşleşen gelmedi sanacaksınız direkt ihtar alacaksınız :) buda bizim iş yükümüzü artıracak kanalım telif yedi ödemesi yapılır mı x network telif yüzünden kapanan kanallara ödeme yapar mı vs vs :)

aynısını yaşadık defalarca çünkü haklısınız. yoksa boyle bır yontemle para kazanmak kolay degıldır sanmıyorum

yok arkadaşın yaptığı kimseye iyilik falan değil, benim için de sorun yok, ama amaçsızca bir konu bence.

Herşey ifşa edilirse bu şekilde kimse kazanamaz.

Benim de bilmediğim çok şey var kimsenin böyle ulu orta söylemesini istemem. öğrenmeyeyim daha iyi :)

---------- Mesaj saat 17:45:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:44:21 civarında gönderildi. ----------

Paylaşılsın hocam da, yöntemler işte böyle öldürülüyor. 10 gün içinde bana hak vericeksiniz.

cok bencilsin pes...

yabancılarda neden herkez acık acık konusuyor gizli yok hersey ortada , kanalları ortada? cünki ne kadar bilgiyi acarsan okadar illerleme olur.. update gelicek onlar kendini geliştircek bizde kendimiz geliştirecegiz .. bu böyledir gelişmiş ülkelerde , rekabet gelişimi getirir. keşke bizdede öyle olsa telefon , araba , teknoloji biz üretsek.

bu geri kafalı zihniyet bizi geri atıyor sürekli.

sacmaladın bence.
kim bilir sende ne gizli bilgiler.. :)

yok be kardeşim, zaten telif geliyor bu yöntemle bir getirisi yok ki :D

---------- Mesaj saat 18:01:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:59:52 civarında gönderildi. ----------

cok bencilsin pes...

yabancılarda neden herkez acık acık konusuyor gizli yok hersey ortada , kanalları ortada? cünki ne kadar bilgiyi acarsan okadar illerleme olur.. update gelicek onlar kendini geliştircek bizde kendimiz geliştirecegiz .. bu böyledir gelişmiş ülkelerde , rekabet gelişimi getirir. keşke bizdede öyle olsa telefon , araba , teknoloji biz üretsek.

alın kullanın dostum, teliflerle dans :)

cok bencilsin pes...

Peki sen bu yöntemi söyleyip kanalına telif gelecek olanların zararını karşılayacakmısın? Mademki bukadar bonkörsün bu yöntemle telif yiyen kanalların zararını karşıla ha birde mümkünse networkdan atılmasın kanallar.

Arkadaşlar belki çoğunuz diyorsunuz çok güzel bir yöntem bu yöntemle kazananlar konuyu baltalıyor., ama inanın alakası yok. 2 hafta önce 2 günde 110$ alan kanalım bu yöntemle telif yedi ve partnerlikden atıldı.

wzMOjj.png

yok be kardeşim, zaten telif geliyor bu yöntemle bir getirisi yok ki :D

---------- Mesaj saat 18:01:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:59:52 civarında gönderildi. ----------

alın kullanın dostum, teliflerle dans :)

bi öle diyon bi böle diyon alex hangi sölediğine inanıcas bi diyon artık kazanamıcas bi diyon telif geliyor getirisi yok :D:D:D

Bencillik değil hocam mesele, hep birlikte yapabileceğimizi mi sanıyorsun şimdi bunu?

Ben sana söyliyim 1 haftası var. Geçmiş olsun

Açık bilidirilmediği sürece sorun olmaz bence ama ulu ortam söylemek doğru mudur orası tartışılır

hem bu yöntemle geçirsen bile sonraki taramalarda takılır bence camtasia ile zoom yöntemi ve clip speed ile aşacaksın
bu yöntemler sıkıntı ama dizi işinde süper bir yöntem

Açık bilidirilmediği sürece sorun olmaz bence ama ulu ortam söylemek doğru mudur orası tartışılır

hem bu yöntemle geçirsen bile sonraki taramalarda takılır bence camtasia ile zoom yöntemi ve clip speed ile aşacaksın
bu yöntemler sıkıntı ama dizi işinde süper bir yöntem

Hocam zaten awe paramızı ödemedi, partner paranın üstüne yattı gibi konular artıcak bundan sonra, ödeme almak imkansız dünya geneli veren videolara. Mutlaka o para eline gelmiyor, keşke gelse.

Videolar yükselişe geçince kanaldaki tüm videolara dünya engeli gelmişti, geçsemde.

Arkadaslar,

Kiyoshi aciklamis, uyariyi da diger arkadaslar yapmis.. Artik uzatmanin manasi yok. Eger bunu deneyip, gercekten ihtar, telif vs. alan Admin var ise, konunun ilk mesajina aciklama ekler. Sonrasinda da bu riski goze alan uygular bu islemi. Uzatmaya gerek yok. Kimse de gelip ben biseyler biliyorum ama sakliyorum triplerine girmesin. Herseyi herkese anlatma zorunlulugu yok kimsenin. Herkesin kendine ozgu taktikleri illa ki olacaktir. Malesef ki arkadaslarimiz bir acik gorduklerinde savasa girer gibi topyekun o acik uzerine calistiklari icin, sonuclari herkes icin husran oluyor..

Hocam zaten awe paramızı ödemedi, partner paranın üstüne yattı gibi konular artıcak bundan sonra, ödeme almak imkansız dünya geneli veren videolara. Mutlaka o para eline gelmiyor, keşke gelse.

bence denenmemeli zaten konuyu açan arkadaş telf vs. gelebileceğini söylemiş
camtasia zoom ve clipsped ile güzel şeyler yapılabilir oda vds kasıyor
dizi işi her halde sıkıntılı :(

ins bu olayda esedullahin konusu gibi olmaz an itibariyle film sektorude bitmistir yakinda konu acmaya baslarlar telif geldi kanalim gitti bilgi vermek guzeldir ama bu bizim milletimiz icin kotu bir durum piyasayi somurmeye baslamislardir katliam yakindir

iyide partnerlikten ayrılınca dolarlar sönüyo.onu yakabilirsen kazanırsın yoksa tutmaz snn plan

Arkadaslar,

Kiyoshi aciklamis, uyariyi da diger arkadaslar yapmis.. Artik uzatmanin manasi yok. Eger bunu deneyip, gercekten ihtar, telif vs. alan Admin var ise, konunun ilk mesajina aciklama ekler. Sonrasinda da bu riski goze alan uygular bu islemi. Uzatmaya gerek yok. Kimse de gelip ben biseyler biliyorum ama sakliyorum triplerine girmesin. Herseyi herkese anlatma zorunlulugu yok kimsenin. Herkesin kendine ozgu taktikleri illa ki olacaktir. Malesef ki arkadaslarimiz bir acik gorduklerinde savasa girer gibi topyekun o acik uzerine calistiklari icin, sonuclari herkes icin husran oluyor..

ilk bu işe girildiğinde yana yakıla bilgi aranır birşeyler öreneyim de kazanayım birşeyler göstermeyenlere de laf sölenir öretmiyor göstermiyor diye.. kazanamıyorum diye yanılır yakınılır ama 3-5 birşeyler örenince hemen kendime saklıyım paylaşmıyım.. bilgiler vahiy olarak geldi çünkü...

Dünya geneli veren milyonlarca içerik var.Sanki herkes aynı şeyi yükleyecek,biri gitsin yeteneksiz siniz'i atsın,diğeri gitsin beyaz show'u.
İşin tuhafı şu konu da bile muhalefetler çıkmış ya tebrik ediyorum sizi.
Muhalefet eden arkadaşlar,kendi pişirip kendi yemeye devam etsin.
1 Tane faydalı konusu bulunmaz,gelir faydalı konulara da muhalefet yapar.
Size inat sadece sizin bildiklerinizi paylaşmaya devam edeceğim arkadaşlar.!
[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] teşekkür ederim kardeşim konu için.

burda öğrendiklerini de burdaki yada bu işe emek vermiş insanların emeğine zamanına zarar verecek şekilde kullananlar da ettiklerinin karşılığı bulsunlar...

iyide partnerlikten ayrılınca dolarlar sönüyo.onu yakabilirsen kazanırsın yoksa tutmaz snn plan

partnerlikte atılınca dolar işareti soner evet haklısın ama dünya engelini aştıgın için tekrar para kazanmalarını tek tek acarsın yine dünya engeli vermez konuda yok oyle olur telif gelir alamazsınız diyen arkadaşlara inanamayın hepsi bu yöntem ile para kazandıgı için şimdi konuya telif melif diye mesajlar yazıp sizibu olaydan vaz geçirme isteyebilirler telif oyle yada böyle geliyor buradaki amac editleme düzenleme yada harhangi bir görüntü bozma işlemine ugratmadan hızlı şekilde yükleyip vur kaç taktiğini uygulamaktır

Bunu şimdiye kadar yöneticiler ve üst düzey , forumda belli bir yere gelmiş kişiler biliyordu ondan kuyruk acıları artık hepiniz biliyorsunuz fixlenen kadar sömürün

Partner ödeme konularına bakarsanız telifli olarak para alabilen arakdaşlar var mantık bundan ibaret

Daha söylenmeyen ve bazı arkadaşların sadece kendisinin bildiğini zannetti çok fazla olay var

Teliften tamamen kurtulamadan tut kanal buglamaya kadar tabi bunları üst düzey yöneticiler acıklasın ki ban atma yetkileri artsın :)

diyeceğim oki somurun beyler hiç bir sorun olmaz partnere odernirse oda size öder :)

partnerlikte atılınca dolar işareti soner evet haklısın ama dünya engelini aştıgın için tekrar para kazanmalarını tek tek acarsın yine dünya engeli vermez konuda yok oyle olur telif gelir alamazsınız diyen arkadaşlara inanamayın hepsi bu yöntem ile para kazandıgı için şimdi konuya telif melif diye mesajlar yazıp sizibu olaydan vaz geçirme isteyebilirler telif oyle yada böyle geliyor buradaki amac editleme düzenleme yada harhangi bir görüntü bozma işlemine ugratmadan hızlı şekilde yükleyip vur kaç taktiğini uygulamaktır

Bunu şimdiye kadar yöneticiler ve üst düzey , forumda belli bir yere gelmiş kişiler biliyordu ondan kuyruk acıları artık hepiniz biliyorsunuz fixlenen kadar sömürün

Partner ödeme konularına bakarsanız telifli olarak para alabilen arakdaşlar var mantık bundan ibaret

Daha söylenmeyen ve bazı arkadaşların sadece kendisinin bildiğini zannetti çok fazla olay var

Teliften tamamen kurtulamadan tut kanal buglamaya kadar tabi bunları üst düzey yöneticiler acıklasın ki ban atma yetkileri artsın :)

diyeceğim oki somurun beyler hiç bir sorun olmaz partnere odernirse oda size öder :)

Yeni konu açıp bunları anlatman mümkünmü herkes faydalansın o bilenler anlatmıyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Telif gelen kanaldan para alma işi eskide kaldı hocam. Ne partner telifli kanala ödeme yapıyor ne de adsense teliften kapanan kanala ödeme yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri