Dünya engeli yedim kanalımı adsenseden çikartsammı

moonlive

Kayıtlı Üye
1 saat önce dünya engeli yedim bir çokta eşleşen vs.

su an özelliklere baktım

1710incix9094134.png

böyle durum 1 ay sonra gidecekmis durum 1 ay olması iyi neden 1 ay bilmiyorum sizce adsensedim çikartimmi diğer kanallara sorun olmasın 1 ay sonra gelecek galiba o bakmıdan iyi

yani benim bildiğim kadarıyla çıkarsan da çıkarmasan da senin adsense ine o durum negatif olarak yansıdı çoktan. hani atıyorum 3 hakkın varsa toplu para kazanmanın gitmesi için, sen birini tükettin. çıkarsan da çıkarmasan da farkedeceğini sanmıyorum.

yani benim bildiğim kadarıyla çıkarsan da çıkarmasan da senin adsense ine o durum negatif olarak yansıdı çoktan. hani atıyorum 3 hakkın varsa toplu para kazanmanın gitmesi için, sen birini tükettin. çıkarsan da çıkarmasan da farkedeceğini sanmıyorum.

söyle bir yazıda ayarlarda var

Hesabınız para kazanma için etkinleştirildi, ancak durumu iyi değil. Birden fazla telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemeleri, para kazanma ayrıcalığınızı kaybetmenize neden olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları'nızı ziyaret edin.

komple sil kanalı adsenseye bir şey olmaz silersen.

bir şey olmaz benim çok hesabıma böyle telif geldi engellendi ayrıca adsenseye bir şey olmaz sahte tık yoksa sorun olmaz adsensede

abonen sayısı çok günlük +10 getiris ivar öyle silemem :mad:

turuncu olsa 1 ay bekle derim ama kırmızı olmuş ondan bir anda para kazanma gidebilir eger aaynı adsensede saglam kanalın yoksa devam et varsa baska adsenseye taşımalısın.

turuncu olsa 1 ay bekle derim ama kırmızı olmuş ondan bir anda para kazanma gidebilir eger aaynı adsensede saglam kanalın yoksa devam et varsa baska adsenseye taşımalısın.

hocam adsense iliskisini nasıl kesecem adsense ile bağlantısını kesip bekleyecegim ama nasıl kesecem foruma baktım yok öyle bir sey

hocam adsense iliskisini nasıl kesecem adsense ile bağlantısını kesip bekleyecegim ama nasıl kesecem foruma baktım yok öyle bir sey

öyle bir seçenek yok ya kökden silersin ; ya başka adsense taşırsın ; ya da partnere sokarsın.

öyle bir seçenek yok ya kökden silersin ; ya başka adsense taşırsın ; ya da partnere sokarsın.

Son soru hocam simdi bu durumda beni kim partneri alir izlenim abone filan iyi başvurdumu maksat adsensende bağlantısının kesmek amaçı ile 1 hafta geçtimi tekrar çikacam ?adsenseye tekrar girecem

arkadaşlar her seyi anladımda simdi kanal kapanacakmı tam olarak hemen sildim videoyu zaten 1 aysonra gidecek yazıyor orada insallah kapanmaz

arkadaşlar her seyi anladımda simdi kanal kapanacakmı tam olarak hemen sildim videoyu zaten 1 aysonra gidecek yazıyor orada insallah kapanmaz

kanal kapanmaz silme 2 defa daha ihtar alırsan öyle silinir

2 kez dünya engelli video yüklediğinden kırmızı olmuş önce turuncu sonra kırmızı oluyor

kanal kapanmaz silme 2 defa daha ihtar alırsan öyle silinir

2 kez dünya engelli video yüklediğinden kırmızı olmuş önce turuncu sonra kırmızı oluyor

vallah hocam içime su serptin çünkü 1 ay sonra tekrar eskine haline gelecekmis 2 kez dünya engeli aldı diye resimde belli zaten videoları hemen sildim insallah bir sey olmaz dedigin gibi.:D:) eyw

yedek adsense var ise (boş yani kullanmadığın) onunla ilişkilendirip kanalı sil bir an önce.

yeni adsenseye başvurdum bu kanal ile iliskendircem sonra 1 hafta filan geçmedi kanal sağlam ise tekrar eski adsenseme alacagım

kanalımam silemem tek adam eden kanalm bu ne olacaksa olsun insallah kapanmaz bazıları kapanmaz dedi bazıları kapanacak hayırlısı :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri