Dünya Engeli İşlenmiyor

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oppon

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir kanalıma 2 gündür dünya engeli geliyor.İlk engel dün geldi girip kontrol ettim,baktım işlememiş hiç bir sorun yok para kazanmada +15te falan.Bug'dır dedim ben ve yinede notumu aldım.Bugün yine geldi,girip kontrol ettim yine işlenmemiş herhangi bişey.
2 saat falan bekledim yine yok bişey.Kanalı korumaya mı aldı yt ne yaptı anlamadım :)

Şaka bir yana bu normal mi? es geçebilir mi bu şekilde?(1 neyse de 2 geçmez diye tahmin ediyorum)

sonradan gelen d.engelinden kanl uyarı almaz zaten
19

dün ve bugün bende bi kanalımda denemeler yapıyorum,videolar yüklenir yüklenmez engeli yiyor.+15 hala gitmedi.20 den fazla film yükledim,engel yedim :)

bu uzun zamandır hep böyle miydi?
evet kanala videoyu yuklerken gelen d.engeli kanala uyarı olarak işler kanal eger partnerdeyse ne yapacagı belli olmuyor bazen 2 d.e den sonra 15 kapatıyor bazen 1 d.e para kazanma kapatıyor bazende uyarı vermıyor bunun mantıgını bende cozmus degılım ama senın 2 gundur d.engeli geliyo demenden videolara d.engelinın sonradan geldıgını anladım sonradan gelen d.engelide kanal uyarı almaz 15 kapanmaz para kazanma kapanmaz 36

evet kanala videoyu yuklerken gelen d.engeli kanala uyarı olarak işler kanal eger partnerdeyse ne yapacagı belli olmuyor bazen 2 d.e den sonra 15 kapatıyor bazen 1 d.e para kazanma kapatıyor bazende uyarı vermıyor bunun mantıgını bende cozmus degılım ama senın 2 gundur d.engeli geliyo demenden videolara d.engelinın sonradan geldıgını anladım sonradan gelen d.engelide kanal uyarı almaz 15 kapanmaz para kazanma kapanmaz 36

hocam bayadır sizi takip ediyorum, forumda her yazdığınız mesajınızın altına sayılar yazıyorsunuz, bu sayıların anlamı ne, gerçkten merak ettim

hocam bayadır sizi takip ediyorum, forumda her yazdığınız mesajınızın altına sayılar yazıyorsunuz, bu sayıların anlamı ne, gerçkten merak ettim

bunu bende merak ediyorum ağzımdan aldın lafı,son alıntıda az kalsın unutuyormuş cümlenin onuna eklemiş :D

hocam takip ediyosan gormus olman gerek 50 defa yazdım tarayıcı kaynakli otomatik kendi yaziyor tum forum sitelerinde :)
16

kendı renderladıgın videoda dunya engelı yersen bırsey olmuyor ama kopya video ıse sakat,kendı fıkrım

garip olay dün bende de oldu kanal açarken tesadüfen 2 kanalda dünya engeli geldi ama kanala olumsuz yansımadı.
Bence şans.

demin aynısı yine oldu dostum bana,yine d.engeli yine kanal tertemiz :)
ama bu gece 2 adette topluluk yedim,onlar ş..f.lerin işi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri