Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
her zaman işlenmiyor oraya.yükledigim 10 videodan 3 tanesinde dünya engeli yedim dün,seninde söyledigin gibi bişey olmadı...ama sildigin videolardan dahi daha sonra orada bi anda renkler degişebilir![]()
öncedenmi yedin sonradanm ? yükledikten sonra önce yanıp sonra engel verirse sıkıntı olmaz.sonradan gelen dünya engelleri yani sıkıntı çıakrtmaz
öncedenmi yedin sonradanm ? yükledikten sonra önce yanıp sonra engel verirse sıkıntı olmaz.sonradan gelen dünya engelleri yani sıkıntı çıakrtmaz
Hocam konu dışı ama sorayım Videoyu yükledik dünya genelinde engellendi yazdı hemen silersek sıkıntı olurmu ?
Hocam konu dışı ama sorayım Videoyu yükledik dünya genelinde engellendi yazdı hemen silersek sıkıntı olurmu ?
işlenmesi henüz bitmeden sildigim halde işlendigide oldu,dünya geneli yedikten 3 gün sonra yedigim halde işlenmedigide. [MENTION=10033]fsever[/MENTION] in de söyledigi gibi sanırım bunlarında bi derecesi var.
O uyarıdan sonra sarıya donmustu sadece o vıdeoyu degıl butun vıdeoları sılmıstım ama kanalın para kazanması gene gıtmıstı ve yanında da dıger kanalları goturmustuoyuzden sımdı nezaman bu uyarıyı alsam gmaili kokunden sılerım
ama ılk defa sarıya donmedı hayret ettım
Birde şöyle bir durum var denkmi geldi bilmiyorum ama alt kanallar bu konuda daha sağlam oluyor.dünya engeli tesadüf bazen işlemiyor. bazen bi kanaldan 4-5 tane dünya engeli sildim para kazanma yeşil üstelik partnere falan bağlı değil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.