D
Dean
Guest
O sıkıntı bende var adam atıyo engel yok bn atıyom üstüne bide çerçeve kırpma çakıyom engel şaka gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi anlamadığım birşey var adam video üzerinde oynamış kesmiş biçmiş dünya engeelini geçmiş kanalda partner değil adsense
ben adamın kanalından alıyorum videoyu kendi kanalıma atıyorum şaak dünya engeli
e kardeşim benim kanalda niye dünya engeli veriyor bu video
Arkadaş doğru söylüyor kanalla alakalı . Hangi videoyu atarsa atsın dünya engeli gelmiyor . Arayın bulun arkadaşım![]()
Arkadaş doğru söylüyor kanalla alakalı . Hangi videoyu atarsa atsın dünya engeli gelmiyor . Arayın bulun arkadaşım![]()
Dayanamadım ufak bir tüyo sen hayatta en çok kime güvenirsen youtube da ona güvenir
Dayanamadım ufak bir tüyo sen hayatta en çok kime güvenirsen youtube da ona güvenir
Bence iki seçenek var.
1.ncisi adamlar Content ID başvurusu yapıp bir şekilde geçiyorlar
Diğer seçenek ise partnerlerden Managed Account statüsü alıyorlar ve böylelikle engelle karşılaşmıyorlar.
Bilmeyenler için Managed Account'u açıklayayım.
Büyük partner şirketleri özgün kanallara bu statüyü veriyorlar ve telif ihtarı geleceği zaman kanaldan önce ihtar şirkete iletiliyor. Partnerlerin bildiğim kadarıyla Youtube'la ihtar kotaları var. Yani atıyorum 1 partner şirketine youtube 200 ihtar kotası veriyor (kanala ulaşmadan partnere iletilen ihtar sayısı oluyor bu)
Yani kısacası, managed acc statüsündeki kanallar veya content id aşamasından geçen kanallar vevo da paylaşsa engel yemiyor.
Heni Hazbay'ın videosunu izleyenler de bilir, Youtube güvene dayalı bir sistemdir.
Dipnot: Youtube'da binlerce sahte telifçi gezebiliyor, bazıları eşleşen bile verebiliyorsa Content ID bir şekilde geçilebiliyor demektir. Kimse "bir sürü belge istiyorlar" nidaları atmasın o yüzden![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.