Dünya Engeli Kazancı Hakkında

• Kullanıcı Moschino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Moschino

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bi videom patladı ve bi günde 100 küsür bin izlenme aldı ancak biraz önce dünya engeli yedim bu videonun kazancı quiz'e yansır mı ? geçen de 30 binde bi videom dünya engeli almıştı analytics'de kazancımı göremiyorum.ama miktara baktığımda yansımış gibi duruyor emin olamadım. Dünya engeli alan videonun parası gümemi gidiyor pek tecrübeli değilim bu konularda yeni yeni dünya engeli almaya başladım

Engel gelene kadarki kazancı alırsın.

Engel gelene kadarki kazancı alırsın.

ha tamam hocam sorun yok o zaman önceki engel genel videoyu analytics'de göremeyince bi tırstım hiç engel almadım çünkü yeni yeni başladı :) cevabınız için çok teşekkürler

arkadaşlar bi videom patladı ve bi günde 100 küsür bin izlenme aldı ancak biraz önce dünya engeli yedim bu videonun kazancı quiz'e yansır mı ? geçen de 30 binde bi videom dünya engeli almıştı analytics'de kazancımı göremiyorum.ama miktara baktığımda yansımış gibi duruyor emin olamadım. Dünya engeli alan videonun parası gümemi gidiyor pek tecrübeli değilim bu konularda yeni yeni dünya engeli almaya başladım

vieonun yüklendiği an ile dünya engelinin geldiği an arasındaki süreye bağlı sıkça rastlamama rağman net olarak bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim yüklediğin gün içinde gelirse büyük ihtimal 0 kazanç yansıyor

analyc yansımadıysa biraz zor gibi, eski tecrübeler bunu gösteriyordu. tabi şimdi nedir ne değildir bilemem

vieonun yüklendiği an ile dünya engelinin geldiği an arasındaki süreye bağlı sıkça rastlamama rağman net olarak bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim yüklediğin gün içinde gelirse büyük ihtimal 0 kazanç yansıyor

geçen gece yüklemiştim hocam yani 10 temmuz akşam yüklendi 12 temmuz 02.00 saatlerinde engel geldi.

analytics'de videoları topluyorum zaten toplam gözüken kazançla aralarında 30 dolar fark var(önceki engel yiyen videom) heralde oraya yansımıyor direk kazanca yansıyor. neyse yarın öbürgün anlıcaz bakalım

geçen gece yüklemiştim hocam yani 10 temmuz akşam yüklendi 12 temmuz 02.00 saatlerinde engel geldi.

analytics'de videoları topluyorum zaten toplam gözüken kazançla aralarında 30 dolar fark var(önceki engel yiyen videom) heralde oraya yansımıyor direk kazanca yansıyor. neyse yarın öbürgün anlıcaz bakalım

1.5 gün falan geçmiş zaten analistik 2 gün geriden geliyor 1.5 günde büyük ihtimal yansır ama sabah yükledin akşamına geldiyse zor yani çelişkili youtube güncellemsine bağlı biraz da..

1.5 gün falan geçmiş zaten analistik 2 gün geriden geliyor 1.5 günde büyük ihtimal yansır ama sabah yükledin akşamına geldiyse zor yani çelişkili youtube güncellemsine bağlı biraz da..

hocam yarın yansıması lazım işte eğer geç yansıma olmazsa. çünkü 10 temmuz gece 22 sularında yükledim videoyu. 11 temmuz yani dün yansıması mümkün değil. bugün 10-11 temmuzun kazancı düşük gözükürse demektir ki o kadar izlenim boşa gitmiş :D ama şimdi önceki engel yiyen videomdan yola çıkarak hesapladım bi sıkıntı olmayacak gibi inşallah

direk kazanca yansımaz video etiketi belirir ona yansır yansıyacaksa. 10 temmuz kazancı kesin, 11 temmuz kazançları tamamına yakını 12 temmuz için 0$ yansır tahminimce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri