Dünya Engeli , Ses Eşleseni , 3.Taraf Nasıl Geçilir

Wawe sadece ses düzenlemek adına powerdirectör programına ek olarak ful sürümlerı ıcin yapıldı ayrıda kulanıla bıliyor ben müzik çalıştıgm icin bu programda 5 dklıksesi 20 saniyede çıkarıyo deneyin sizde

Hocam, sen nasıl geçiyorsun, dün gece denemediğim Efekt kalmadı her 2 programdada, 2 dk lık bir sesi geçemedim,
Burdan veya özelden göstermen mümkünmü acaba :confused:

Son düzenleme:
sony ile hiç denemedim görüntü eşleşenini cunku render süresi cok uzun sürüyor dizi çalıstıgım icin paylaşım icin tesekkürler kardesim

Guzelmis. Sony i kurmadim ben bi deneyelim bakalim.tesekkurler

---------- Spam Engelliyici 07:33 ---------- Önceki Mesaj 07:27 ----------

@muslumraz hocam sony vegas, mkv ve avi dosyalarini acabiliyor mu?

hayır onun için ayrı ayarlar çekilebilir sony vegasa videoları youtubede mevcut

İlk Önce Dünya Engelinden Bahsedelim. Dünya Engelli Sony Vegas & Camstatia İle Geçebilebilir Peki Nasıl ? Sony Vegas ta Present Pack yani Pack Effects Rahatlıkla Geçebilirsiniz Araştırırsanız Ne oldugunu anlarsınız Zaten 2-3 Kombinasyon İle geçer

2 .Yöntem : Çereçeve İle Geçilebilir Ama Görüntü Tam Ortada Olursa Yine Taraf Veya Engel Verebilir Bundan Dolayı Saga Sola Yukarı Aşagı Görüntüyü Taşıyın ve Geçecektir .

Ses Eşleseni : Bu İse Video La Ses Ayırın Ve Cool Edit Pro Programını indirerek Sesin Ritimlerini Degiştirerek Çook Rahatlıkla Geçebilirsiniz.

Video Anlatım Cool Edit Pro TIKLA

İlk Öncelikle Video İle Sesi Ayırın .[ Total Video Convertor İle Videoyu Mp3 Yaparak Olabilir . Sonra Sesi Ritileri İle Oynayın . Sony Vegas Veya Camstatia İle Birleştirin Video ile Sesi .

Cool Edit Pro Link : İndir

VirüsTotal: Link

Sony Vegasta Hemen Hemen Herkeste Var . Packı Araştırarak Ve Nasıl Sony Vegasa Entegre Edeceginizi Araştırarak Bulabilirsiniz. Teşekürler Umarım Yararlı Bi Konu Olmuştur . Ve Linki Taratmadan İndirmeyin . Zaten Link Benim Degil İyi Günler :rolleyes:

Cool Edit Programınında Ders Videoları Youtube'de Var . Zatenn Çook Basit Bi Program

kardes sana zahmet videoyu tekrar uplarmısın

bu tür konuların index almayan bölümlere açılması taraftarıyım. evet arkadaş güzel bir paylaşım yapmış ama kendi ayagına sıkmak oluyor bu. yakında fixlenirse herşey sil baştan başa döner.

bu tür konuların index almayan bölümlere açılması taraftarıyım. evet arkadaş güzel bir paylaşım yapmış ama kendi ayagına sıkmak oluyor bu. yakında fixlenirse herşey sil baştan başa döner.

daha halen cerceve ile engel geciliyor mesala

Bende geçemedim merakla bekliyorum videoyu ustam...

ellerinize yüreğinize sağlık süper anlatım olmuş, video silinmeseydi dahada güzel olurdu. Yarına video bekliyoruz, rica etsem video upload ettikten sonra benide tag edermisin. Saolun teşekkürler

[MENTION=10192]ByVRO[/MENTION] Video Eklemiştir

---------- Spam Engelliyici 11:40 ---------- Önceki Mesaj 11:37 ----------

Hocam Aramızdan Ekmegine Hainlik Yapacak Olan Varsa Zaten Youtube Şikayet Eder Fixlenir Ama Bu Düşünceniz Çook yanlış . Arkadaşlar Yeni Başlamış Ne Yapılacagını Neyin Ne Oldugunu Bilmiyorr. Ve Forumda Malesef Kimse Yeni Başlayanlarada Yardımcı olmuyor ( Kimseden Kastım Bazıları ) ve Bu Program Bize Tek Üretilmedi herkese Yapılan bişi Onun İçin HERKESİN BİLMEYE HAKKI VAR .;)

Benim işime yaramadı açıkcası , benim videolarda ben bu yöntemleri aylar öncesi denemiştim yine geçmiyordu. ama güzel paylaşım çizgifilm fragman gibi videolarda işe yarayabilir.tekrar söylüyorum çizgifilm fragman en kolay geçilen videolardır.
ben yine kendi taktiklerimle devam.

Teşekkürler çok yararlı bi konu olmuş :)

Benim işime yaramadı açıkcası , benim videolarda ben bu yöntemleri aylar öncesi denemiştim yine geçmiyordu. ama güzel paylaşım çizgifilm fragman gibi videolarda işe yarayabilir.tekrar söylüyorum çizgifilm fragman en kolay geçilen videolardır.
ben yine kendi taktiklerimle devam.

Hocam YoutubeDe Dünyaca Ünlü Pitbull Mudur Nedir O Sanatçının Ses Engelini Geçtim .

[MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] 'a Sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam Forumda Dünyaca Ünlü Pitbull Mudur Nedir O Sanatçının Ses Engelini Geçtim .

[MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] 'a Sorabilirsiniz.

hocam deniye deniye herkes geçer böyle programlarla önemli olan her ses eşleneninde işe yarıyan SABİT bir yöntem bulmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri