Dünya engeli geçen videoları bulma , videoları etiketle düzenleme

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ben hiç kod kullanmıyorum kullanmadım daha 1 buçuk yıldır yapıyorum bu işi filtre kullanarak geçiyorum bir ara 4-5 ay 3d yöntemini kullandım fixlendi 3 ay falan önce. ama bakalım filtreyi biraz kaliteli yapayım yani görüntü kaliteli olsun kod kullanayım üstüne geçebilecek mi test edeyim

dünya engelini bir sekılde cerceve vs geciyoruzda su son zamanlarda kanala video attıktan sonra direk topluluk geliyor kanal çöp oluyor. yt den alındıgı icin mi boyle oluyor acaba? torrentten boyle bir sey oluyor mu arkadaslar?

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam ben tam anlamadım verdiğiniz kodları video yüklenirken etiket kısmına mı giricez.Kısmi engel "ülke bazlı" gelen videolarda da işe yarar mı bu kodlar ?

Mobil olarak gönderildi.

dünya engelini bir sekılde cerceve vs geciyoruzda su son zamanlarda kanala video attıktan sonra direk topluluk geliyor kanal çöp oluyor. yt den alındıgı icin mi boyle oluyor acaba? torrentten boyle bir sey oluyor mu arkadaslar?

Evet, oluyor bende diyorum neden direk topluluk geliyor kanala video atar atmaz geliyor hemde çok garip gerçekten.

Yani etiket kısmına yazacağız.Fakat video eklendikden sonra o etiket gözükmeyecek.Anladığım bu hocam.Akşam deniyim [emoji5] teşekkürler

Mobil olarak gönderildi.

Etiket ekler gibi yazacağız.

Videoyu aşağıdan yukarıdan düzenleyip aşağıdaki resimdeki gibi ortaya koydum ve kenarlarda içerik ile ilgili foto, daha sonra liste dışı yayınladığım videoya aşağıda görüldüğü gibi etiket kısımına kodları girdim kaydettim ama 1 gün geçti henüz hiç bir değişiklik yok.

Videoyu yüklerken mi girmek gerekiyor bu kodu atladığım neresi bulamadım

Etiket 16/9 oranlarında kırpacaktır.Verdiğiniz resimlerde boyut 16:9 oranında gibi kırpma yapmayabilir.

vnbJrp.png

Videoyu aşağıdan yukarıdan düzenleyip aşağıdaki resimdeki gibi ortaya koydum ve kenarlarda içerik ile ilgili foto, daha sonra liste dışı yayınladığım videoya aşağıda görüldüğü gibi etiket kısımına kodları girdim kaydettim ama 1 gün geçti henüz hiç bir değişiklik yok.

Videoyu yüklerken mi girmek gerekiyor bu kodu atladığım neresi bulamadım

video hiç bir işlem yapmadan sadecs verdiğiniz kodu etikete girdim.Sonuç kısmi engel olan videoda yüklendikden sonra 5 dk içinde yine engel geldi.Tam anlayamadım ben yine render alıcaz video küçültücez yüklenirken etiketi giricez bu sayede izleyen aslında küçük videoyu büyük görecek.Bir nebze sistemi kandırıyoruz yani.Rendersız düz atayım olmuyor.Atacağınız videoyu küçülteceksiniz.Orjinal da olmuyor.

Mobil olarak gönderildi.

Hocam sadece bu kodlarla engel geçemezsiniz.Ses ve görüntü için işlem yapmanız gerekiyor.Ayrıca Video kırpıldığında tam ekran olması için ayarlamalar gerekiyor.Artı hd olması gerekiyor.Zaman oldukça paylaşacağım.
video hiç bir işlem yapmadan sadecs verdiğiniz kodu etikete girdim.Sonuç kısmi engel olan videoda yüklendikden sonra 5 dk içinde yine engel geldi.Tam anlayamadım ben yine render alıcaz video küçültücez yüklenirken etiketi giricez bu sayede izleyen aslında küçük videoyu büyük görecek.Bir nebze sistemi kandırıyoruz yani.Rendersız düz atayım olmuyor.Atacağınız videoyu küçülteceksiniz.Orjinal da olmuyor.

Mobil olarak gönderildi.

Bende bu yt:stretch=4:3 gibi kodlara denk geliyordum. Etikette ne alaka diyordum. Demek bunun içinmiş. Gün geçmiyor ki yeni şeyler öğrenelim. Klavyenize sağlık :D

Ellerinize saglik hocam, super paylasim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri