Dünya Engeli Geçme Yöntemim

• Kullanıcı muhaberat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Youtube 2 link olarak ekledim, dileyen videolardaki gibi bir ön panel hazırlayıp içeriğine göre dünya geneli geçmeyi deneyebilir.

1. Video link : https://youtu.be/p_omLvapKeI

2. Video link : https://youtu.be/9QUYMRbPIVk

Şunları da video resmi yap tam olsun hocam :)

v201502100319061283550.mp4.jpg

maxresdefault.jpg

Bu çerçeveler yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı , geçen bir video gördüm tamamı çerçeve sağda 3 cmlik bir video koymuş adam :D Özgüne devam

Borsa yükselişte, altın fiyatları düşüyor :D

hocam artık bu çok eskide kaldı tam ekran dünya engeli geçiliyor.

[MENTION=41247]IYI3[/MENTION] doğru söylüyor

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam herkez dogru soyluyorda bırı de nasıl yapıldıgını soylesın ya :D

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] ücretli almamış olsam paylaşırdım :)

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] aga hayat böyle nasihat edeni çok bulursunda yardım edeni bulamazsın. bak bende hemen arazi oluyorum :)

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] ücretli almamış olsam paylaşırdım :)

Ücrete ortak olayım dicem ama çok paradır şimdi o :)

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] aga hayat böyle nasihat edeni çok bulursunda yardım edeni bulamazsın. bak bende hemen arazi oluyorum :)

:) Can sağlıgı deriz hocam , tırmalamaya devam :D

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] eğer rendersiz youtup içinden geçiyorsa çok paradır bırakmaz öyle yok renderli full geçiyorsa bi ihtimal :)

full ekran+ hd görüntü geçmek kolayda ses çok zorluyor bu aralar render süresini acayip uzuyor

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] pm attım :)

Filtre ile tam ekran geçersin . Yok ben illa tam ekran atcam hiç uğraşmicam dersen eski bitmiş içerik bulup yükleyin . Ne telif var ne bişey var . Edit vs uğraşmazsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri