Dünya engeli ve quiz

• Kullanıcı ytynk93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ytynk93

Kayıtlı Üye
Dünya engelı yedım demın ama kanalımda parakazanmanın yesıl oldugu yer sarıya donmedı partnerden mı acaba ?

her zaman işlenmiyor oraya.yükledigim 10 videodan 3 tanesinde dünya engeli yedim dün,seninde söyledigin gibi bişey olmadı...ama sildigin videolardan dahi daha sonra orada bi anda renkler degişebilir :)

her zaman işlenmiyor oraya.yükledigim 10 videodan 3 tanesinde dünya engeli yedim dün,seninde söyledigin gibi bişey olmadı...ama sildigin videolardan dahi daha sonra orada bi anda renkler degişebilir :)

O uyarıdan sonra sarıya donmustu sadece o vıdeoyu degıl butun vıdeoları sılmıstım ama kanalın para kazanması gene gıtmıstı ve yanında da dıger kanalları goturmustu :D oyuzden sımdı nezaman bu uyarıyı alsam gmaili kokunden sılerım :D ama ılk defa sarıya donmedı hayret ettım

öncedenmi yedin sonradanm ? yükledikten sonra önce yanıp sonra engel verirse sıkıntı olmaz.sonradan gelen dünya engelleri yani sıkıntı çıakrtmaz

öncedenmi yedin sonradanm ? yükledikten sonra önce yanıp sonra engel verirse sıkıntı olmaz.sonradan gelen dünya engelleri yani sıkıntı çıakrtmaz

İşleme bitince yedim hocam :D Cok sakat bi kanala dadandık 'dunya engelleri ' ' bazı ulkeler ''eşleşenler ' havada ucusuyor sonumuz hayrolsun :D

Hocam konu dışı ama sorayım Videoyu yükledik dünya genelinde engellendi yazdı hemen silersek sıkıntı olurmu ?

Hocam konu dışı ama sorayım Videoyu yükledik dünya genelinde engellendi yazdı hemen silersek sıkıntı olurmu ?

işlenmesi henüz bitmeden sildigim halde işlendigide oldu,dünya geneli yedikten 3 gün sonra yedigim halde işlenmedigide. [MENTION=10033]fsever[/MENTION] in de söyledigi gibi sanırım bunlarında bi derecesi var.

işlenmesi henüz bitmeden sildigim halde işlendigide oldu,dünya geneli yedikten 3 gün sonra yedigim halde işlenmedigide. [MENTION=10033]fsever[/MENTION] in de söyledigi gibi sanırım bunlarında bi derecesi var.

Bu sarıya çevirmeyen engelli kanalı napalım silelim mi dursun mu hocam onerınız nedir ilerde basımızı agrıtmasın

valla ben takmıyorum kafaya.kanalda işim henüz bitmediyse devam ediyorum,bittiyse zaten sorun yok.sonuçda adsense degil ki diger kanalları etkilesin.en fazla bu kanal uçar... :)

Video atarken dunya engeli geldiginde direk kirmizi oluyor telif kismi ve bu uyarinin 1 ay sonrasina tarih veriyor sikintinin duzelmesi icin ama sonradan dunya engeli geldiginde hicbir problemle karsilasmadim her yer yemyesil kaliyor :D

bazen kanal buga giriyor :d dünya engelleri işlemiyor :D

O uyarıdan sonra sarıya donmustu sadece o vıdeoyu degıl butun vıdeoları sılmıstım ama kanalın para kazanması gene gıtmıstı ve yanında da dıger kanalları goturmustu :D oyuzden sımdı nezaman bu uyarıyı alsam gmaili kokunden sılerım :D ama ılk defa sarıya donmedı hayret ettım

senin dediğiniz adsense de olmuyor mu?

Partner kanalda quiz için konuşursak dünya engelinden dolayı para kazanma gitmiyor. Şuana kadar tek kanalıma 5-6 tane yediğim oldu sağlam duruyor. Adsense 2 dünya engeli direk para kazanma uçuyor.

dünya engeli tesadüf bazen işlemiyor. bazen bi kanaldan 4-5 tane dünya engeli sildim para kazanma yeşil üstelik partnere falan bağlı değil.

bende bir dip not düşeyim:

geçen gün bir partner deneme kanalıma 50 den fazla dünya engeli (kırmızı olandan) geldi kanala hiç bir şey olmadı hayretler içerisinde kaldım para kazanma ve tüm özellikler yemyeşil duruyordu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri