paylaşayım dedim normalde attığınızda eşleşen veya dünya engeli veren birçok videoyu bu şekilde geçirdim <3
öncelikle ekran kartı olan bir pc den xspliti açıyoruz
xslipte kayıt oluyoruz ben free sürümünü kullanıyorum
programı açtıktan sonra
Outputs > Set up a new output > Youtube Live kısmına geliyoruz
Authorize tuşuna basıyoruz ve kendi tarayıcısından giriş yapıyoruz
Ardından Youtube kanalımıza girip Canlı yayın ı aktif hale getiriyoruz
Title Description vs kısmını dolduruyoruz
ve youtube live üzerinden liste dışı kaydet özelliğini açıp para kazanma yıda açıyoruz ( hem ayarlardan hem live den)
Para kazanmayı aktif ediyoruz
Kaydetme seçeneğini açıyoruz
para kazanma açıyoruz
xsplit den tekrar authorize eyaptığımızda youtube üzerinden girdiğimiz ayarlar xsplite de geliyor
Ok e basıp ana menüye tekrar dönüyoruz sources kısmından dilediğiniz şekilde video kaydetme aktarma yapabilirsiniz aynı anda birden fazla seçeneğide kullanabilrisiniz bu şekilde renderlı canlı yayın bile olabilir
veya web cam ile yüzünüzü koyup reaction videoları vs yapabilirsiniz.
video işlemleriniz bitince outputs kısmına gelin ve ordan kanalınızı seçin başlık kırmızı olunca yayın başladı demektir.
yayın bittikten sonrada işlemesini bekleyin ve unlisted dan public e alın videonuzu
iyi forumlar
öncelikle ekran kartı olan bir pc den xspliti açıyoruz
xslipte kayıt oluyoruz ben free sürümünü kullanıyorum
programı açtıktan sonra
Outputs > Set up a new output > Youtube Live kısmına geliyoruz
Authorize tuşuna basıyoruz ve kendi tarayıcısından giriş yapıyoruz
Ardından Youtube kanalımıza girip Canlı yayın ı aktif hale getiriyoruz
Title Description vs kısmını dolduruyoruz
ve youtube live üzerinden liste dışı kaydet özelliğini açıp para kazanma yıda açıyoruz ( hem ayarlardan hem live den)
Para kazanmayı aktif ediyoruz
Kaydetme seçeneğini açıyoruz
para kazanma açıyoruz
xsplit den tekrar authorize eyaptığımızda youtube üzerinden girdiğimiz ayarlar xsplite de geliyor
Ok e basıp ana menüye tekrar dönüyoruz sources kısmından dilediğiniz şekilde video kaydetme aktarma yapabilirsiniz aynı anda birden fazla seçeneğide kullanabilrisiniz bu şekilde renderlı canlı yayın bile olabilir
veya web cam ile yüzünüzü koyup reaction videoları vs yapabilirsiniz.
video işlemleriniz bitince outputs kısmına gelin ve ordan kanalınızı seçin başlık kırmızı olunca yayın başladı demektir.
yayın bittikten sonrada işlemesini bekleyin ve unlisted dan public e alın videonuzu
iyi forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi: