Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sesi geçmek istiyorsanız ya arkaya cok fazla belli olmayacak şekilde no copyright müzik koyun yada videoyu %15 civarında hızlandırın yapılabilecek başka bişey varsa banada haber edin![]()
bu şekilde görüntüden engel geçmeyi öğretebilecek var mı arka plan haraketli
NOT:boş yapacaklar konuya yazmasın
![]()
yapılıyor ama ölçüleri lazım çok sayıda içerik denedim geçmedi ama diğer kişiler bu şekilde kanallara yükleme yapmış ve para kazanmaları açıkCamtasia ile yapılabilir
yapılıyor ama ölçüleri lazım çok sayıda içerik denedim geçmedi ama diğer kişiler bu şekilde kanallara yükleme yapmış ve para kazanmaları açık
yapılıyor ama ölçüleri lazım çok sayıda içerik denedim geçmedi ama diğer kişiler bu şekilde kanallara yükleme yapmış ve para kazanmaları açık
armut piş ağzıma düş yapmayın uğraşın bulun ayarlarını herkes kendisi buluyor.
Bilmiyorum okudunmu ama şöyle bir not yazdim 12. Mesajda NOT:boş yapacaklar konuya yazmasın. Ayrıca ugrasmadigimi nerden biliyorsun
istiyen yardimci olur istemeyen de yardimci olmaz kimseden zorla bir şey istemiyoruz bos yapan sensin mesajimi alintilamaBoş sen yapıyorsun millet kendi uğraşarak bulduğu ayarlarını kalkıp sanamı versin aslında hiç uğraşma hesap no gönder havale yapalım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.