Dünya engeli geçme konusunda yardımcı olabilecek var mı

• Kullanıcı Skyline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Skyline

Kayıtlı Üye
selam videonun arkasında haraketli video koydum filtre ekledim videoyu yakınlastırdım hızlandırdım dünya engelini geçemedim dünya engeli geçme konusunda yardımcı olabilecek var mı teşekkürler

aleykum selam, sestenmi yakaliyo ? goruntudenmi ?

arkadasın konusuna yazıyorum bende sesten yakalanıyorum arkdaslar ne yapabilirim acaba

sesi geçmek istiyorsanız ya arkaya cok fazla belli olmayacak şekilde no copyright müzik koyun yada videoyu %15 civarında hızlandırın yapılabilecek başka bişey varsa banada haber edin :D

sesi geçmek istiyorsanız ya arkaya cok fazla belli olmayacak şekilde no copyright müzik koyun yada videoyu %15 civarında hızlandırın yapılabilecek başka bişey varsa banada haber edin :D

pardon hocam da. bunları yaptıktan sonra o videonun izlenebilir hali kalıyor mu? cidden merak ettim doğrusu.

Sony vegasta çeşitli ses filtresi yapıyorum ama bu seferde render aldıktan sonra ses kayması oluşuyor :S

Arkadaşlar bende görüntü dünya engelinden muzdaribim videonti kullanıyorum. Çerçeve olarak engelsiz bi intro kullanıyorum çerçeve ayarı %35 ve sol alt ancak buna rağmen engel geçilmiyor üstelik dünya engeli değil ülke engeli. Yardımcı olabilecek var mı ?

bu şekilde görüntüden engel geçmeyi öğretebilecek var mı arka plan haraketli
NOT:boş yapacaklar konuya yazmasın
7ApmAY.png

yapılıyor ama ölçüleri lazım çok sayıda içerik denedim geçmedi ama diğer kişiler bu şekilde kanallara yükleme yapmış ve para kazanmaları açık

armut piş ağzıma düş yapmayın uğraşın bulun ayarlarını herkes kendisi buluyor.

armut piş ağzıma düş yapmayın uğraşın bulun ayarlarını herkes kendisi buluyor.

Bilmiyorum okudunmu ama şöyle bir not yazdim 12. Mesajda NOT:boş yapacaklar konuya yazmasın. Ayrıca ugrasmadigimi nerden biliyorsun

Bilmiyorum okudunmu ama şöyle bir not yazdim 12. Mesajda NOT:boş yapacaklar konuya yazmasın. Ayrıca ugrasmadigimi nerden biliyorsun

Boş sen yapıyorsun millet kendi uğraşarak bulduğu ayarlarını kalkıp sanamı versin aslında hiç uğraşma hesap no gönder havale yapalım.

Boş sen yapıyorsun millet kendi uğraşarak bulduğu ayarlarını kalkıp sanamı versin aslında hiç uğraşma hesap no gönder havale yapalım.
istiyen yardimci olur istemeyen de yardimci olmaz kimseden zorla bir şey istemiyoruz bos yapan sensin mesajimi alintilama

yapılıyor ama ölçüleri lazım çok sayıda içerik denedim geçmedi ama diğer kişiler bu şekilde kanallara yükleme yapmış ve para kazanmaları açık

camtasi neredeyse hiç kullanmadım ama mantık olarak şöyle hocam;önce arkaplanda kalacak videoyu at.sonra sag ortada küçük ekranda önizleme yapılıyorya oradanda asıl videoyu bi öncekinin üzerne atıp,video boyutunu küçült.ölçüye gerek yok,elle ayarlanabiliyordu bu şekilde.diye hatırlıyorum.sadece 1-2 saat camtasia kullanmışlıgım var,yanlış hatırlıyorda olabilirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri