Dünya engeli eşleşen %100 aşma Orjinal video ile oynama yapmadan

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya geneli veren milyonlarca içerik var.Sanki herkes aynı şeyi yükleyecek,biri gitsin yeteneksiz siniz'i atsın,diğeri gitsin beyaz show'u.
İşin tuhafı şu konu da bile muhalefetler çıkmış ya tebrik ediyorum sizi.
Muhalefet eden arkadaşlar,kendi pişirip kendi yemeye devam etsin.
1 Tane faydalı konusu bulunmaz,gelir faydalı konulara da muhalefet yapar.
Size inat sadece sizin bildiklerinizi paylaşmaya devam edeceğim arkadaşlar.!
[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] teşekkür ederim kardeşim konu için.

hocam ben senide yönetici yandaşı cıakrsın sanmıştım öyle değilmiş
onlinehile formundada aynı yollardan geçtim rigate olarak o zamanda butun knight gizli gold farm bug neyi varsa foruma dokmustum herkes böyle eşeltirmişti

şimdi bu konu yüzünden bu arkadasın hesabıda yok işte onun hesabını kullandın diye banlanabilir bana ulaşmak isteyen arakdaşlar google Rigate ohlinehile diye aratırlarsa getireceği yer benim yanımdır burda yapırılmayan paylaşımları orda devam ettirim hiç sıkıntı olmaz
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] gelince sanırım özelden mesaj attım bilgi paylaşımı yaparız benim bildiklerimi senin bildiklerin ile birleştiriz dedim zoruna gitti herhalde normal bir üye bana nasıl böyle mesaj atar diyede ilk konumda hemen Rigatomik hesabını 1 ay banladı :)

Faydalı konu teşekkür ediyoruz.Herkesin bilmesinde bir zarar yok.Bundan aylar önce google+ yöntemi paylaşıldı ve herkes faydalandı.Hatta o konu sayesinde konuyu açan arkadaşa acayip dua etmişliğim de oldu.Bugün yöntem hala kullanılabilir durumda.Ha belki yarın kullanılmaz hale gelecek orasını bilemem ancak bu kadar zaman faydalandık yeter bize.

Bu konu da bence gayet güzel.İşe yaradığı müddetçe herkes faydalansın.

hocam ben senide yönetici yandaşı cıakrsın sanmıştım öyle değilmiş
onlinehile formundada aynı yollardan geçtim rigate olarak o zamanda butun knight gizli gold farm bug neyi varsa foruma dokmustum herkes böyle eşeltirmişti

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] gelince sanırım özelden mesaj attım bilgi paylaşımı yaparız benim bildiklerimi senin bildiklerin ile birleştiriz dedim zoruna gitti herhalde normal bir üye bana nasıl böyle mesaj atar diyede ilk konumda hemen Rigatomik hesabını 1 ay banladı :)

Bunuda banliyimde için rahat etsin daha fazla saçmalama :)

paylaşım yapan insanları neden banlıyosunuz ki, güzel şeyler paylaşmış, ki sitenin amacı da paylaşım yapmak değil mi ? illa ki herkes car crash ya da haber videolarıyla mı para kazanıcak

Bu paylaşım aynen altın dolu bir çukur buluyorsun ve bunu almak için tüm köyün halkını o mekana davet ediyorsun. Sonuç : Katliyam :)

mNote arkadaşı banlama gerekçen nedir? Ama sanırım bunu sana sorarak saygısızlık ediyorum değil mi? Çünkü yöneticisin sen ve burası bir paylaşım platformu değil. En doğrusunu yaptın gerçekten. (faşizm)

Saygısızlık ediyorsun onu biliyorum bunu biliyorum diyor yeni konu açıp anlat dedim verdiği cevap Google da nickimi aratın bana ulaşın anlatayım ? Neymiş yöneticler bu bilgileri saklıyolarmış sen bu konuyu gördüne göre kimsenin birşey sakladığı yok. Bir önceki konuda saçmaladı banlandı şimdide devam etti yine banlandı. Varsa bilginiz anlatın bizde öğrenelim Yönetim biliyo saklıyo gizliyo sır. Ama nedense herkes konuyu okuyor öğreniyor. Bumu gizledimiz bilgi.

Adamı banladık zoruna gitmiş ki hemen ardından geldi konuyu açtı. Madem biliyorsunuz anlatın. Konuyu silersek ozaman gelin yönetime laf edin !!!

mNote arkadaşı banlama gerekçen nedir? Ama sanırım bunu sana sorarak saygısızlık ediyorum değil mi? Çünkü yöneticisin sen ve burası bir paylaşım platformu değil. En doğrusunu yaptın gerçekten. (faşizm)
adam multi uyelikten banlandi sen neyin kafasini yasiyorsun

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] haklı, arkadaş ile özelden konuştum tamamen kişisel yöntecilere olan kızgınlığından dolayı herşeyi tüm sırlarını anlatıcam vs. moduna girmiş yani amaç paylaşım olmaktan çıkmış. Yöneticilere karşı sinirlenmiş nedense [MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] .

Dünya geneli veren milyonlarca içerik var.Sanki herkes aynı şeyi yükleyecek,biri gitsin yeteneksiz siniz'i atsın,diğeri gitsin beyaz show'u.

Adamsın be yürü .. Muhalif olmak güzeldir ama yok ban yok buraya konu açılacak falan. Bırakın arkadaşlar belki ben bunu yaparken başka bir taktik geliştiricem gelip burada paylaşıcam. Bu kadar karşı çıkan olunca insanın aklına demek ki bu şekil de para kazanılıyor devam bu şekil de video at geliyor :) Kiyoshi kardeş paylaşım için teşekkürler

Arkadaş ne güzel paylaşmış. Burası adı üstünde forum ve buraya öyle her kafası esen de üye olamıyor. Demek ki sorun yok. :)
Sadece filmlere mi dünya engeli geliyor ? Düz mantıktan, bencillikten arınalım lütfen. Sen film at, ben şarkı atacağım kardeşim, banane senden sanane benden ne atarsan at, yetenek sizsiniz atacağım ya da vs vs. her neyse.
Bir de "yok yarın bir gün konular açılmaya başlar kanalım teliften gitti parayı alır mıyız" vs. Ya bunu yapan kişi zaten bunu biliyor olması lazım. Bilmeyen adam bu işe bulaşmayacak. Bulaşıyorsa da sonuçlarına katlanacak. Ağlanıp sızlamayacak. ;)

cok bencilsin pes...

yabancılarda neden herkez acık acık konusuyor gizli yok hersey ortada , kanalları ortada? cünki ne kadar bilgiyi acarsan okadar illerleme olur.. update gelicek onlar kendini geliştircek bizde kendimiz geliştirecegiz .. bu böyledir gelişmiş ülkelerde , rekabet gelişimi getirir. keşke bizdede öyle olsa telefon , araba , teknoloji biz üretsek.

bu geri kafalı zihniyet bizi geri atıyor sürekli.

Aynen katılıyorum sana. Bir kaç gündür yabancı forumlara bakıyorum adamlar imzalarına kanallarını eklemişler. Çok samimi bir şekilde de paylaşımlarına kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. Biz çok benciliz malesef.

Evet hocam san ki herkes sadece film yüklüyormuş gibi yazmışlar. Kıtlık var san ki.

Peki sen bu yöntemi söyleyip kanalına telif gelecek olanların zararını karşılayacakmısın? Mademki bukadar bonkörsün bu yöntemle telif yiyen kanalların zararını karşıla ha birde mümkünse networkdan atılmasın kanallar.

Arkadaşlar belki çoğunuz diyorsunuz çok güzel bir yöntem bu yöntemle kazananlar konuyu baltalıyor., ama inanın alakası yok. 2 hafta önce 2 günde 110$ alan kanalım bu yöntemle telif yedi ve partnerlikden atıldı.

wzMOjj.png

Hocam yapmayın Allah aşkına. Adama ne kapanan kanallardan. Bir kaç kez denersin vur kaç yapmayı telif yersin bir daha yapmazsın, ya da bunu bildiğin için hiç bulaşmazsın.

Adamsın be yürü .. Muhalif olmak güzeldir ama yok ban yok buraya konu açılacak falan. Bırakın arkadaşlar belki ben bunu yaparken başka bir taktik geliştiricem gelip burada paylaşıcam. Bu kadar karşı çıkan olunca insanın aklına demek ki bu şekil de para kazanılıyor devam bu şekil de video at geliyor :) Kiyoshi kardeş paylaşım için teşekkürler

Kesinlikle başka şeyler keşif edilecektir. Böylelikle para kazanmalar kapandı paramı alabilir miyim adı altında konu açmak yerine "..... ya son kesin çözüm içeri" şeklinde konu açarız.

Bişey değil, böyle konuların altında naptın sen, ekmeğime yağ sürdün lanet olsun sana gibi çıkışanlar yok mu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri