Dunya engelını sıldık ama para kazanma gıttı

ripdimebag

Kayıtlı Üye
2 gun once kadar kanalı kontrol ettım farklı kanallarda 1 ve 2 tane engel vermıs,sıldım +15 falan kapalı degılde ,bıraz once gırıp baktıgımda para kazanma ilgili kanallardakı sıldıgım videolar yuzunden gıtmıs,

adsense bağlı tüm kanalların para kazanmasımı gitti ?
yoksa önceki engelden +15 dk gitmeyip şimdi kontrol ettiğindemi gitti?

2 den fazla dünya geneli geldikten sonra kanal iyi kazandırmıyorsa direk kanalı siliyorum.

adsense bağlı tüm kanalların para kazanmasımı gitti ?
yoksa önceki engelden +15 dk gitmeyip şimdi kontrol ettiğindemi gitti?

2 gun once kanallar dunya engelı vermıs videoları sıldım +15 falan kapalı degıldi yansımamıs yani,ama bugun para kazanma gıtmıs butun kanalların,kanallar 4 aylık falandı,

Bug var hocam.Benim tam 1 ay önce gelmiş 4 adet videomu silince +15 gitti.Silmeden önce açıkdı.Bilseydim silmezdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir bilgi daha vereyim, topluluk alıpta kanalınız kapanmadığında da ileride başınıza sorun açabilir.

''Videolarınızdan para kazanma olanağınızı kaybedeceksiniz.'' başlığı adı altında mail geliyor dikkatli olun.

Topluluk, dünya engeli, telif alan bir kanalınızdan dolayı diğer kanallarınızın da para kazanma özelliği kapanabiliyor.

Bir bilgi daha vereyim, topluluk alıpta kanalınız kapanmadığında da ileride başınıza sorun açabilir.

''Videolarınızdan para kazanma olanağınızı kaybedeceksiniz.'' başlığı adı altında mail geliyor dikkatli olun.

Topluluk, dünya engeli, telif alan bir kanalınızdan dolayı diğer kanallarınızın da para kazanma özelliği kapanabiliyor.

bu tıp durumlarda ozaman dırek kanalı sılıcaz galıba hemen

bu tıp durumlarda ozaman dırek kanalı sılıcaz galıba hemen

1. seçenek o

2. seçenek topluluk, telif uyarılarını kaldırmaya çalışacağız ''geri bildirim''

Dünya engeli için birşey diyemiyorum.

Para kazanma hemen gitmiyor mail geliyor kanal 2 hafta boyunca kapanmıyor daha sonrasında kapanıyor.
Tabi bende bakmamıştım topluluk gelmişti kanalıma ondan dolayı başka kanalım da o kanaldan dolayı kapanmıştı. (neden kapandığına dair o kanalıma da mail gelmişti şu kanaldan dolayı kapandı diye.)

1. seçenek o

2. seçenek topluluk, telif uyarılarını kaldırmaya çalışacağız ''geri bildirim''

Dünya engeli için birşey diyemiyorum.

Para kazanma hemen gitmiyor mail geliyor kanal 2 hafta boyunca kapanmıyor daha sonrasında kapanıyor.
Tabi bende bakmamıştım topluluk gelmişti kanalıma ondan dolayı başka kanalım da o kanaldan dolayı kapanmıştı. (neden kapandığına dair o kanalıma da mail gelmişti şu kanaldan dolayı kapandı diye.)

hergun kontrol etmekte fayda var,girerek

Adsense çalışırken dünya engelinde video değilde kanalı silmeniz gerekiyor yoksa her türlü para kazanma kapanıyor.

hergun kontrol etmekte fayda var,girerek

hergün kanallara girilirse ozaman spamdan kapanır hocam en mantıklisi
ki ben öyle yapmayi düşünüyorum her kanalıma gmail mail yönlendirme .
bir tane domain alıyosun sınırsız email hesabı olan her gmail hesabına [email protected] yönlendiriyosun onuda Thunderbird a ekliyosun anında mail geliyor sende ona göre hareket ediyosun.

hergün kanallara girilirse ozaman spamdan kapanır hocam en mantıklisi
ki ben öyle yapmayi düşünüyorum her kanalıma gmail mail yönlendirme .
bir tane domain alıyosun sınırsız email hesabı olan her gmail hesabına [email protected] yönlendiriyosun onuda Thunderbird a ekliyosun anında mail geliyor sende ona göre hareket ediyosun.

aynen hocam oda mantıklı

Adsense çalışırken dünya engelinde video değilde kanalı silmeniz gerekiyor yoksa her türlü para kazanma kapanıyor.

Adsense çalışmıyordum , yeni girmeyi düşünüyorum. Kanalı adsenseye baglamadan önce dünya engeli geldiyse videoları yüklerken yani kanalı direk silelim mi baglamayalım mı adrese hocam ?
yoksa baglandıktan sonra gelirse mi silinmesi gerekir ?

Adsense çalışmıyordum , yeni girmeyi düşünüyorum. Kanalı adsenseye baglamadan önce dünya engeli geldiyse videoları yüklerken yani kanalı direk silelim mi baglamayalım mı adrese hocam ?
yoksa baglandıktan sonra gelirse mi silinmesi gerekir ?

sonradan gelen dunya engelı daha sakat,

Ben eğer kanal dünya engeli gelmişse onu adsenseye bağlamam boşta durur izlenim alınca partnere bağlarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri